W subaruWiS pisze:No dobra, mądrale, a co powiecie o rywalizacji w jeździe o kropelce...?
![]()
![]()
WiS pisze:No dobra, mądrale, a co powiecie o rywalizacji w jeździe o kropelce...?
Przez rok nie mogę sprzedać ponieważ przywiozłem auto jako mienie przesiedleńcze i nie płaciłem akcyzy. Jeżeli chciałbymleinad, a zielonego kiedy planujesz sprzedawać?
hmm, mój ostatni wynik z niemiec nie jest zły, 460km na bakuWiS pisze: No dobra, mądrale, a co powiecie o rywalizacji w jeździe o kropelce...?
Ale tą Kiją na ropę jechałes, tak?Alan, Alan, Alan! pisze: mój ostatni wynik z niemiec nie jest zły, 460km na baku
Wiśnią, v-max 160, przelot 120-140WiS pisze: Ale tą Kiją na ropę jechałes, tak?
pamiętam go z Bajecznej i takiego zielonego może dałbym radę w przyszłym roku przytulić. nawet się rozglądałem kiedyś ale poza UK zielone to rzadkość chyba wielka.leinad pisze: Szczerze mówiąc to nie skreślam możliwości sprzedania auta wcześniej i opłacenia akcyzy chociaż z tym poczekam raczej do początku następnego roku.
Tak. Po raz drugi i osiołek przegłosowany.Alan, Alan, Alan! pisze:jarmaj, tak
Obawiam się, że Jarmaj jadąc do Finlandii mógł mieć lepszy wynik swoją wiśnią.Alan, Alan, Alan! pisze:hmm, mój ostatni wynik z niemiec nie jest zły, 460km na bakuWiS pisze: No dobra, mądrale, a co powiecie o rywalizacji w jeździe o kropelce...?
Chloru pisze: Ostatnio w Miedzianej Górze była nawet konkurencja kto przejedzie tylem auta najbliżej twardej przeszkody![]()
Kubik pisze: Co oznacza że trzeba jechać najgorszym paściem . Jak się przegra ze wszystkimi to siary nie będzie , a jak się wygra choć z jednym to radość na parę dniu![]()
![]()
byłam z tatą oglądać,więc nie aż tak bardzo przez szybęChloru pisze: powiedz gdzie stoi, pójdziemy razem przez szybę pooglądać![]()
znam takiego jednego co tak powiemały 5150 pisze: No i niech mi kto co powie, że jak czarny, matowy to z kapci nie wyrzuca![]()
No właśnie i jak z trzymaniem kurzu ?mały 5150 pisze:Kubik, tylko cholera podejdziesz i niechcący paznokciem zarysujesz i jest dupsko