Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
siewcu ja bym generalnie bardzo chciał brać w całej lidze udział, ale 90% eleminacji jest w godzinach mojej pracy
Treningi zresztą też
A czy na rakietowej w ogóle będzie jakiś zastępca lemoniady cup?? Bo chyba się nie zanosi, ale dawno na srtw z braku czasu nie byłem.. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
siewcu, masz jakiś regulamin ,może gdy Knight Ridera poskładam to by się wystartowało 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat, z tego co wiem, to nie ma jakiegoś tam szczegółowego regulaminu, podział na klasy, przejazd zapoznawczy, a potem klika przejazdów na czas z fotokomórką. Tutaj masz szczegóły. Zapisy na każdą eleminację z osobna, pierwsze 30 osób się liczy.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, dziękować
dziś pogoniłem troszkę bestyję i mina taksówkarza,którego minąłem, musiała być bezcenna
dziś pogoniłem troszkę bestyję i mina taksówkarza,którego minąłem, musiała być bezcenna
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Jest tak jak eMTi napisał - podział na klasy(do 1.6l, 1.6-2.5, pow 2.5 i 4wd turbo), pomiar czasu fotokomórką. Zasada time attack - możesz przejechać jeden raz, wrócić za 2 godziny i odebrać pucharek :D Liczy się najlepszy czas :)
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
siewcu, jak dumnie mówiąć prace się skończą nie omieszkam ,a i mam pytanko jednym autem może np. dwóch kierowców 
siewcu, a co z moim pytaniem?
eMTi pisze: A czy na rakietowej w ogóle będzie jakiś zastępca lemoniady cup?? Bo chyba się nie zanosi, ale dawno na srtw z braku czasu nie byłem..
Na rakietowa też bym się pisał. Nigdy jeszcze na torze zadnym nie byłem więc chetnie się pobawie.
nie ja pierwszy wspomniałem o 30 września, to ktoś wczesniej wspomniał. Zamierzam pomieszkiwać we Wrocławiu nieco dłużej więc terminy późniejsze mnie usatysfakcjonująeMTi pisze:a czemu wspomniałeś o 30 września?
A może są chętni na jazdę go-kartami? Nie byłem jeszcze na MałejMonzie, a z chęcią bym był.
Kierunek wschód, tam musi być jakaś cywilizacja!!!
eMTi, wybacz, jakoś mi umknęło... Nie wiem czy będzie, możliwe :) Ale nie mam żadnych pewnych w choćby małym stopniu informacji.
burat, oczywiście, że może :) Była taka sytuacja na 1 rundzie.
burat, oczywiście, że może :) Była taka sytuacja na 1 rundzie.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
No to chętnych na Rakietową coraz więcej
Można by już może zacząć jakoś termin ustalać, co by się to przed Świętami jeszcze udało zrobić
Może taki bardziej odległy jak tydzień między 17 a 21.10 ?
spokojny, jeżeli chodzi o gokarty to myślę, że będzie wielu chętnych. Ja bym na przykład pisał się w następną środę wieczorem i bym zabrał ze sobą jeszcze dwóch Chińczyków
spokojny, jeżeli chodzi o gokarty to myślę, że będzie wielu chętnych. Ja bym na przykład pisał się w następną środę wieczorem i bym zabrał ze sobą jeszcze dwóch Chińczyków
a oni skukają, jak to wszystko wygląda i skopiują u siebie razy 10000 
ale przynajmniej byłby "rock solid" 
Go-karty w środę? Ja bardzo chętnie, ale raczej wieczorową porą (po 19.00). A tam na tej MiniMonzie to pewnie trzeba rezerwację na tydzień wprzód robić, co? 
spokojny - spokojnie
można tego samego dnia (od 15), a tor hula do 23, tak więc luz. My jak się już wybieraliśmy, to zawsze wieczorem (min. 20-21).
eMTi - o to to to... wieczorowa pora
no to kto chętny i na kiedy?
no to kto chętny i na kiedy?
eMTi, ale trzeba jednak wcześniej rezerwować. Pamiętasz jak było ostatnio - chętni byli, ale miejsc niet. Teraz na stronie małej monzy jest rezerwacja on-line, można zobaczyć obłożenie. Ja na środę wstępnie się piszę 
Ja również, jeśli znalazłby się jakiś transport...
Ja mieszkam w okolicach dworca, ale jestem w miarę mobilny na trasie - podejść gdzieś na Armii Krajowej, może nawet na Opolską - gorzej z powrotem, bo niestety ale jeszcze jestem uzależniony od MPK :(
Ja jestem ustawiony ze znajomymi na Malej Monzie w czwartek :D Godziny "po pracy". Bedzie nas 5-7 osob :D Ale jak sie pojawi termin Wasz to moze zawitam sie zameldowac... Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem GT 
A i dodam, ze bylem na Rakietowej na Time Attack 19 jako obserwator i mialem bardzo pozytywne wrazenia! Trasa super - organizacja tysz :D 10 tez bede takze polecam jak ktos chce sie sprawdzic za kolkiem - a jak nie to chociaz posluchac dobrych maszyn. Nie mialem pojecia, ze we Wro tyle klasykow STi lata.....
A i dodam, ze bylem na Rakietowej na Time Attack 19 jako obserwator i mialem bardzo pozytywne wrazenia! Trasa super - organizacja tysz :D 10 tez bede takze polecam jak ktos chce sie sprawdzic za kolkiem - a jak nie to chociaz posluchac dobrych maszyn. Nie mialem pojecia, ze we Wro tyle klasykow STi lata.....
ja się raczej ze sprzęgłem nie wyrobię