Wrocławskie spociki
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Wrocławskie spociki
Ja w pt wyjeżdżam do cro, więc dolnośląski mnie ominie a pojechałbym chętnie.

Bergen, gdzieś ktoś we Wrocku robił kiedyś repliki Ferrarki na bazie Pontiaca i to chyba to
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
We Wrocławiu przy Pilsudskiego, między Capitolem a dworcem PKP jest parking strzeżony. Te repliki dogorewają tam już ładnych parę lat.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Znam nawet gościa, który je robił, ale kontaktu, to już nie znajdę.

dobrze pawlaswrc prawi, to są repliki stojące na parkingu. Swoją drogą, to gdzieś jeszcze w innym miejscu chyba testarossę widziałem, też w średnim stanie..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
My tu gadu-gadu a jakiś meeting???

hmm.. coś pubowego można by wtedy spróbować zmontować
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ja 30 raczej jestem wyjęty niestety...
A może by tak kiedyś wynająć na godzinę Rakietową, co by trochę pojeździć? :-D Gdyby nas się kilku zebrało, to by to mogło nawet rozsądnie cenowo wyjść. Godzina zdaje się 250 PLN... Ja przez cały październik mam moich kontrahentów z Chin, których podczas mojego czerwcowego pobytu u nich zaraziłem Subaru (czy też jak to oni mówią "Subalu") i chętnie bym ich też na takie spotkanie zabrał
Mógłbym też zaproponować spotkanie w moim nowo-otwartym warsztacie w samym centrum miasta - póki co jestem w trakcie obmyślania jak by takie spotkanie mogło wyglądać, więc to dopiero za jakiś czas
Takie małe spotkanie promocyjne
To raczej będzie w jakąś sobotę w godzinach popołudniowych - czy ktoś w ogóle byłby na coś takiego chętny?
A może by tak kiedyś wynająć na godzinę Rakietową, co by trochę pojeździć? :-D Gdyby nas się kilku zebrało, to by to mogło nawet rozsądnie cenowo wyjść. Godzina zdaje się 250 PLN... Ja przez cały październik mam moich kontrahentów z Chin, których podczas mojego czerwcowego pobytu u nich zaraziłem Subaru (czy też jak to oni mówią "Subalu") i chętnie bym ich też na takie spotkanie zabrał

Mógłbym też zaproponować spotkanie w moim nowo-otwartym warsztacie w samym centrum miasta - póki co jestem w trakcie obmyślania jak by takie spotkanie mogło wyglądać, więc to dopiero za jakiś czas

ja na tor jak najbardziej, tylko najpierw to sprzęgło :/
No to za tor mamy już po 125 PLN na głowę
Myślę Maciek, że do października już to sprzęgło chyba ogarniesz? 

krzysiek też się chętnie pisze, tak więc już 84 

Przy 84 na głowę, to będziemy mieli 2 PLN górki - może na jakiś browarek starczy?! 

- Arti
- 6 gwiazdek
A nie lepiej wydać te pieniądze na paliwo i pojechać w góry niż pałować auto na tej Rakietowej na 1-ce i 2-ce ?

Nie wiem nad czym tu myśleć: zapraszasz nas, my wpadamy z procentem i o nic się nie trzeba martwić.kris82 pisze: Mógłbym też zaproponować spotkanie w moim nowo-otwartym warsztacie w samym centrum miasta - póki co jestem w trakcie obmyślania jak by takie spotkanie mogło wyglądać, więc to dopiero za jakiś czas

Arti, jeżeli chodzi o mnie to przed wyjazdem w góry chciałbym się jeszcze trochę ponaumieć gdzieś z dala od drzew, strumyków i innych saren, a poza tym myślę, że i dla Was taki "trening" może być przydatny :-D Poza tym blisko (dla tych co z Wrocławia) i mandatów nie wlepiają

Deal!Arti pisze: my wpadamy z procentem

Arti, Ty byłeś kiedykolwiek na rakietowej? Ja Ci już milion razy mówiłem, że to nie są niskie łąki i inne KJSowe parkingi. 1 i 2 to chyba wtedy, jak masz bardzo długą skrzynię
Na rakietowej na zawodach były kiedyś tak poustawiane trasy, że dokręcałem IV bieg... Na samo dojechanie w góry i z powrotem na wachę pójdzie u mnie sporo więcej kasy, niż godzina na rakietowej do podziału na 3
Natomiast zimą to już zupełnie co innego 

- Arti
- 6 gwiazdek
Ty, no właśnie, pomyliłem Rakietową z Niskimi. Sorry.eMTi pisze: Arti, Ty byłeś kiedykolwiek na rakietowej?

Tylko datę podaj wcześniej.kris82 pisze: Deal!

Jako od niedawna wrocławski obcy-napływowy z chęcią dołączę do podziału kosztów z Rakietowej. Ale najpierw forek musi wyjechać ze SPA, które go silikonem i botoxem upiększa 

Kierunek wschód, tam musi być jakaś cywilizacja!!!
spokojny, nie ma problemów... A to SPA, to warsztat, blacharka, czy tylko polerki, woski i inne przyjemności? 

eMTi , na polerki i woski szkoda by mi było pieniędzy. Tutaj chodzi o grubsze cięcie-gięcie i malowanie
więc do 30 września raczej chirurg nie zdąży 

Kierunek wschód, tam musi być jakaś cywilizacja!!!
a czemu wspomniałeś o 30 września?
10 października będzie na Torze Redeco 3 runda Wrocławskiej Ligi Time Attack, może tam przyatakujecie?
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl