w spodniach właściciela?ky pisze: Tym większa
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Z innego forum 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
WRC fan, a to nie będzie to co testowali na S2000 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
w tamtym testowym niebieskim Loganie siedział silnik z Clio s1600burat pisze:WRC fan, a to nie będzie to co testowali na S2000
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
To z kolei to :burat pisze: WRC fan, a to nie będzie to co testowali na S2000![]()

I tak jak Kropas pisze, w tym egzemplarzu był silnik 1600. To co wrzuciłem 2 posty wyżej, to Logan z silnikiem z Clio takiego jak moje.
kurde, wychodzi na to, że Dacia jest najbardziej sportową marką z tych niesportowych 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.
Podchodzi do gościa i pyta:
- Co pan zrobiłby z tak wielką wygraną?
Facet myśli i mówi:
... - No to większe mieszkanie bym kupil.
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podchodzi do drugiego gościa i pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, kupił bym jakiś zajebisty samochód?
- A reszta?
- Resztę bym zainwestował!
Nagle podjeżdża facet mercolem 600 SEL, elegancko ubrany, wysiada z samochodu i staje w kolejce...
Podbiega do niego dziennikarz i pyta:
- A co pan by zrobil z tak wielką wygraną??
- no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta kurwa niech czeka!
Losowanie LOTTO. Pan domu i głowa rodziny w skupieniu studiuje cyferki na kuponie. Blednie. Potem wstaje podchodzi do barku. Bierze kieliszek. Odstawia, bierze szklankę do Whisky. Nalewa do pełna. Wypija duszkiem. Żona patrzy ze zdziwieniem. Potem jej oczy rozjarzają się błyskiem radości... Dostaje kociokwiku. Dzieci, dostają głupawki. Zaczynają latać po chałupie i rozbijać sprzęty. A facet mówi:
- Ku..a! Znowu nie wygrałem…

Podchodzi do gościa i pyta:
- Co pan zrobiłby z tak wielką wygraną?
Facet myśli i mówi:
... - No to większe mieszkanie bym kupil.
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podchodzi do drugiego gościa i pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, kupił bym jakiś zajebisty samochód?
- A reszta?
- Resztę bym zainwestował!
Nagle podjeżdża facet mercolem 600 SEL, elegancko ubrany, wysiada z samochodu i staje w kolejce...
Podbiega do niego dziennikarz i pyta:
- A co pan by zrobil z tak wielką wygraną??
- no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta kurwa niech czeka!
Losowanie LOTTO. Pan domu i głowa rodziny w skupieniu studiuje cyferki na kuponie. Blednie. Potem wstaje podchodzi do barku. Bierze kieliszek. Odstawia, bierze szklankę do Whisky. Nalewa do pełna. Wypija duszkiem. Żona patrzy ze zdziwieniem. Potem jej oczy rozjarzają się błyskiem radości... Dostaje kociokwiku. Dzieci, dostają głupawki. Zaczynają latać po chałupie i rozbijać sprzęty. A facet mówi:
- Ku..a! Znowu nie wygrałem…
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Nie wiedziałem gdzie to wkleić. Brak mi słów http://moto.onet.pl/1650574,1,w-miescie ... tml?node=2
Trza spieprzać ewropy . To normalna komuna się robiWitek pisze: wiedziałem gdzie to wkleić. Brak mi słów http://moto.onet.pl/1650574,1,w-miescie ... tml?node=2
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Jakieś propozycje, gdzie spieprzać ...?Piter 35 pisze: Trza spieprzać ewropy . To normalna komuna się robi
A ostatnio myślałem o MongoliiWiS pisze: Jakieś propozycje, gdzie spieprzać ...?
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Nie śmiejcie się. Mój szwagier 3 m-ce temu wyjechał na stale. Powód oczywiście może być tylko jeden - kobietaPiter 35 pisze:A ostatnio myślałem o MongoliiWiS pisze: Jakieś propozycje, gdzie spieprzać ...?
Podobno już mają przymrozki, a w zimę tak -50 czasami będzie.
Niestety śniegu tam nie ma więc Subarynką sobie bokiem sobie nie polata... Po śniegu, bo jak pokazywał zdjęcia to szutry mają bezkresne.
