gregski pisze: Alan, Alan, Alan!, u mnie autostrada to 80% przebiegow...
no to chyba Lanos ( oczywiścieSTi) do tego został stworzony

gregski pisze: Alan, Alan, Alan!, u mnie autostrada to 80% przebiegow...
Alan, Alan, Alan! pisze: szybko pytaj zanim frakcja dyszlowa wpadnie
esilon pisze: no to chyba Lanos ( oczywiścieSTi) do tego został stworzony
da się, ale niestety nie w tym roczniku, trzebaby zmieniać kompagregski pisze:eMTi pisze: w WRXie też? Najlepiej druga mapa na autostradę
da sie ???zmieniana jednym pstryczkiem !
eMTi pisze: A może laweta na wyjazdy do Ala?
eMTi pisze: może laweta na wyjazdy do Ala?
to jeszcze tym bardziej lanos sti,gregski pisze: pozostale 20% to ma byc zabawa i nauka! lub nauka przez zabawe i viceversa
esilon pisze: do kampera sie podepnie i trzy w jednym załatwione
So What! pisze: gregski, a Legacy Spec. B brałeś pod uwagę?
u mnie przelotowa 120-140 + ostre wyprzedzanka szybciej + muszę jakiemuś dyszlowi zawsze wdupić. Przy tym Wiśnia bierze ~11/100. Ostatnio na baku 460km więc tragedii nie ma - a polatałem sobie z Porszawką (bez wiatraka).gregski pisze: no dobra, a Wasze traski? jakie przeleotowe, halas, spalanie?
jak fotele?
esilon pisze: niedawno pisał że samochód nie jest potrzebny, w razie czego to wypożyczy a teraz analizuje tabelki
Alan, Alan, Alan! pisze: Fotele w MY06 gorsze, niż u mnie. Ja mam te fajne stołki z GT, niestety nie mają one poduszek.
Koszt serwisu w przypadku MY06 od 15 do 70kkm to jak narazie klocki, płyny i opony.
gregski pisze: pisalem tez dwa tygodnie potem, ze nie da sie tak zyc i bez auta dajacego frajde z jazdy jest naprawde slabo
gregski, musisz się przymierzyć do Spec. B - ma inne fotele niż OBK H6 i zwykłe Legacy H6.gregski pisze: So What!, a masz pomysl na fotel? ten w OBKu to byla tragedia, bardzo niewygodny :(
niestety nie. Wczesne MY01. Później gorsze, a w MY06 są już takie se. Nie koszmarne, ale bez porównania.gregski pisze: celuje w 2003-2005 2.0 wiec chyba jeszcze te stare ?
esilon pisze: kup kup bo bardzo chętnie bym sie specembe przjechał
So What! pisze: gregski, musisz się przymierzyć do Spec. B - ma inne fotele niż OBK H6 i zwykłe Legacy H6.
esilon pisze: gregski, SoWhat ma automata i niespeca,
czy da pośmigac to nie wiem bo nie pytałem
Swego czasu miałem sporo kontaktów z posiadaczami wrx-ów z tych roczników.gregski pisze:celuje w 2003-2005 2.0
To nie tak. Nie chodzi o czas produkcji, tylko na jakie rynki. Przecież ja miałem w Wiśni zupełnie inne fotele niż Ty. Takie kanapy. I w Polsce WRX'y tylko z takimi były sprzedawane.Alan, Alan, Alan! pisze:Wczesne MY01. Później gorsze
gregski Nie lepiej rozkoszować się juz posiadanym autemgregski pisze:
esilon, najprzyjemniej jest gonic kroliczkato oczywiste
![]()
mam duuuzo czasu, bede sie rozkoszowal tym stanem![]()