gregski pisze: mam duuuzo czasu, bede sie rozkoszowal tym stanem
tylko nie przesadź bo ja już zaczynam mieć dość , zaczyna mnie to wkur...

gregski pisze: mam duuuzo czasu, bede sie rozkoszowal tym stanem
Лукашэнка pisze: (w ruchu autostradowym to zresztą ma małe znaczenie praktyczne)
esilon pisze: tylko nie przesadź bo ja już zaczynam mieć dość , zaczyna mnie to wkur...
Herzlich willkommengregski pisze: w przyszlym tygodniu szwedam sie z Frankiem po PL busem, odwiedze Was wszystkich![]()
kiedyś Wiśnię raz pogoniłem do 220 i pod butem było, ale to dla mnie za szybko. Ja się bardzo bardzo rzadko zbliżam do 180, po co mi więcej, tylko się człowiek denerwujegregski pisze: i jeszcze, remek, nie leciales nigdy vmax czarnym? nie jestes ciekaw?
Od wolnego ssaka? Wszystkim poza karoserią i nieistotnymi dla jazdy detalami.gregski pisze:czym sie rozni np WRX od serii poza silnikiem i np brakiem reduktora?
Też nie sprawdzam. I poza incydentalnymi przypadkami pogonienia też raczej 180 nie przekraczam. Chyba że w górach, podczas upalania, ale to się nie liczyAlan, Alan, Alan! pisze: kiedyś Wiśnię raz pogoniłem do 220 i pod butem było, ale to dla mnie za szybko. Ja się bardzo bardzo rzadko zbliżam do 180, po co mi więcej, tylko się człowiek denerwuje
no az tak daleko na wschod to sie chyba nie doczlapieSo What! pisze: Herzlich willkommen
jarmaj pisze: Od wolnego ssaka? Wszystkim poza karoserią i nieistotnymi dla jazdy detalami.
gregski pisze: duzy chlopiec chce sie pobawic.
między drzewami to co innego, swojsko.jarmaj pisze: 180 nie przekraczam. Chyba że w górach, podczas upalania, ale to się nie liczy
Chyba nie masz wyjściagregski pisze: no az tak daleko na wschod to sie chyba nie doczlapie![]()
gregski pisze: w przyszlym tygodniu szwedam sie z Frankiem po PL busem, odwiedze Was wszystkich![]()
Alan, Alan, Alan! pisze: STI, a najlepiej STi GC8
u niemca? może ze 200. Nie wiem.gregski pisze: no ale jak byscie wjechali na dluga pusta autostrade bez limitu predkosci - nie korcilo by Was by sprawdzic?
Alan, Alan, Alan! pisze: teraz wyjdzie, że Arno w porównaniu do nas upala
To może być, mimo wszystko, kreowanie wizerunkugregski pisze:Alan, Alan, Alan! pisze: teraz wyjdzie, że Arno w porównaniu do nas upala
w kataegoriach nieambicjonalnego funu TAK!
Alan, Alan, Alan! pisze: Szukałem STi, STI, STi GC8, GT, nawet Evo
So What! pisze: gregski, tym bardziej Spec. B polecam
Jazda po autostradzie jest tak monotonna (cholernie praktyczna, km znikają w mgnieniu oka, odległości zmniejszają się w ten sposób niesamowicie), że jadę tam prawie zawsze z taką właśnie średnią prędkością mocno znudzony jazdą.gregski pisze:fajnie jest sie czasem przeleciec 240 i byc godzine dwie szybciej w domu.. a zdaza sie jeszcze czasem tak, ze jest pusto i bez limitow...
damnSo What! pisze: To może być, mimo wszystko, kreowanie wizerunku
jarmaj pisze: Jazda po autostradzie jest tak monotonna (cholernie praktyczna, km znikają w mgnieniu oka, odległości zmniejszają się w ten sposób niesamowicie), że jadę tam prawie zawsze z taką właśnie średnią prędkością mocno znudzony jazdą.