radekk pisze:To zaczynam zbierać
A ty te 60 l zamierzasz zatankować do Forka czy MX5?
Nie wiem co się tak podniecacie tymi modelami, przecież ostatnim ładnym Ferrari jest F50...

radekk pisze:To zaczynam zbierać
Jeszcze nie wymyśliłem. Choć kiedyś do VW Polo wlałem 48litrów, a bak miał chyba 40, albo 45, a wcale nie jechałem na ostatnią chwilęEterycznyŻołądź pisze: A ty te 60 l zamierzasz zatankować do Forka czy MX5?
radekk pisze: Choć kiedyś do VW Polo wlałem 48litrów, a bak miał chyba 40, albo 45, a wcale nie jechałem na ostatnią chwilę
hogi pisze: Takie rzeczy to tylko na Orlenie.![]()
Wtedy to jeszcze był Aral, ale obecnie Orlenhogi pisze: Takie rzeczy to tylko na Orlenie.
No niby tak. Ale tam zawsze jakoś dziwnie to było. Jak BP przejmowało, to oni chyba zmienili. Obecnie od paru lat jest Orlen, a obecnie Bliska, czyli Orlen.Doxa pisze:Wydawało mi się, że to BP przejęło Aral
devlin pisze: Dojeżdzając na motocyklu do skrzyżowania Waryńskiego/Nowowiejska widzę, jak suzuki jadące z przeciwka skręca na skrzyżowaniu w lewo, wjeżdża na pas przedemną i się zatrzymuje. Golf jadący pięć metrów przedemną wbija się w to suzuki z całą siłą, kawałki lamp fruwają w powietrzu, a volvo jadące tuż przedemną gwałtownie odbija w prawo, omijając golfa uderza w przód suzuki, odbija się od niego i przelatując tuż przedemną przelatuje przez dwa pasy i przelatując przez przejście dla pieszych obok księgarni i kwiaciarni wjeżdża z impetem na chodnik i rozbija w drzazgi taki drewniany stojak, który leci w ścianę dalej rozbijając szybę. Ja w tym czasie wiszę na hamulcach, awaryjnie odbijam w prawo i ratuję się jak mogę - gdybym jechał wbrew swoim zasadom, byłbym w środku tego wszystkiego, czyli między golfem a suzuki. A coś tak czułem od rana, żeby wzmóc czujność.
Tegesik jest na 3 litery ... Achh ...Doxa pisze:Interceptor, ale jesteś, pisz szybko co to za tegesik?
![]()