eIIIWitek pisze: Ale prawdziwa, czy przerobiony lancer 1.6?
WRX czy STI ???? Potrzebuję wsparcia... informacji ;-)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: WRX czy STI ???? Potrzebuję wsparcia... informacji ;-)
niestety takWitek pisze: Dziwny zbieg okoliczności, też macie podobne doświadczenia?

barbie pisze: Nie mam potrzeby i mi nie leży. I mogę teraz zacząć tłumaczyć bardzo długo i dobitnie dlaczego seryjny WRX jest lepsiejszy
Bo dla Ciebie bardziej pasowałby Ralliart, niż Evo. Jedno ma się do drugiego prawie jak WRX do STi

We wro widywałem Eweliny IV, V/VI (

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
skasuj to zanim Marta się obudzieMTi pisze: Bo dla Ciebie bardziej pasowałby Ralliart

a że niby czemu? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Po czym wnosisz? Robili różowe, czy jak?eMTi pisze:barbie pisze: Nie mam potrzeby i mi nie leży. I mogę teraz zacząć tłumaczyć bardzo długo i dobitnie dlaczego seryjny WRX jest lepsiejszy
Bo dla Ciebie bardziej pasowałby Ralliart, niż Evo. Jedno ma się do drugiego prawie jak WRX do STi![]()
Może takie w kolorze Santorini Orange pasowałoby jakoś do koloru torebki?barbie pisze:Robili różowe, czy jak?

Ten chyba lepsiejszy

Chociaż gdybym miała wybierać, to i tak wolę tego tu po lewej:

Mówcie za siebie :]Witek pisze: jeśli zobaczysz samo, to nie wiadomo, czy to 7, czy 9, a może 8
Ten "brzydki, asymetryczny" zderzak ma VI TMR.Witek pisze: Jeśli VI nie ma tego brzydkiego, asymetrycznego zderzaka bez halogenów (znaczy ma symetryczny z halogenami) to dla mnie wygląda jak V.![]()
A niby różne wersje STi CG8 to się tak bardzo różnią już na pierwszy rzut oka, że nie ma wątpliwości czy jest to np. STi V a nie STi VI

barbie, bo powinnaś w końcu podjać męska decyzję i Subarbie przemalować 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

teoretycznie tak, ale po 1. ja strasznie lubię czarne, a po 2. czasem nim jeżdżę do klientów i już obecny wygląd nie wszyscy potrafią zrozumieć... całość na różowo mogłaby być kompletnie nie do ogarnięcia 

po tym, że różnica bilasnsu osiągi-komfort-ucywilizowanie między Ralliartem a Evo są bardzo zbliżone jak między WRX a STibarbie pisze: Po czym wnosisz?

to prawdziwe dzieła sztuki !!barbie pisze:Ten chyba lepsiejszy
(...)

Teoretycznie to wszystko jest prawda, ale w praktyce i tak wiem że następne Subaru byłoby już STi a nie WRX. Chociaż to chyba głównie ze względu na to jak koszmarne są obecne WRXy. W przypadku miśków nie potrafię się ustosunkować, dla mnie to dresowozy + szybcy i wściekli. Tak mi się kojarzą, przepraszam wszystkich sympatycznych posiadaczy. Z Mitsubishi i tak jedyne auto które kiedykolwiek rozważałam, to był Colt. I to dawnoeMTi pisze:po tym, że różnica bilasnsu osiągi-komfort-ucywilizowanie między Ralliartem a Evo są bardzo zbliżone jak między WRX a STibarbie pisze: Po czym wnosisz?Wiemy, z jakich względów wolisz WRXa od Stija, więc sobie wydumałem, że Ralliart mógłby być w sam raz, bo nie ma sporo tego, co by Ci przeszkadzało w Evo, tak jak i w STi
Oczywiście założenie pomijało fakt, że i tak WRX jest najlepsiejszy dla Ciebie i cała ta moja teoretyczna wydumka nie ma sensu

barbie,
doskonale wiem o czym piszesz, bo te wszystkie szosowe modele evo budzą we mnie tyle samo emocji co Fabia 1.2 HTP czy jakiś Golf 1.9 TDI
(bez urazy, jednak)
Co nie znaczy, że nie nie ma Evo, które mnie nie kręci.
Jest.
ale takie:

doskonale wiem o czym piszesz, bo te wszystkie szosowe modele evo budzą we mnie tyle samo emocji co Fabia 1.2 HTP czy jakiś Golf 1.9 TDI
(bez urazy, jednak)
Co nie znaczy, że nie nie ma Evo, które mnie nie kręci.
Jest.
ale takie:

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Лукашэнка, kilka lat temu macalem z bliska takie dakarowe Evo. Potem toto wystartowalo po wyrypie w okolicy Slomczyna. Cenka opada 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Przebywałeś długo ze Zdzitem? :PChloru pisze: Evo IV od Evo V.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Bergen,

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
ky, a wiesz, ze poznalem osobiscie
BTW chlopak z intercoolerem sie odnalazl? 

Tobie to ten uran wielkie szkody zrobił w baniBergen pisze: A i tak najlepszy jest Polonez.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No tu jest jeszcze gorzej. Tych to nawet wszystkich nazw nie pamiętam, nie mówiąc o jakimkolwiek odróżnianiu. Te eva, mimo że nieodróżnialne, to chociaż jakoś sensownie po kolei się nazywałyWRC fan pisze: A niby różne wersje STi CG8 to się tak bardzo różnią już na pierwszy rzut oka

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
no, evo 6.5jarmaj pisze: Te eva, mimo że nieodróżnialne, to chociaż jakoś sensownie po kolei się nazywały

- Chloru
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan!, 6.5 to bylo nazywane VI TME 

Chloru,Chloru pisze:Лукашэнка, kilka lat temu macalem z bliska takie dakarowe Evo. Potem toto wystartowalo po wyrypie w okolicy Slomczyna. Cenka opada
to ja się pochwalę, że niedługo będę miał okazje własnoręcznie pomacać najlepsze obecnie rajdówki, czyli...
Citroneny DS3 i Fordy Fiesta