mały 5150 pisze:
są trochę niepoważne i chyba można się powstrzymać czasami. Jadowite to jakieś, niby nie ugryziesz a krew wypijesz do spodu.
no właśnie źle odczytałeś.
Bo chyba chodzi o to, żeby w takich akcjach zebrać jak najwięcej. Prawda? Pojawił się wpis kolegi pitera, po którym nawet ja - wredny i podły - przesłalem pieniądze. A do wątku Kreskowa Charytatywność nie zaglądałem, bo mnie tytuł nie skusił i jakoś mnie to nie poruszyło.
Marta - w żadnym razie nie chciałem cię obrazić. Chodzi mi naprawdę jedynie o to, że jak chce się dużo zebrać w dobrej sprawie, to trzeba działać jak najgrosi krwiopijcy i pisać jak oni. Oni zdefraudują ty przekażesz.
jeśli uważacie, że i tytuł dobry i treść ciekawa i skuteczna, nie ma o czym mówić.
Znacie mnie, jestem stary, zrzędliwy i wiem wszystko lepiej, więc po jaką cholerę - kiedy zło jest znane - się obrażać? Bo czy ja chcę obrazić? Nie. Więc po co się doszukiwać. Skórę na mnie utwardzić, włączyć ignora, wywalić z forum i po krzyku.
A nie lepiej się może uśmiechnąć i zastanowić? A może stary gbur ma choć trochę racji?
Może nie ma, ale może ma.