Czyli będzie szlaban na samochód ....WiS pisze: Ojtam, ojtam, ale się jeszcze zginam - czasami nawet lepiej niż niektórzy nastolatkowie...
Edit: Admin, Admin, Admin, bana mu za offtopa![]()
![]()

Było pyskować do starego tfuuu doświadczonego kierowcy

Czyli będzie szlaban na samochód ....WiS pisze: Ojtam, ojtam, ale się jeszcze zginam - czasami nawet lepiej niż niektórzy nastolatkowie...
Edit: Admin, Admin, Admin, bana mu za offtopa![]()
![]()
esilon pisze: to był VW Polo, czyli wyrazy dla Kosa
ta, dostanie nowe gumki cholera jedna.Grzesiek_67 pisze: PS. A widziałem Wisienkę, pozdrowiłem
Grzesiek_67 pisze: A, bym zapomniał - Adam. się dziś ze mną żegnał trzy razy. Ostatni raz o godzinie 19.00 i odszedł w siną dal. Jakież było moje zdziwienia, jak o 19.30 zobaczyłem Go ponownie w firmie![]()
![]()
![]()
Grzesiek_67 pisze: bardzo bym chciał aby to On zawsze zajmował się moją furą.
Kruszyn pisze: Grzesiek_67, normalnie jak konfident ,wszystko opisał co i jak.....![]()
![]()
![]()
![]()
Przestaniesz się tu trzepać pomyleńczeGrzesiek_67 pisze: Gramy w otwarte a nie znaczone karty. I to tworzy różnicę między konfidentem a zadowolonym facetem![]()
Jakby spierdzielili też bym opisał, nie bój żaby![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. I jakby Adam pożegnał się raz i definitywnie wyjechał z firmy to byłaby za nudna historia do opisania. Ale trzy razy i jeszcze wrócił....![]()
Kos, młody WiS łapy poparzyłemkos pisze: Oraz Remkowi za świetne zakwaterowanie. Pomijając wodę wszystko było idealne.
esilon pisze: nie spodziewałem się że moja walnie 0,7
Konto usunięte pisze: S dzieliłbyś się dobrymi adresami i smakami w odpowiednim alkoholowym wątku. A nie tylko potajemnie![]()
burat pisze:MAZI, kupiłeś Joneswe Subaru![]()