Stan konta na dzisiaj taki: O konkretach będę donosić wkrótce. Wówczas chciałabym również zainteresować tematem kropkowiczów, może za pośrednictwem Facebooka? W końcu chodzi o dzieciaki a nie o interpunkcjęStowarzyszenie Motocykliści Dzieciom pisze:Poprosze o jeszcze chwile cierpliwosci jesli chodzi o termin - niezalezne ode mnie :/ Jak tylko bede wiedzial kiedy moze to zrobic to zadzwonie do Ciebie, mam nadzieje ze w tym tygodniu lub na poczatku przyszlego.
Duza szansa ze wesprze nas McDonald i Cinema City - chyba uda sie zabrac dzieci na film i poczestunek :) Wiec zrobimy im taki maly dzien dziecka ;)
barbie pisze: Stan konta na dzisiaj taki:
Zatem stanęło na 23.10. Zmieniam info w pierwszym poście i zaczynamy robić listę na pewno obecnych.Stowarzyszenie Motocykliści Dzieciom pisze:Widze na forum ze wola walki jest wiec ciesze sie ze moge wreszcie zaproponowac dwa pazdziernikowe terminy - najchetniej 9 lub 23 pazdziernika. Obydwa dni to niedziele i wtedy byloby najlepiej ze wgledu na frekwencje uczestnikow.
Jesli mielibysmy pojsc w pomysl cinema-city oraz mcdonalda to preferowalbym termin pozniejszy - troche zalatwiania z tymi dwoma firmami bedzie i byloby mi duzo latwiej to wszystko skoordynowac.
Wstepnie: moglibysmy zabrac grupa dzieci z domu dziecka, zawiezc je kolumna np do arkadii - tam wspolny seans po ktorym obiad w mcdonaldzie na miejscu (postaram sie 'wynajac' sale konferencyjna w Arkadii aby dzieciaki mogly spokojnie zjesc, juz raz mi sie udalo). Moze po obiedzie cos jeszcze bysmy im wymyslili ?
Chloru pisze: Odpadam.