O drzewo też się nie rozwalisz, bo ich nie ma
vel misza, Pozdrawiam!
- WiS
- 6 gwiazdek
Nie śmieję się. Klimat to niestety nie jedyny minusmiszozon pisze: Nie śmiejcie się. (...)Podobno już mają przymrozki, a w zimę tak -50 czasami będzie.
Niestety śniegu tam nie ma
Jesli ktoś szuka państwa prawa, porządku, wolności obywatelskich, niezależnych mediów i niskich podatków, to jednak chyba nie w sercu Azji...
Ale, faktycznie, w stepie póki co nie ma fotoradarów. Nie wiem jak w Mongolii, ale w Kazachstanie można było kiedyś lecieć z pedałem w podłodze przez cały dzień, i nic. Uwaga, Remek - niestety, nie ma też zakretów
To było kiedys, teraz podobno jest dwupasmowka pomiędzy stolicą starą i nową, ale idę o zakład, że prędzej czy póxniej zaczną tam wpuszczać kino objazdowe... i brać wzjatki
To co proponujeszWiS pisze: Nie śmieję się. Klimat to niestety nie jedyny minus
Jesli ktoś szuka państwa prawa, porządku, wolności obywatelskich, niezależnych mediów i niskich podatków, to jednak chyba nie w sercu Azji...
Ale, faktycznie, w stepie póki co nie ma fotoradarów. Nie wiem jak w Mongolii, ale w Kazachstanie można było kiedyś lecieć z pedałem w podłodze przez cały dzień, i nic. Uwaga, Remek - niestety, nie ma też zakretówUwaga, Piter - WRX raczekj nie da tak rady, Forester moze... ale najlepiej Landcruiser
To było kiedys, teraz podobno jest dwupasmowka pomiędzy stolicą starą i nową, ale idę o zakład, że prędzej czy póxniej zaczną tam wpuszczać kino objazdowe... i brać wzjatki![]()
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Myślę, że kluczem jest rozwinięcie pojęcia terenu zurbanizowanego, czy jak on tam sie nazywa...Witek pisze:Nie wiedziałem gdzie to wkleić. Brak mi słów http://moto.onet.pl/1650574,1,w-miescie ... tml?node=2
Tak dla przypomnienia, to przeważające ograniczenie na autostradach Wiednia, Grazu, Lienzu, etc., to bodajże 80 czy 100, więc bym się tą 30-ką tak nie ekscytował...
Wiedeń trochę większy od Wrocławia...
Na marginesie ta 70-ka na śródmiejskiej to jakieś nieporozumienie...
Dolce far niente 
stary news, wklejałem go w wątku politycznym wczoraj...Witek pisze:Nie wiedziałem gdzie to wkleić. Brak mi słów http://moto.onet.pl/1650574,1,w-miescie ... tml?node=2
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Witek
- 6 gwiazdek
Barthol pisze: stary news, wklejałem go w wątku politycznym wczoraj...![]()
Niektórych wątki polityczne nie interesują.
- WiS
- 6 gwiazdek
Można się nie interesować polityką, ale wtedy bardziej boli, kiedy polityka zainteresuje się TobąWitek pisze: Niektórych wątki polityczne nie interesują
Zostać - i albo przeczekac, albo próbować się dostosować, albo zmieniać.Piter 35 pisze: To co proponujesz
Taki Adenauer na przykład... wiedział, kiedy hodować roże, a kiedy rządzić.
Można też inaczej, np. napisać program motroryzacyjny dla Ruchu Palikota
- Witek
- 6 gwiazdek
WiS pisze:
Można się nie interesować polityką, ale wtedy bardziej boli, kiedy polityka zainteresuje się Tobą![]()
Gdybyś mi tego nie napisał to bym nigdy nie wpadł...
O ile nie muszę, nie lubię psuć sobie humoru nudnymi sprawami. Ty z tego żyjesz, ja staram się trzymać najdalej jak potrafię. Dla równowagi.
EDIT:
P.S.
A Rumunia?
- WiS
- 6 gwiazdek
Co Rumunia? Ma fajne góry, a poza tym jest w NATO, UE i elity z reguły mówią tam po francusku.