COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
minimus pisze: Ja tam wole na korolowo
Jak się buraków najem, to czemu nie

Dziękuję, dobranoc.
Alan, Alan, Alan! pisze: A wyżymaczka to był kurna czad. Ależ to było urządzenie i składane do tego.![]()
U nas się nie przelewało (to znaczy z pralki się przelewało, ale ja nie o tym) i nie mięliśmy wyżymaczki

A z papierem to proste, że B.
Bergen, tyle lat cała Twoja rodzina źle to robiBergen pisze: A. Oczywiście że A.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
papier tylko B. Można raz mocniej pociągnąć i już jest taśma. 

vicu, generalnie po daniach wegetariańskich raczej wole drobniejszą 

tylko B
A jest niehigieniczne bo najpierw wyciera wszędobylskie zarazki ze ściany
kiedyś w jakims niemiecki programie zrobili badanie szczoteczek do zebów które były w jednym pomieszczeniu z kibelem, pomimo znacznej odległości na włoskach używanych właściwie szczoteczek do zen\bów były bakterie coli czy jak ima tam, także tylko B i żebów nie myjemy w łazience z WC
edit: prosze w włączenie " szybkiej edycji" bo ortografy i omsknięnia widaaać
A jest niehigieniczne bo najpierw wyciera wszędobylskie zarazki ze ściany

kiedyś w jakims niemiecki programie zrobili badanie szczoteczek do zebów które były w jednym pomieszczeniu z kibelem, pomimo znacznej odległości na włoskach używanych właściwie szczoteczek do zen\bów były bakterie coli czy jak ima tam, także tylko B i żebów nie myjemy w łazience z WC

Ostatnio zmieniony 12 wrz 2011, o 22:22 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
esilon, a po hot-wings z KFC papier musi być dodatkowo o ziarnistości min. 1000, wodny i nasączony aloesem 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Szykujesz się na sranie stulecia? ;>Chloru pisze:Gówno się znacie
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Chloru, zazwyczaj jadam w M bo KFC drive nie ma u nas na wsi
ale aloes OK jest

ale aloes OK jest

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tego w życiu nie zrozumiem, bo one nie są zbyt ostre. Taka tam przyprawiona kura, ale z efektem jakby beczkę chilli się zjadłoChloru pisze: hot-wings z KFC

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
ky,
Link: http://www.youtube.com/watch?v=n1qxMA7miyk
Alan, Alan, Alan!, no taka czyli kura z opóźnionym zapłonem.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=n1qxMA7miyk

Alan, Alan, Alan!, no taka czyli kura z opóźnionym zapłonem.

jarmaj, i tak najczęściej nie Ty go wieszasz, dlatego żyjesz z B

Czarownica prawdę Ci powie :D
esilon pisze:tylko B
A jest niehigieniczne bo najpierw wyciera wszędobylskie zarazki ze ściany![]()
W pogromcach mitów robili test ze szczoteczkami w kiblu i oto konkluzja:
"After confirming that a toilet flush does put out an aerosol spray, Adam builds a rack to hold 44 toothbrushes at various distances from the toilet in the shop, as well as two controls kept in the office. Each day, Adam and Jamie exposed the brushes to toothpaste and rinsed with distilled water, with brushing with a pair kept right above the toilet bowl. Fecal coliforms were indeed found on all the test brushes, including the control ones, but none at a level high enough to be dangerous. A microbiologist from UCSF confirmed that such coliforms were impossible to completely avoid, and that there was no significant difference in the number of bacteria based on where the toothbrushes were placed in respect to the toilet bowl."
więc nie jest tak groźnie :)
vicu pisze: CAŁE pierwsze pranie Wiatką obserwowaliśmy wpatrzeni w bęben jak w kalejdoskop
efekty oglądania wirującej pralki

Link: http://www.youtube.com/watch?v=D3N7zhkB1jQ
Ale myśmy nic nie palili przy okazji. Jak budu-dudu. Za młodzi byliśmy.esilon pisze: efekty oglądania wirującej pralki

Słysząc reklamę która brzmiała " czas na Knopersa " ja usłyszałem " czas na pampersa " Jakieś omamy cholera 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
No nie da się ukryć. Starzejesz sięPiter 35 pisze:Słysząc reklamę która brzmiała " czas na Knopersa " ja usłyszałem " czas na pampersa " Jakieś omamy cholera

To fakt , ząb czasu lekko mnie podgryza ale ostatnio sobie pomyślałem , Mam piękną , mądrą Żonę , jestem do tego kochany przez Nią , mam teraz wspaniałe dzieciątko i na koniec wyliczanki ma jeszcze fajnego SubarakaChloru pisze: nie da się ukryć. Starzejesz się![]()
![]()

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
słyszysz co chcesz moja żona i dzieciaki czasami maja taką przypadłośćPiter 35 pisze:
Słysząc reklamę która brzmiała " czas na Knopersa " ja usłyszałem " czas na pampersa " Jakieś omamy cholera![]()

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

e tam jednego, chyba ze trzy maPiter 35 pisze: ma jeszcze fajnego Subaraka

jak tam nocki? śpisz coś?