i to : http://sokolimokiem.tv/?p=1514ky pisze: Jak juz się wyfapiesz, to przeczytaj to. I to.
Wypadek Roberta Kubicy - Ronde di Andora
Re: Wypadek Roberta Kubicy - Ronde di Andora
wg mojej wiedzy było tak jak napisał lagadula na racingforum.pl
Trudno chyba o bardziej wiarygodne źródło informacji o Robercie niż lagadula i M.Sokół.
Koledzy, informacji na temat których dyskutujemy można było się domyślać. Niemniej są one nieaktualne. Miejmy nadzieję,że Kubica wogóle wróci i wróci w dobrej znaczy szybkiej formie. Wtedy każde rozwiązanie będzie możliwe.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Ja obstawiam Renault Megane Trophy:
http://www.worldseriesbyrenault.fr/en/c ... fault.aspx
zwłaszcza, że pojawiła się plotka, że KUB ma się pojawić na padoku podczas ostatniej rundy WSbR na torze Catalunya.
http://www.worldseriesbyrenault.fr/en/c ... fault.aspx
zwłaszcza, że pojawiła się plotka, że KUB ma się pojawić na padoku podczas ostatniej rundy WSbR na torze Catalunya.
Yes,kurwa
Robert Kubica na pewno wróci do bolidu w 2012 roku - taką informację w rozmowie z włoskim portalem OmniCorse.it zdradził doktor Riccardo Ceccarelli, który opiekuje się polskim kierowcą od jego wypadku podczas rajdu Ronde di Andora.
- Byłoby wspaniale, gdyby Robert wrócił podczas GP Abu Zabi. Takie zapowiedzi się już pojawiały. Ale nie zawsze może być tak, że może się sprawdzić to, czego chcemy. Mogę teraz powiedzieć, że z całą pewnością kierowca Lotus Renault wróci w 2012 roku - powiedział Riccardo Ceccarelli.
Przy okazji, włoski lekarz zdradził, jakie są postępy w leczeniu polskiego kierowcy.
- Udało się już rozwiązać aspekty neurologiczne. Teraz leczymy mięśnie i stawy - zdradził. - Obecnie Robert ma założony stabilizator. W momencie, gdy go zdejmiemy, swoją rolę musi przejąć natura. Pamiętajmy też, że do niedawna realnym pytaniem nie było, kiedy Robert wróci na tor, a czy w ogóle to nastąpi. Dziś już jesteśmy spokojniejsi - dodał lekarz.

Robert Kubica na pewno wróci do bolidu w 2012 roku - taką informację w rozmowie z włoskim portalem OmniCorse.it zdradził doktor Riccardo Ceccarelli, który opiekuje się polskim kierowcą od jego wypadku podczas rajdu Ronde di Andora.
- Byłoby wspaniale, gdyby Robert wrócił podczas GP Abu Zabi. Takie zapowiedzi się już pojawiały. Ale nie zawsze może być tak, że może się sprawdzić to, czego chcemy. Mogę teraz powiedzieć, że z całą pewnością kierowca Lotus Renault wróci w 2012 roku - powiedział Riccardo Ceccarelli.
Przy okazji, włoski lekarz zdradził, jakie są postępy w leczeniu polskiego kierowcy.
- Udało się już rozwiązać aspekty neurologiczne. Teraz leczymy mięśnie i stawy - zdradził. - Obecnie Robert ma założony stabilizator. W momencie, gdy go zdejmiemy, swoją rolę musi przejąć natura. Pamiętajmy też, że do niedawna realnym pytaniem nie było, kiedy Robert wróci na tor, a czy w ogóle to nastąpi. Dziś już jesteśmy spokojniejsi - dodał lekarz.
za onet.pl
No i mówiliśmy, żeby nie panikować i nie bidolić?

No i mówiliśmy, żeby nie panikować i nie bidolić?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Dobra wiadomosc i jednoczesnie odpowiedz na ostatnie pytania Erica. Mam nadzieje, ze przed startem w Melbourne Renault jeszcze skorzysta z wiedzy Roberta i zdazy przygotowac bolid z jego pomoca. Trzymam kciuki zeby szybko wygrzebali sie z tego dolka, w ktorym sa. Oby do tego wszystkiego swoje 5gr dolozyl jeszcze Senna, ktory dobrze rokuje.
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Za rok panowie za rok.Jakoś taką datę podał medyk -2012 prawda ? Pamiętam jak po swoim wypadku wrócił do ścigania motorowodniak W. Marszałek.Niesamowity facet.Miejmy nadzieję że Mu Robert dorówna.
Pamietajmy o Wołyniu.
Robert Kubica w ciągu sześciu tygodni poinformuje zespół Lotus Renault Grand Prix o tym, czy jest w stanie ścigać się w Formule 1 od początku sezonu 2012 - zdradził Daniele Morelli.
Co mam komentować.fryzurę ?WRC fan pisze:Jacky X, no a gdzie fachowy komentarz medyczny ?
1) Druty mnie nie przerażają.Pełnią określoną funkcjęikiedy trzeba znikną.
2) Dziwi mnie tak obfity opatrunek przedramienia
3) Na kilku ostatnich zdjęciach Robert trzyma dłoń w kieszeni. Dlaczego ?
bo szuka kluczy?
a skąd wiadom, z kiedy to zdjęcie? Masakra, poczekajmy na oficjalne newsy, proszę..

a skąd wiadom, z kiedy to zdjęcie? Masakra, poczekajmy na oficjalne newsy, proszę..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Obgryza paznokcieJacky X pisze:
3) Na kilku ostatnich zdjęciach Robert trzyma dłoń w kieszeni. Dlaczego ?

So What!, albo skórki 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Jaszczura nie wydusił...Jacky X pisze: 3) Na kilku ostatnich zdjęciach Robert trzyma dłoń w kieszeni. Dlaczego ?
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
A ja myślę,że na prawym przedramieniu w dalszym ciągu jest stabilizator.
Obawim się,że Boulier zadzwoni ale nie żeby zapytać tylko oznajmić....Romain Grosjean ???
PS. Byle by Kubek był zdrowy to może się gdzieś zaczepi.
PS. Byle by Kubek był zdrowy to może się gdzieś zaczepi.
Jacky, Ty naprawdę jesteś urodzonym pesymistą... 

Wierzysz,że Boulier będzie dzwoniła aby się dowiedzieć o zdrowie Roberta ? Przecież to ściema. Myślę,że caly czas ma dokładne informacje na ten temat, bo jak może być inaczej.eMTi pisze:Jacky, Ty naprawdę jesteś urodzonym pesymistą...
Bulier nie będzie dzwoniła, co najwyżej dzwonił
Jacky X, chodzi mi po prostu o to, żeby się znowu nie wkręcać, nie dzielić skóry na niedźwiedziu, that's all