OBK H6 pisze: ale coś mi w nim nie pasi - jeszcze nie wiem co
ja wiem co, felgi od VW

OBK H6 pisze: ale coś mi w nim nie pasi - jeszcze nie wiem co
miałem na myśli, że po paru browarach to ekran można oglądać tylko w poziomie - ale zwinięty też może być w pokrowcu - w sumie po co ekranrrosiak pisze:
Do transportu jak najbradziej, najlepiej na dachu, zwinięty i zapakowany do pokrowca na narty
Tak mi się też wydawało. Auto stoi wystawione za niską cenę od pewnego czasu i nikt go nie łyknął - o czymś to świadczy. Jedyny plus to to, że być może nie był zagazowany. Ale jeśli ktoś kombinuje (IHMO zupełnie bez sensu) ze stożkiem, ustawiając go zresztą w niezbyt dobrym miejscu - to wygląda na to, że znęcał się nad autkiem jakiś niedouczony domorosły "tjuningowiec"OBK H6 pisze:Dla mnie trochę za tani ten OBK - wygląda z zew ładnie - ale coś mi w nim nie pasi - jeszcze nie wiem coRander pisze:
Ten mi się podoba - tak na pierwszy rzut oka: http://otomoto.pl/subaru-outback-3-0-h6 ... 20149.html
A tak na drugi rzut oka - kto tak po chamsku wcisnął tam stożek???
łańcuszek podlega okresowej wymianie?
skoro auto ma swoje 10 lat (nie podano przebiegu) to dlaczego tak czysto pod maską? ja jestem podejrzliwy do samochodów gdzie pod maską jest za czysto, a tutaj jakby z fabryki własnie wyjechał. Poza tym - bixenony - to chyba ktoś tam sam zamontował - pytanie czy nie nagrzebał w elektryce, bo to auto lubi błędy wywalać z najmniejszego powodu
Jeżeli zmienił filtr powietrza, to czy zmapował na nowo silnik? jeżeli tak to czy zrobił to dobrze na tyle, żeby silnik nie był obecnie w stanie agonalnym?
Na pewno nie ma przycisku rozłączana VDC, co zimą przydaje się - czasem łatwiej z zaspy wyjechać z elektroniką wyłączoną
To dobrze.Co do łańcuszka - ostatnio chciałem się dowiedzieć ile by kosztowała wymiana rozrządu - nikt nie potrafił udzielić info, bo nikt nie kojarzył żeby to robił. Większość twierdzi, że jest wieczny - tylko nie wiem do końca czyjego żywota - jego czy mojego
nie byłbym tego taki pewien - starsze roczniki mają uboższą elektronikę sterującą napędami, silnikiem itd, są trochę prostsze (delikatnie tańsze) w serwisowaniu, ale jeżeli uważasz że tylko z tego powodu będzie mniej problemów z elektroniką - nie licz na to - zainwestuj od razu w kabelek OBDII i jakiś soft ściągnij z netu - bo kasowanie błędów raz na miesiąc to spokojnie - auto będzie miało swoje lata, więc coś zawsze "wyskoczy"Rander pisze: To dobrze.
Ale pewnie ze względu na mniejsze potencjalne problemy z elektroniką (z czym mam wieczne problemy we Freelanderze) - będę celował w starsze roczniki.
OBK H6 pisze: opinia Aza że nie spotkał się jeszcze z robieniem rozrządu w H6