Korki i moja nieustanna frustracja
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Korki i moja nieustanna frustracja
5 godzin warszawa wrocław spacerkiem. Nie jest tak źle - godzinę dłużej niż normalnie podobnym tempem. Chociaż palant, który zamknął teraz praktycznie całą! gerkówkę ma przy okazji w łeb. 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Alan, Alan, Alan!, jechales w srodku dnia. Moj rekord to 5,5 do Częstochowy ostatnio...

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nie :)Chloru pisze: Alan, Alan, Alan!, jechales w srodku dnia
8-10 katowicka.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nad ranem jest luźniejAlan, Alan, Alan! pisze:nie :)Chloru pisze: Alan, Alan, Alan!, jechales w srodku dnia
8-10 katowicka.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Alan, Alan, Alan!, no ... wtedy wszyscy jadą do Warszawy a nie wyjezdzaja z. 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nad ranem to mnie Owoc na skype męczył jakimś mitśubasszi.So What! pisze: Nad ranem jest luźniej

z resztą dobrze, nieważne. Wolno jeżdżę i mam to na piśmie

O co? Masturbaszi? Tylko czekać, aż zaczniecie oglądać Japoński Teatr Bukkake... ;)Alan, Alan, Alan! pisze: nad ranem to mnie Owoc na skype męczył jakimś mitśubasszi.![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
-
subarutux
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0D 09
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Porada: trzeba w korkach słuchać programu II. Gdy zasuwają np. Chopina lub Mozarta, odechciewa się jechać i jakoś to schodzi. Ew. rzucą jakąś powieść (którą powinniśmy byli przeczytać jeszcze w szkole, ale większość nie miała czasu). Natomiast nie polecam J.S. Bacha - dynamiczna muzyka i chóry zachęcają do dawania czadu. 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
subarutux, u mnie normalka Gabriel, Pink Floyd, Marilliony i Dream Theatery. Jeżdżę zawsze tak samo - max płynność 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
So What! pisze: Nad ranem jest luźniej
ponieważ ja bajki raczej rzadko piszę (a jeżeli już to to zaznaczam), to postanowiłem specjalnie dla Was sprawdzić jak to jest w niedzielę wieczoremChloru pisze: Alan, Alan, Alan!, no ... wtedy wszyscy jadą do Warszawy a nie wyjezdzaja z.

dodam, że blw-wroc - 60kmh max, to samo katowicka przez 80%, resztę jechałem normalnym swoim tempem - czyli nie tak szybko.
Oczywiście jeżeli bardzo chcecie analizować czy jechała odpowiednia ilość traktorów to mam to na piśmie

postój to obiad, bo WRX na tym dystansie spalił ponad 3/4 baku - czyli pewno jakieś 11-12l / 100km

Alan, Alan, Alan!, nie kichaj w samochodzie, bo się na ekranie dżipiesa ważne rzeczy rozmazują 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Bergen, ta ważna rzecz nie jest aż tak wielka, ale na cholere rozbudzać wyobraźnie smutnym panom 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
O której jechałeś?Alan, Alan, Alan! pisze: to postanowiłem specjalnie dla Was sprawdzić jak to jest w niedzielę wieczorem![]()
BTW Coś Ci się z cytatami pokiełbasiło

Też bym się wqurwiał jak bym zobaczył gościa w WRX-ie jadącego katowicką 45 km/hAlan, Alan, Alan! pisze: ergen, ta ważna rzecz nie jest aż tak wielka, ale na cholere rozbudzać wyobraźnie smutnym panom

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Alan, Alan, Alan!,
bardzo ładny wynik,
egzamin z jazdy po drogach publicznych zaliczony!

bardzo ładny wynik,
egzamin z jazdy po drogach publicznych zaliczony!

