1) żadne AWD nie dojechało aż tak daleko
2) dalej uważam, że VBH jest całkiem spoko

Bo filmik był słabej jakościChloru pisze: 2) dalej uważam, że VBH jest całkiem spoko![]()
WiS pisze: A. Sytuacje, w których czterołap ma "ogromną, wręcz niewiarygodną przewagę" nad ośką*:
(...)
B. Sytuacje, w których czterołap przewagę nad ośką, owszem, ma, ale mniejszą:
(...)
C. Sytuacje, w których czterołap wykazuje wady względem napędu na jedną oś:
a czy ja twierdziłem że nie baranoski?Chloru pisze: AAA i A - zobaczcie jak ładnie zadzierają przód do góry napędzające się Kosłotry.
wiesz, jeżeli wybierać między evo i kosłortem.... to wszystko jest lepsze od evoChloru pisze: Ale taka banda Kosłotrów ... mniam.
kajam sięArno pisze: promień skręty wyklętej przez WiSa alfy wynosi 10.9. a nie jakieś fałszywie podane 12.
Sorry imienniku, ale IMO Chlor nie ma za co przepraszać. Błąd w przywołanych danych jest tak oczywisty, że nawet nie będąc inzynierem można się było domyslić, na czym polega.Witek pisze: Czyli błąd nie leży po mojej stronie i ja, jako szaraczek polegający na oficjalnych danych się nie pomyliłem? Czyli jednak możesz mnie przeprosić?
Witek pisze: Auto rzeczywiście sprawia wrażenie jakby zawracało w miejscu.
to nie była odp na twoj komentarz a simplement doświadczenie drogowe. i juAlan, Alan, Alan! pisze:Arno, i to jest dowód na to, że Ty mi odpowiadasz nieczytając moich postów
iii, myslałem, że będzie więcej jakiejś wiedzy tajemnej...jarmaj pisze: Tu nie ma prostej i jednoznacznej odpowiedzi.(...) Ale tak maksymalnie upraszczając i rozpatrując przeciętną jazdę uliczną (ot taka powiedzmy średnia krajowa), to sprawa jest przecież dośc prosta.
(...)
Kowalski raczej nie, natomiast Wiśniewski to już inna bajka...jarmaj pisze: czy kowalski ma w zwyczaju tak ruszać?
Po prostu, Arnold ma na Ciebie ignora włączonego. Sprawa się rypła.Alan, Alan, Alan! pisze: dokładnie ten sam film wkleiłem wcześniej
od dłuższego czasu tak podejrzewałemWiS pisze: Po prostu, Arnold ma na Ciebie ignora włączonego. Sprawa się rypła.
to straszne. w natłoku korespondecji widzocznie nie zauważywszy. za co się kajam. i zaraz usunęAlan, Alan, Alan! pisze:Arno, dokładnie ten sam film wkleiłem wcześniej
to już bardziej tradycjaArno pisze: konflikt przyczną agresji :) czy agresja przyczyną konfliktu
No jak to po co? Zamiast porannego seksuAlan, Alan, Alan! pisze: po co udowadniać, czy ośka w ogóle ruszy na śliskim