Turpiści i turpistki.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Turpiści i turpistki.
Poprawka: miało być "puchną" a nie "tyja", i chodziło o 30 tysięcy kilometrów. A to trochę za szybko na wymianę, IMO
Bo ja się przywiązuję 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
WRC fan, siedzialem ostatniow poprzednim Twingo RS - bida straszna. To juz ten sport którego ogłądałem co to miał 10 lat i poszprejowane plastiki w środku jakiś taki przyjemniejszy w odbiorze.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Pewnie dlatego, że 130 konne Twingo jest tańsze o jakieś siedemnaście kawałków od Abarfa ,,o porażającej mocy 135KM''. Cenę dwóch esek lepiej przemilczeć, bo wtedy można kupić półtora Twingo.Witek pisze:Tylko po cholerę taki bdzydal, jeśli można mieć włoską piękność, która w dodatku jest jeszcze szybsza
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
bez sensu. Za 20 koła to kupię Audi i dwie ćwiartki (Audi).ky pisze: wtedy można kupić półtora Twingo.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Z czego trzy ćwiartki nalezy wypić ze szwagrem, a z reszty i ze szwagra drewutni złozyć BMWAlan, Alan, Alan! pisze: Za 20 koła to kupię Audi i dwie ćwiartki (Audi).
a czy przypadkiem konkurencją dla Abartha nie jest czasem Clio, a nie Twingo? Twingo jest chyba klasę niżej..ky pisze: 130 konne Twingo jest tańsze o jakieś siedemnaście kawałków od Abarfa
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Kwestia dyskusyjna. Ponoć na krętym TwingoRS łota 500 i Swifta Sporta. Ja się nie wypowiadam, bo nie jeździłem.Witek pisze: która w dodatku jest jeszcze szybsza
Aczkolwiek chyba sensowną opcją jest też kupienie Twingo z silnikiem 1.2T+program i wrzucenie zawiasu z RS Cup.
chyba masz rację.. No tak... Megane to przecie Bravo, a nie Punto... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A bo to pierwszy raz...?
M Coupe nigdy na folderach nie pokazują z profilu, bo wieje sandałem z daleka.
M Coupe nigdy na folderach nie pokazują z profilu, bo wieje sandałem z daleka.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
bardzo słuszne spostrzeżenie! Faktycznie widać inspirację, tylko ciut nie te proporcje, nie te koła itp 
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
http://moto.onet.pl/1654156,1,samochod- ... tml?node=2
Droga wiocha. Ten taki monstrualnie popsuty wrx 06 przez kolesia z solarium się chowa.
Droga wiocha. Ten taki monstrualnie popsuty wrx 06 przez kolesia z solarium się chowa.
Nic dziwnego

Szwajcarski tuning, bling bling, neony, aluminiowe dywaniki, te sprawyWłaścicielem wyjątkowego Mercedesa jest szwajcarski biznesmen
Czarownica prawdę Ci powie :D
Taaaa a Małemu ukradli dywaniki aluminiowezofija pisze: Szwajcarski tuning, bling bling, neony, aluminiowe dywaniki, te sprawy
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
zofija, trafne spostrzeżenie.
Mi umknęło.
Piter jednak mało stjuningowane egzemplarze sprowadza, ba pewnie seryjne jak na ichniejsze standardy.
Piter jednak mało stjuningowane egzemplarze sprowadza, ba pewnie seryjne jak na ichniejsze standardy.
z takich to już wolałbym Maraudera
A ten czerwony merol, to jest firma, które wszystkie fury robi dokładnie w taki sam sposób. Złoto i czerwień, wszystko mega drogie i mega obleśne.

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
So What!, dokładnie takie samo skojarzenie 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
One są za niskie, żeby je jakoś proporcjonalnie zadaszyć, a z drugiej strony na wyspach jest ciut za mokro, żeby każdy chciał jeździć speedsterem. No ale jeśli Wam się nie podoba, to ja chętnie, za drobną opłatą ($100 może być? ;)) uwolnię Was od jednej sztuki takiego brzydala ;)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Fajny kawałek samochodu, ale nie jako Lancia Thema (zwłaszcza jeśli pamięta się nieszablonowego Thesisa, czy wygląd najnowszego Ypsylona albo Delty)
Zdjęcia zrobione telfonem...
Zdjęcia zrobione telfonem...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"