Otworzyli rondo na tym budowanym od pierdyliona lat skrzyżowaniu Al. Jerozolimskich z Łopuszańską. Co za skurwiel uznał, że zielone dla łopuszańskiej powinno trwać 4 razy dłużej niż dla Jerozolimskich. Jechałem w sobotę Jerozolimskimi od strony Pruszkowa, korki gigant na Jerozolimskich, Łopuszańska pusta
I tak podobno od kilku dni, rzygać się chce
Incydentalnie tamtędy jeżdżę ale współczuję tym co jeżdżą tam codziennie 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
mały 5150, nie żaden skurwiel, tylko mądry i dyplomowany pan inżynier ruchu. Pewnie chciał zmniejszyć prędkość tych co Alejami jadą.

Jestem za tym, żeby wieszać za jaja na środku nieudanie skonfigurowanego skrzyżowania takich "autorów"

Jestem za tym, żeby wieszać za jaja na środku nieudanie skonfigurowanego skrzyżowania takich "autorów"
Konto usunięte pisze: Jestem za tym, żeby wieszać za jaja na środku nieudanie skonfigurowanego skrzyżowania takich "autorów"
ta, od razu kastrować może

mały 5150, tego skrzyżowania trzeba unikać dopóki nie zrobią go do kompletnego końca. Teraz jest chyba gorzej niż było. A nawet jak już skończą, to nie wiem czy będzie lepiej. Może znowu będzie tunel za niski 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esilon pisze: ta, od razu kastrować możeskoro niedawno uruchomili to teraz "wszyscy " się uczą, jeżeli jest bez sensu to zapewne korekte zrobia, tak jak u nas pokorygowali pare idiotyzmów które korzystając z programów obliczeniowych wprowadzili , czy to "ich" wina że programiści nieuwzględnili czynnika ludzkiego czy czyja ?
![]()
![]()
![]()
Jakoś coraz mniej u mnie wiary w rzetelność i profesjonalizm takich gamoni. Gdyby było kastrowanie, to by się najpierw przygotował jeden z drugim zanim włączy idiotyczny program zmiany świateł.
Najlepszymi doradcami co do świateł są kierowcy, którzy codziennie jeżdżą przez dane skrzyżowanie. Oni powiedzą najwięcej o tym co należy poprawić. Tyle tylko, że ich nikt nie pyta.
Ostatnio była podobna historia w Raszynie. Ludzie zawiadomili media i one dopiero podniosły wrzask. Co powiedział inżynier ruchu? Że wszystko jest w porządku. Dopiero jak wrzawa zrobiła się większa, to przyznał, że "coś się musiało w systemie rozregulować". Nosz w mordę jeża, czy ktoś te systemy monitoruje?

Konto usunięte pisze: Najlepszymi doradcami co do świateł są kierowcy, którzy codziennie jeżdżą przez dane skrzyżowanie. Oni powiedzą najwięcej o tym co należy poprawić. Tyle tylko, że ich nikt nie pyta
pyta pyta, czasem siedzą cały dzień ludzie na skrzyżowaniu i licza samochody

podobno zawsze dokonuje sie korekty po paru dniach testowych, jak sie nie da "zmusic" tłumu do zmiany ( celem udrożnienia ułatwienia gdzies indziej;) ) to trudno, przyjedzie telewizja i przestawi sygnalizację

p.s. no wiem wiem, czasem faktycznie trudno zauwazyć jakikolwiek sens* w organiacji ruchu

* bo go nie ma :)
edit jest teraz do bani

- Chloru
- 6 gwiazdek
mały 5150, wspolczuje. Za to w weekend wyjezdzalem dla testu Kleszczowa. Mam wrazenie, ze jest minimalnie lepiej
Rada dla Ciebie - uciekaj z Jerozolimskich kolo Leroy Merlin, ewentualnie dalej w Ryzowa.

Rada dla Ciebie - uciekaj z Jerozolimskich kolo Leroy Merlin, ewentualnie dalej w Ryzowa.
Czy ktoś wie jak sprawdzić czy droga z Grójca do Rawy Mazowieckiej nadal jest w remoncie.
To znaczy czy są wahadła, i kiedy jest planowane zakończenie tych robót.
To znaczy czy są wahadła, i kiedy jest planowane zakończenie tych robót.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.