Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
ky, Myslalem, ze w Polsce Sru-do-baru to tylko na autonogach, bo za niskie sa limity 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
ky pisze: zapewne Twoim zdaniem lepiej by było, by Maserati po prostu padło, niż produkowało naklejki na Jeepy
Znaczy, że dobra sprzedasz musi koniecznie iść z tak okropnym mezaliansem?

A ile było gadania jak Porsche SUVa wyprodukowało, a jak Diesla wypuściło, uuuu ... no a teraz ta Pakamera ... tyle że piniondz zarabiają
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
Taki mamy teraz rynek. Powstalo pierdyliard segmentow samochodow i kazdy probuje cos od siebie wcisnac. Wystarczy spojrzec na bmw - klasa 1, 3, 5, 6, 7, x1, x3, x5, x6, z4. Za jakis czas jeszcze x2, a kto wie czy nie wskrzesza i kiedys klasy 8 (za czym chetnie bym sie wstawil).
Nie inaczej jest z Subaru, probuja wejsc w segment, w ktorym czuja, ze cos ugraja. Mysle, ze na tle konkurencji powinno wyjsc nienajgorzej.
Jakbym potrzebowal auta z tej klasy wybralbym pewnie to Subaru XV. :)
Nie inaczej jest z Subaru, probuja wejsc w segment, w ktorym czuja, ze cos ugraja. Mysle, ze na tle konkurencji powinno wyjsc nienajgorzej.
Jakbym potrzebowal auta z tej klasy wybralbym pewnie to Subaru XV. :)
Лукашэнка pisze: Pogdybać zawsze można.
szczególnie że ten wózek zapewne będzie ponad stówę kosztował
no może wersja bida bida 99
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To zobacz sobie ceny X1 z napędem xDrive, XC60 AWD itp.esilon pisze: szczególnie że ten wózek zapewne będzie ponad stówę kosztował
no może wersja bida bida 99

Stawiam, że 1.6 (115KM) w wersji golec - może być za 85 tys.esilon pisze:no może wersja bida bida 99
No ale za 95 tys. można kupić z tego samego segmentu np. Nissana Juke 1.6 190KM), w full opcji...
który to Juke na przykład bardzo się podoba mojej żonie, ze względu na swoją oryginalną brzydotę.
No i jak tu miałbym nie dopłacić tej dychy? (gdybym.. itd...)

nie porównujmy ryżu z ziemniakamiSo What! pisze:To zobacz sobie ceny X1 z napędem xDrive, XC60 AWD itp.

XC60 z 2-litrową benzyną 240KM, a tym bardziej z 3-litrową 305KM to jednak nie całkiem to samo co XV

- So What!
- 6 gwiazdek
Лукашэнка, no ok. Tyle, że najtańsza wersja XC60, to wydatek ponad 140 kzł: http://www.volvocars.com/pl/all-cars/vo ... fault.aspx
No bo tak ma być.So What! pisze:Лукашэнка, no ok. Tyle, że najtańsza wersja XC60, to wydatek ponad 140 kzł: http://www.volvocars.com/pl/all-cars/vo ... fault.aspx
Volvo to jest samochód, przy zakupie którego dopłaca się premię za znaczek.
To jest marka dla kogoś, kto nie szuka najtańszego towaru na rynku.
Są tacy ludzie.
I są tacy producenci, którzy swoją ofertę do nich kierują.
- Witek
- 6 gwiazdek
Лукашэнка pisze: Są tacy ludzie.
Eeeee... to którzy tego nie robią?

korygujęЛукашэнка pisze:Stawiam, że 1.6 (115KM) w wersji golec - może być za 85 tys.
sprawdziłem na stronie EFL, że Impreza 1.5 (107KM) zaczyna w się w tej chwili od 82 563
czyli cena XV 1.6 będzie się jednak raczej zaczynać od cyfry 9

żeby daleko nie szukać....Witek pisze:Лукашэнка pisze: Są tacy ludzie.
Eeeee... to którzy tego nie robią?
Dacia?

- So What!
- 6 gwiazdek
Mimo wszystko cena z czapyЛукашэнка pisze: Volvo to jest samochód, przy zakupie którego dopłaca się premię za znaczek.
Są tacy ludzie.

- Witek
- 6 gwiazdek
Лукашэнка pisze:
Dacia?
Pytanie "którzy" zawiera liczbę mnogą.

No, Bang i Olufsen, na ten jego przykład, piękny design ze standardowymi gratami, choć dobrze dobranymi, w środku.So What! pisze:Mimo wszystko cena z czapyЛукашэнка pisze: Volvo to jest samochód, przy zakupie którego dopłaca się premię za znaczek.
Są tacy ludzie.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zwłaszcza na temat auta, którego jeszcze nie maЛукашэнка pisze: Pogdybać zawsze można...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ach! klasisz!Alan, Alan, Alan! pisze:hmm, urwała powiadasz...
Parafrazując Bohdana Smolenia, gdybyśmy dwóch takich mieli, to byśmy sobie sami tę wojnę wygrali!
Dziś, z racji kończącego się ubezpieczenia, zadzwoniła pani z Link4 (bo rok temu robiłem wu nich wycenę) ... gada. gada .. dochodzimy do sumy ubezpieczenia ...
Legacy 2005 (model 2006) ... 32000zł
... no wyobraźcie sobie że nie skorzystałem
Na ostatniej polisie w PZU mam 46500
Generalnie wyceny Subarka u ubezpieczycieli mają się totalnie nijak do cen rynkowych
Legacy 2005 (model 2006) ... 32000zł

Na ostatniej polisie w PZU mam 46500
Generalnie wyceny Subarka u ubezpieczycieli mają się totalnie nijak do cen rynkowych
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
no niestety, taki ból. Jak ja swojego sprowadziłem, to ubezpieczyć chcieli o prawie 30 (TRZYDZIEŚCI) tysięcy mniej niż cena zakupu
Tak więc trzeba było robić wycenę rzeczoznawcy i dopiero względem tego ubezpieczać. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
U mnie było podobnie, ale powiedziałam że ja sobie życzę mi ubezpieczyć na 100 tys. i ubezpieczyli. I nadal sama dyktuję stawki, mam AC (w Link4) zgodne z cenami rynkowymi.eMTi pisze:no niestety, taki ból. Jak ja swojego sprowadziłem, to ubezpieczyć chcieli o prawie 30 (TRZYDZIEŚCI) tysięcy mniej niż cena zakupuTak więc trzeba było robić wycenę rzeczoznawcy i dopiero względem tego ubezpieczać.
no to miałaś wyjątko wyrozumiałego ubezpieczyciela...
Też bym tak chciał 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna