czekam, aż się na skupe pojawi

To nie ludzie, to wilcyAlan, Alan, Alan! pisze: wężyk jakiś spadł. Nic wielkiego, ale jaka wielka okazja dla mnie
No mozna przejechac zakret poslizgiem... Czy cos sie moze w FWD zmienilo?Witek pisze:Chloru pisze:
A jak zarzuci w AWD to co jest? Sodomia i Gomoria? (C)
Jeśli nie odpuścisz czasami gazu, to różnie bywa.
Chyba takim na przełajgruby pisze: No mozna przejechac zakret poslizgiem
Gdy jest wyzej jak byk nabazgrane, ze "zarzucilo".Alan, Alan, Alan! pisze:gruby, podsterowność jest Ci z całą pewnością znana
Chyba takim na przełajgruby pisze: No mozna przejechac zakret poslizgiem![]()
Tak wiem, można zrobić milion rzeczy żeby skręciło - podobnie jak można zrobić milion rzeczy żeby nie skręcało za bardzo
Alan, Alan, Alan! pisze:gruby, tak generalizując, to rozmawiamy o konkretnym przypadku
Alan, Alan, Alan! pisze:gruby, to ten sam przypadek
jakbyś mnie zapytał o 6 rano to ok, ale o 2?Лукашэнка pisze: Alan, Alan, Alan,
jak możesz jeszcze nie spać?
spoko, to jest piękna modliwa.Alan, Alan, Alan! pisze:no dobra, ale muszę być o 9 w 4t to polezę spać. Tylko jeszcze sprawdzę, czy się gdzieś w internecie nie mylą
a The Doors
Zeby miec uszy, trzeba miec glowe.Лукашэнка pisze:urwało Ci uszy?gruby pisze:
Witek pisze: To to takie brzydsze, droższe, mniej komfortowe, gorzej wyposażone od A500 auto, które w dodatku kompletnie jest pozbawione ergonomii?
Лукашэнка pisze:gruby,
ta zagadka nie mogłaby być za prosta...
dlatego mam na myśli konkretnie to nagranie wykonane w tym dniu...
"Pomysł zrodził się w głowach pasjonatów z TMP (....). W realizację włączyli się również najlepsi specjaliści z zakresu modyfikacji seryjnych aut. Efekt - nowy styl nadwozia, kompletnie przeprojektowane zawieszenie i hamulce, nowa moc silnika oraz odciążone wnętrze z pełną klatką bezpieczeństwa. Własnie trwa finalne strojenie poszczególnych podzespołów auta. Aygo Sport zadebiutuje w marcu (...).
WiS,Brytyjczycy zrobili coś takiego trzy lata temu - ich "Aygo Crazy" miał silnik 1.8 turbo (200 koni +), tylny napęd i wazył niecałą tonę