COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Ja tam wolę Zanzibar 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
eMTi, been there, done that. Tam nawet kelnerzy mówią w 6 językach 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
no to zazdraszczam, ja muszę się ślnić do fotki.. No ale może kiedyś 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Fuj, po pierwsze upał, po drugie, trzeba uważać, żeby tam być w roli forsiastego turysty, a nie tyrającego tubylca - bo wtedy, jak sadzę, miejsce traci na atrakcyjnościeMTi pisze: wolę Zanzibar

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
eMTi, no to sliniaczek i jazda. https://picasaweb.google.com/1080843612 ... 8_S495zvWg
My lecielismy (firma, duza grupa 100 osob) z biurem zanzi.pl. Przy takim zamowieniu musze przyznac,ze przylozyli sie do roboty i bylo super. Specjalizuja sie w wyjazdach wlasnie na Zanzibar. Jak chcialbys cos wiedziec to pytaj.
My lecielismy (firma, duza grupa 100 osob) z biurem zanzi.pl. Przy takim zamowieniu musze przyznac,ze przylozyli sie do roboty i bylo super. Specjalizuja sie w wyjazdach wlasnie na Zanzibar. Jak chcialbys cos wiedziec to pytaj.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Chloru pisze: eMTi, no to sliniaczek i jazda. https://picasaweb.google.com/1080843612 ... 8_S495zvWg
I Chloru sadysta przypalał jaszczurkę papierosem!

Rozmowa kwalifikacyjna. Spełnia Pan wszelkie wymogi, ale w mojej firmie trzeba być oszczędnym i kreatywnym, proponuję test - oto pomarańcza - wróci Pan jutro i powie jak ją spożytkował. Nazajutrz księgowy wraca i stwierdza, że ją po prostu obrał i zjadł. Na to Prezes: Źle, źle. Oszczędnie i kreatywnie, to trzeba było ją przeciąć na pół i z połówki wycisnąć sok do śniadania, a ze skórki można zrobić gustowną popielniczkę. Drugą połówkę zostawić na deser, pociąć w ćwiartki, a pokrojone kawałki skórki świetnie nadają się jako odświeżacz zapachu. Ale dam Panu jeszcze jedną szansę: oto kiełbasa, proszę wrócić jutro i pochwalić się, czy zrozumiał Pan na czym polega kreatywność i oszczędność w naszej firmie. Księgowy wraca i opowiada: przeciąłem ją na pół i pierwszą połowę pokroiłem w plasterki na chleb do śniadania. Z drugiej połówki ostrożnie zdjąłem flak, pół kiełbasy zmieliłem przez maszynkę, dodałem bułkę tartą i zrobiłem klopsy na obiad. Wieczorem umówiłem się na randkę z Pańską córką, gdzie po ciemku ofiarowałem jej aluminiowe klipsy z końcówek kiełbasy, jako srebrne kolczyki. Dziewczyna była wniebowzięta i poszła ze mną do łóżka, gdzie flaka od kiełbasy użyłem jako prezerwatywy. O! mam ją dziś tutaj, przyniosłem ofiarować Prezesowi zawartość jako zabielacz do porannej kawy. Jestem przyjęty?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Chloru, no i musiałem iść po szmatę...
Piknie.. 

Autor zdjęć ma niewątpliwie duszę romantyka oraz lubi małe zwierzątkaChloru pisze:eMTi, no to sliniaczek i jazda. https://picasaweb.google.com/1080843612 ... 8_S495zvWg

- Chloru
- 6 gwiazdek
minimus, autor zdjec wrzucal tutaj co popadnie. Tych zachodów i wschodów to było 85 razy wiecej
A zwierzątka wcale nie były takie małe... żółwie były powiedziałbym słusznej wielkości (nie pamiętam czy są na zdjęciach) 

są chyba na dwóch. Jeśli mówimy o żółwiach morskich 

To w ramach jakiejś pokuty ?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Bergen, cóżeś znowu namodził, co to to to coś w oplocie? Zasilasz klimatyzancję jakąś reakcją łańcuchową? 

- Chloru
- 6 gwiazdek
Chloru, bohater drugiego planu jest B-O-S-K-I
A ten tu był już?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=ZSPbAGf-i0I

Zazdroszczę, tak z lekka ale jednak

A ten tu był już?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=ZSPbAGf-i0I

Chloru pisze: been there, done that

Zazdroszczę, tak z lekka ale jednak

Tak samo jak Masaje czy Bantu,jak pojedziesz na safari do KeniiChloru pisze: Tam nawet kelnerzy mówią w 6 językach

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- Chloru
- 6 gwiazdek
Doxa, BDP to mój idol.
Bo to bardzo niedaleko. Jakaś godzina lotu z Dar Es Salam do Nairobi
Niestety na safarii w Kenii nie mialem wtedy dutków (3 dni kosztowały jakieś 3 kPLN, wolałem pozwiedzać wyspę za jakieś drobne kwoty).

Doxa pisze: Tak samo jak Masaje czy Bantu,jak pojedziesz na safari do Kenii![]()
Bo to bardzo niedaleko. Jakaś godzina lotu z Dar Es Salam do Nairobi

- marcellus
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy Celebration
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4
Jechałem w piątek do Breslau na to:leon pisze:To w ramach jakiejś pokuty ?
http://www.ipj.gov.pl/node/713
Pobudka o piątej, garniaczek na tylny wieszaczek i jedziemy z Agą na południe. Niestety za Bydgoszczą poczęły dobywać się spod maski zaiste niepokojące dźwięki - staję, patrzę a tam pompa wspomagania bez ostrzeżenia zaczyna wypluwać z siebie fragmenty łożyska

Po dwóch godzinach i kilkukilometrowym marszu w poszukiwaniu odpowiedniego paska (pasował od Forda Fusion, 69 cm) udało się napędzić czymś alternator, żeby ruszyć dalej w drogę. Ale aby zdążyć na rozdanie dyplomów było już za późno, zatem wróciliśmy do domu.
oil pressure sensor relocator - żeby można było w jedną dziurkę w bloku podłączyć kilka ustrojstw :)citan pisze: co to to to coś w oplocie?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy