wczoraj miałam z nią bliższy kontakt. jak zwykle cudowna kobietaPaweł C pisze: whisky moja żono...
pod papugami
Re: bar
Wszystko wskazuje na to, że mam... nie lubię dużo pić, bo nie lubię być nieczeźwaqba30 pisze: masz nerwice tak jak ja?powinnaś nauczyć się pić,to pomaga
![]()

To chyba oznacza, że nie umiem pić

Paweł C, on moje gdzieś na kropce chomikuje

Znaczy, ważne są bardzo. Ja wszystkie śmieci usuwam na bieżąco

Pewnie nic nie opublikuje, bo strasznie był oburzony, jak mi miałeś przysłać tę Waszą korespondencję o mnie

...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
dużo tu smrodu i jakiś prywatnych wojenek w tym barze, atmosfera słaba
a ja chciałem opowiedzieć o bardzo zgrabnej, czarnowłosej, opalonej i sympatycznej przedstawicielce organów ścigania z którą dzisiaj miałem okazję przejść przez ''przesłuchanie''

a ja chciałem opowiedzieć o bardzo zgrabnej, czarnowłosej, opalonej i sympatycznej przedstawicielce organów ścigania z którą dzisiaj miałem okazję przejść przez ''przesłuchanie''

qba30, nie wysłałem temu idiocie ŻADNEGO privqba30 pisze:Paweł C, co tam nasmarowałeś na pw?pewnie jakieś męskie tematy

ps
Zapytałeś go w tym wątku jakiego miał nicka na kropce, nie odpowiedział, kazał Ci zgadnąć... Później ktoś drążył, to odpisał że od roku nie pisał na The Forum, ale zapomniał, że w innym wątku napisał, że go właśnie zbanowali...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pani weszła do sali w której było dwóch przeciętnej inteligencji panów władzów i zakomunikowała mi, że będzie mnie przesłuchiwać. Ucieszyłem się, że tego jebanego dnia coś miłego mnie jeszcze jednak spotka i odparłem: ''to bardzo miło''. Na co Pani Czarna: ''to się jeszcze okaże''.
Ale była miła, bardzo. Wyspowiadałem się jej na temat tego oleju i całego zajścia z tym dzwonem. Chociaż te 45 minut wolałbym opowiadać jej na temat erotycznych wyobrażeń, które akurat przyszły mi na myśl w kontekście jej osoby.

Arti pisze:Pani weszła do sali w której było dwóch przeciętnej inteligencji panów władzów i zakomunikowała mi, że będzie mnie przesłuchiwać. Ucieszyłem się, że tego jebanego dnia coś miłego mnie jeszcze jednak spotka i odparłem: ''to bardzo miło''. Na co Pani Czarna: ''to się jeszcze okaże''.Ale była miła, bardzo. Wyspowiadałem się jej na temat tego oleju i całego zajścia z tym dzwonem. Chociaż te 45 minut wolałbym opowiadać jej na temat erotycznych wyobrażeń, które akurat przyszły mi na myśl w kontekście jej osoby.