pod papugami
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: bar
mały 5150 pisze: czemu jego mały przechyla się w lewą stronę?
Rzeczywiście, rzeczywiście przechyla się mu w lewą stronę ? Ale numer

Dlaaczego, to już wolę nawet nie pytać

Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
AaaaajjjjjjjjjjjjjGrzesiek_67 pisze: 2011-09-13, 20:38
KonSTi napisał(a):Mmmrrr LODZIK!
O żesz Ty....dobrze, że Arti tego nie czyta![]()
![]()
Pozdrawiam
Stary dziad

A wiesz, że właśnie popijam "Sukinsyna"inquiz pisze:o młodej lekarce to już wiesz że trzeba rozwijać a do tego powinieneś sobie kupić sutkinisa jak się dziewiątkami już rozgrzejeszmaf1 pisze: Będąc młodą lekarką kupiłem na Litwie specyfik o nazwie 999

Wydaje mi się, że dziewiątki lepsze. Wytrawniejsze. A "Sukinsyn" jest na miodzie. Ale też smaczny

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
qba30,
Panie Barman - bar Pan otworzyłeś z pompą i... się ulotniłeś. Baru to trza pilnować i codziennie otwierać Psze Pana
Gorzała wyjdzie sama, zobaczysz Pan
Pozdrawiam
Grzegorz
Panie Barman - bar Pan otworzyłeś z pompą i... się ulotniłeś. Baru to trza pilnować i codziennie otwierać Psze Pana

Gorzała wyjdzie sama, zobaczysz Pan

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
maf1 pisze: że właśnie popijam "Sukinsyna"
swego czasu firmowo wybraliśmy się do Wilna na weekend nazwijmy to roboczo-relaksacyjny.
Wieczory były nieco zakrapiane, między innymi lokalnym odkryciem - sutkinisem. Ktoś nam podpowiedział, że Polacy zwą go sukinsynem, między innymi za podstępną zdolność zepsucia dnia następnego, więc zdarzało się że podnosiliśmy prawice z toastem: Sukinsyn!
Był sobie z nami jeden Aussie, po polsku ni w ząb (tłumaczka cały czas w pobliżu), choć nie, potrafił powiedzieć "DWA ŻIWIEC"

No więc jeden z kolesi, podniósł w jego stronę kieliszek i wytłumaczył mu krótkim: "Hej, Motherfucker!".

Aussie zbladł i zrobił duże oczy

Żeby było śmieszniej, był przełożonym "tłumacza", dość "mocnym" i szybko podejmującym decyzje.
qba30 - Witaj!
w tamte strony mi nie po drodze, dziewiątki można kupić u nas a sukinsyna niestety nie widziałem. Bon apetit szczęśliwy posiadaczumaf1 pisze: A wiesz, że właśnie popijam "Sukinsyna"
Wydaje mi się, że dziewiątki lepsze. Wytrawniejsze. A "Sukinsyn" jest na miodzie. Ale też smaczny![]()

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
A ja też nie po drodze ale jakoś tak, hmm! Byłem na wsi na Suwalszczyźnie i z ciekawości wpadliśmy do Marienpola. Cóż było robić jak nie kupić coś do picia?inquiz pisze:w tamte strony mi nie po drodze, dziewiątki można kupić u nas a sukinsyna niestety nie widziałem. Bon apetit szczęśliwy posiadaczumaf1 pisze: A wiesz, że właśnie popijam "Sukinsyna"
Wydaje mi się, że dziewiątki lepsze. Wytrawniejsze. A "Sukinsyn" jest na miodzie. Ale też smaczny![]()

Mogłeś się pochwalić tydzień temu . Jechałem przez twoją wieś do Gdyni na prom .maf1 pisze: A ja też nie po drodze ale jakoś tak, hmm! Byłem na wsi na Suwalszczyźnie i z ciekawości wpadliśmy do Marienpola. Cóż było robić jak nie kupić coś do picia?![]()

Ale tydzień temu nie miałem ani "999" ani "Sukinsyna"Kubik pisze:Mogłeś się pochwalić tydzień temu . Jechałem przez twoją wieś do Gdyni na prom .maf1 pisze: A ja też nie po drodze ale jakoś tak, hmm! Byłem na wsi na Suwalszczyźnie i z ciekawości wpadliśmy do Marienpola. Cóż było robić jak nie kupić coś do picia?![]()

Bo widzisz jak to jest . Mody wycinają wszystko co im sie wydaje podejrzane . Nie wnikają o co chodzi i wydaje im się że to powinien być Wersal .
Dawno tam nie zaglądałem i zaraz będę miał przerwę od forum , bo w domu nie mam czasu na pisanie . Subaru też już nie mam . 

Akurat dyskusja o religi to wyjątkowo głupi pomysł . Dyskusja o stosunku do religii to co innego . To jest jeden z tematów do których ja się nie zabieram . Jestem po ATK na Bielanach . Wyobrażam sobie , że najmądrzejszy w tym temacie jest emotorsport zwany wikiliksiwikipedia .
ASAHI
witam kolege.właśnie wróciłem z Wawy.Byłem na kongresie kobiet
Szymon Majewski wpadł ze swoją nową TV fullhd czy coś tam.Miałem się spotkać z bakupnem i Zacierem ale nie dałem rady czasowo .pozdrów ich jak tam będziecie gadali.
teraz siadłem i wino sączę .nara

teraz siadłem i wino sączę .nara
Re: Zaproście Mnie Do Stołu
no pięknie, to się nazywa bez kontroli?! tam każdy kontroluje sytuację po swojemuqba30 pisze:Konto usunięte, sprawa jest poważniejsza bo zostawiłem tam bar bez kontroli.