Tylko go nie kocham. Taki tam zapierdzielacz. Z resztą widać to po 97% właścicieli. Wiecznie muszą go ulepszać, żeby się nie porzygać. Jak hondziarze

eMTi pisze: tak, prowadziłem po śniegu w kielcach 400 konne evo waszki...
WRC fan pisze: Owoc gratuluję nabytku
owoc666 pisze: Hehe, mistrz jest to forum, nikt evo nie jechał, a każdy ma opinię
ło matko, ledwo kupił a juz taki spięty że hejowoc666 pisze: ale jechałeś kiedyś evo, czy tylko pleciesz bzdury wyssane z palca?
do stereotypu właścicieli evelin pasuje jak ulałesilon pisze: ło matko, ledwo kupił a juz taki spięty że hej (...)
p.s. tylko poczucie humoru cos ten nie tego w tym temacie
esilon pisze: zakładaj wątek w "moje auto ", pooglądamy, pomarudzimy
skończyło mu się, bo często gadamy na skype. A to będzie 2 miesiące jak wiem o evoesilon pisze: tylko poczucie humoru cos ten nie tego w tym temacie
Alan, Alan, Alan! pisze: to będzie 2 miesiące jak wiem....
Alan, Alan, Alan! pisze: skończyło mu się, bo często gadamy na skype. A to będzie 2 miesiące jak wiem o evo
fakt cierpliwy to Ty byłeś w czekaniuowoc666 pisze: Mylisz cierpliwość
owocku i co? Dalej syfowoc666 pisze: Już było.
owoc666 pisze: Może przy seryjnych silnikach takie wychodzą.
Alan, Alan, Alan! pisze: skończyło mu się, bo często gadamy na skype. A to będzie 2 miesiące jak wiem o evo![]()
A wiesz, że coś w tym jest...Witek pisze:połowa właścicieli evo, których poznałem to [...] szpanerzy... Dziwny zbieg okoliczności, też macie podobne doświadczenia?
Chętnieowoc666 pisze: Jakaś kiełbacha w najbliższym czasie?