pod papugami
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: bar
Ojtam, ojtam, ja tam nie narzekam ani na dziekanów, ani na panie z dziekanatu - milutkie sąBergen pisze: Dziekan jak dziekan. Ważne, żeby Bab z Dziekanatu nie denerwować

No, ewentualnie - studentki mogą zostać. Te ładniejsze.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[/quote]
Chłopie żebyś poznał panią Ele z dziekanatu z niedawno-przeze-mnie-skończonych studiów. Złota kobieta, jak matka. Ludzie jej kwiaty przynosili po obronach. Mało takich. Ale generalnie baby z dziekanatu to zło.Bergen pisze: Dziekan jak dziekan. Ważne, żeby Bab z Dziekanatu nie denerwować.

Człowieku w domku jest tak czysto, że można z podłogi jeść, aż piszczy jak w klapkach chodzę więc nie trafiłeśChloru pisze: mały 5150, urwij to może posprząta![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja czasami jak dwa piwa wypiję - żeby na temat było - to oczyma wyobraźni widzę, jak Kostka wstaje i Ci wali z płaskiego ... i leeeecisz, i leeeecisz, leć SebastianieChloru pisze: mały 5150, urwij to może posprząta

a skoro już lecisz, to weź bronka i wpadaj

- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
jakbym nie wypiła browarka to bym ci go przywiozłaAlan, Alan, Alan! pisze: a skoro już lecisz, to weź bronka i wpadaj![]()

i małego i browarka, ale już go wypiłam.

Ostatnio zmieniony 27 wrz 2011, o 20:21 przez KonSTi, łącznie zmieniany 1 raz.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Alan, Alan, Alan!, zaczyna mi się podobać... ile musisz wypić, żeby Kostka zaczęła mówić po niemiecku? 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
LICZY!!!mały 5150 pisze: nie liczy się![]()
Zaraz cie zepchnę z kanapy uważaj

chlor dio ciebie ja mogę mówić w każdym języku, z tym, że wyłącznie brzydkie słowa.żeby Kostka zaczęła mówić po niemiecku?

Ostatnio zmieniony 27 wrz 2011, o 20:27 przez KonSTi, łącznie zmieniany 1 raz.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
po 6 piwach nikt nie ma racji, a zwłaszcza niemcyChloru pisze: ile musisz wypić, żeby Kostka zaczęła mówić po niemiecku?

Kubik, ja to dopóki KonSTi ze mną nie zamieszkała to miałem taką dziwą czasem myśl:Kubik pisze: Ja to mam taki kłopocik . Jak wstanę w nocy na siusiu , to po powrocie mam pościel schowaną i posprzątane .![]()
Jestem przed drzwiami, klucz w zamku i nie wiem czy ja wychodzę czy ja już wróciłem

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru