jarmaj, Cytryn w grze nie było. Nie załapały się bo oleju zabrakło

Chloru pisze: Słodka Gruszko.
Chloru pisze: zazdrość przez Ciebie przemawia... Słodka Gruszko.
Gulbocze tylko zazdrość w gardłach kierowców subaru jak wąchają spalinyAlan, Alan, Alan! pisze: owoc666, a gulbocze?
bo ja lubie jak mi gulbocze.
To znaczy, ze jezdziliscie z wiatremowoc666 pisze: Gulbocze tylko zazdrość w gardłach kierowców subaru jak wąchają spaliny.
Czyli dla owoca666 w sam razSo What! pisze: EVO jest podobno łatwiejsze w prowadzeniu dla niewprawnych użytkowników![]()
wszystko OK i od dawna wiadome...owoc666 pisze:To ja po jeżdżeniu tydzień evo może się wypowiem. Ani sti, ani wrx, tylko od razu mitsubishi. To inny samochód, inna galaktyka.
gratulacje owoc , fajnie że satysfakcja pozakupowa trwaowoc666 pisze:To ja po jeżdżeniu tydzień evo może się wypowiem. Ani sti, ani wrx, tylko od razu mitsubishi. To inny samochód, inna galaktyka.
bo się nauczyli prowadzićesilon pisze: widziałem kiedys na kropce że pare osób wróciło do subaru po evo, ciekawe dlaczego
esilon pisze: widziałem kiedys na kropce że pare osób wróciło do subaru po evo, ciekawe dlaczego
owoc666 pisze: To ja po jeżdżeniu tydzień evo może się wypowiem. Ani sti, ani wrx, tylko od razu mitsubishi. To inny samochód, inna galaktyka.
eMTi pisze: A z kropki to chyba naczelnym przykładem jest beben
Witek pisze: Pewnie przez to, że nie wiedzą wychodzą im baaardzo podobne czasy okrążeń