e tam,esilon pisze:spoko spoko, jak sie będzie ładnie sprzedawał to i jakiąś turbobenzynkew końcu homologuja na EU
jak się będzie ładnie sprzedawał, to po co mieliby coś z tm robić

e tam,esilon pisze:spoko spoko, jak sie będzie ładnie sprzedawał to i jakiąś turbobenzynkew końcu homologuja na EU
Лукашэнка pisze: jak się będzie ładnie sprzedawał, to po co mieliby coś z tm robić
e tam,esilon pisze:będa chcieli żeby jeszcze ładniej się sprzedawał![]()
no i może wreszcie pieniądz na homologację czegoś z JDM uskrobią
Лукашэнка pisze: pieniądze to oni teraz inwestują w rynek chiński...
long, z drewnianymi dekoracjami na konsoli środkowejesilon pisze:Лукашэнка pisze: pieniądze to oni teraz inwestują w rynek chiński...
no to faktycznie najpier powstanie wersja long
Gdyby lepiej pogadał, to i zapewne podróbę Merca SLR by mu zaoferowali.WitAce pisze:Chiny to w ogole dziwny kraj. Znajomy kupil podrobe Tag Heuer Mercedes SLR w salonie Mercedesa w Shanghaj'u
burat pisze: Witek, już myślałem ,że sobie gust skrzywiłeś i chciałeś Maseratti SUV![]()
dobrze ,że o to chodzi
![]()
europa nigdy nie była specjalnym rynkiem dla subaru. Dla porównania w 800mln Europie sprzedawało się tyle samo aut, co w 20mln Australii. Może stąd nasze rozczarowania - nigdy nie robili aut dla Europejczyków, np. słynny automat (któremu nic nie mam do zarzucenia, bo to z założenia ma być leńЛукашэнка pisze: a w Europie już niestety nie.
...tylko dla DzikichAlan, Alan, Alan! pisze: nigdy nie robili aut dla Europejczyków
Coś a la Yeti?WiS pisze:Choć jakiś lekki lifting bym mu zafundował.
No, niekoniecznieЛукашэнка pisze: a la Yeti?
Mioveni to Wołoszczyzna, nie SiedmiogródЛукашэнка pisze: bracia siedmiogrodzianie
Nie ten poziom bóluЛукашэнка pisze: Duster się zowie.
Racja.WiS pisze:Mioveni to Wołoszczyzna, nie SiedmiogródЛукашэнка pisze: bracia siedmiogrodzianie![]()
Nie sądzę - w realnym świecie, żeby utrzymać podobne tempo jazdy na trasie, mały motorek muszę częściej żyłować, zaś większym jadę łagodniej. Efekt - ciszej, przyjemniej i bardziej oszczędnie może być przy większej pojemności. Sprawdzałem.Лукашэнка pisze: Duster na przykład z silnikiem benzynowym 2.0 (150KM) tak jak w Subaru XV?
Więcej by palił.
...ale ja nie mieszkam w wielu krajach europejskich, tylko w PLЛукашэнка pisze: Wyższe opłaty podatkowo-ubezpieczeniowe w wielu krajach europejskich.
Nawet jesli, to akurat ja bym to przeżył, w zamian za przyjemniejszą jazdę.Лукашэнка pisze: Czyli byłby droższy w utrzymaniu
może wybrał tanszą wersję?WitAce pisze:Chiny to w ogole dziwny kraj. Znajomy kupil podrobe Tag Heuer Mercedes SLR w salonie Mercedesa w Shanghaj'u
Wytłumacz to szwajcarskiemu pastorowi...Chloru pisze:Лукашэнка, Prius to koszmar ... jedno plejstejszyn mam w domu i tam jest jego miejsce.
Używasz złych emotikonek do wyrażania swej histerii*. PolecamWitek pisze: Myślałem, że to jest jasne, że rozpaczam, że powstało coś takiego jak maserati suv, a tym bardziej maserati suv na bazie prostackiego jeepa.![]()
W kraju, w którym sprzedaje się piętnaście Sru-do-baru na krzyż rocznie? ;))WiS pisze: nie mieszkam w wielu krajach europejskich, tylko w PL![]()