Nom. Byłem w Karlstad dwa razy.burat pisze: la Bergen, to niewielka odległość
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Bergen, no wiedziałem a tak poza tym gdzie masz skurwola
bo widzę ,że kicia wróciła 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

a z czym konkretnie jest problem? progi, nadkola? Nie warto zrobic?Kubik pisze: blacha
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mam dziś egzamin
Mam stres
Bedę sternikiem
Wypiłem wiadro kawy , ale stresik mnie zjada .

Mam stres

Bedę sternikiem

Wypiłem wiadro kawy , ale stresik mnie zjada .
eMTi,
Oprócz dachu wszystko .
To jest 115 KM .
Podatek od staroci jest zabójczy .
Oprócz dachu wszystko .
To jest 115 KM .
Podatek od staroci jest zabójczy .
Kubik, znam ból. Moje kombi nie ma ani jednego elementu nie robionego. Żre rdza te stare Imprezy na potęgę.
Tak czy inaczej trzeciego wolnossaka mi nie potrzeba. Po wiatraka bym się pofatygował
Tak czy inaczej trzeciego wolnossaka mi nie potrzeba. Po wiatraka bym się pofatygował

Mnie najbardziej się podobało oznakowanie rond . Każde rondo ma na środku rzeźbę . Jak tłumaczysz komu jak trafić , to mówisz na jakim rondelku skręcić .Bergen pisze:Nom. Byłem w Karlstad dwa razy.burat pisze: la Bergen, to niewielka odległość

Kubik, a ja myślałem, że faktycznie egzamin na sternika żeglarskiego, a nie na kierowcę..
A kursy/egzaminy wychodzenia z poślizgów to by się u nas przydały 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, Wczoraj miałem na sternika jachtów do 12m
Potem będzie na kierowcę , bo w Skandynawii tak trzeba . Prawko jest na rok a potem trzeba zdać ponownie egzamin
Potem będzie na kierowcę , bo w Skandynawii tak trzeba . Prawko jest na rok a potem trzeba zdać ponownie egzamin
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tylko po co. I tak do najgroźniejszych wypadków dochodzi podczas parkowaniaeMTi pisze: A kursy/egzaminy wychodzenia z poślizgów to by się u nas przydały![]()

Kubik, ale to chyba dotyczy tylko nowych kierowców? Bo nie chcesz mi powiedzieć, że do końca życia są co rok powtórki? 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Już powiedziałem brzydkie słowo, kiedy zobaczyłem 105/50 i 500złFUX pisze:http://zaszybko.pl/

http://technologie.gazeta.pl/internet/1 ... jecie.htmlzaszybko.pl to wydmuszka. Twórcy serwisu chcą udowodnić nam, że zbyt szybko udostępniamy swoje dane i zbyt rzadko czytamy regulaminy różnych usług internetowych.
niby śmieszne ale dziwne że podał miejsce fotki na trasie która naprawde jeździ sprawdzane auto a z nr rej ni cholery to nie wynikało
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
hehe, dałem się
aż mi żal było, bo ponad dwa lata mam 0pkt ciągle, wcześniej miałem 4 czy jakoś

aż mi żal było, bo ponad dwa lata mam 0pkt ciągle, wcześniej miałem 4 czy jakoś

Regulamin serwisu ZaSzybko.pl
3. Informacje o dokonanych wykroczeniach drogowych są oczywiście zmyślone, wyssane z palca, przedstawione w formie żartu gdyż póki co dostęp do bazy zdjęć wykonanych przez fotoradary w Polsce nie jest publiczny i raczej nigdy nie będzie. Z resztą gdyby tak się stało to byłby to ewenement na skalę światową.
4. Celem serwisu ZaSzybko.pl jest:
a. uzmysłowienie Internautom, że czytanie regulaminów na stronach www jest dobrym pomysłem,

Czarownica prawdę Ci powie :D
Trochę naciągany ten tekst: jedyna dana, o którą pytają, jest całkowicie jawna :)Bergen pisze:zaszybko.pl to wydmuszka. Twórcy serwisu chcą udowodnić nam, że zbyt szybko udostępniamy swoje dane i zbyt rzadko czytamy regulaminy różnych usług internetowych.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dlatego też wbiłem prawie bez zastanowienia, bo równie dobrze mógł to zrobić ktoś innyky pisze: jedyna dana, o którą pytają, jest całkowicie jawna :)