Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
Wygląda na to, że środa będzie OK. Może by tak policzyć chętnych i zaś rezerwację zrobić... 

Kierunek wschód, tam musi być jakaś cywilizacja!!!
Ja jestem na Monzie w czwartek po 19 wiec raczej sroda odpada... W takim razie zobaczymy sie gdzies we Wro przy okazji 

Zarezerwowałem Małą Monzę dziś na godzinę 21.30 - mamy całość, czyli 9 miejsc. Ja będę z chińczykami sztuk 2, poza tym będzie eMTi i krzysiek, więc są jeszcze 4 miejsca. Rezerwacja jest na 10 minut. Później chyba od 22 są wolne miejsca, więc ewentualnie będziemy mogli sobie zrobić przerwę i pojechać kolejne 10/20/30 minut
Dla tych którzy jeszcze nie byli, to trzeba być minimum 15-20 minut wcześniej. Może łatwiej będzie jeżeli będzie lista, więc oto ona:
1. kris82
2. chińczyk 1
3. chińczyk 2
4. eMTi
5. krzysiek
6.
Ja niestety muszę wyjść teraz z biura i przy necie już mnie dziś nie będzie, więc po prostu spotkajmy się na Małej Monzie koło 21-21.15. W razie czego mój numer telefonu to 600 070 904
siewcu, ja chyba nie dam rady Ciebie odebrać, ale gdybyś był chętny na Monzę, a zupełnie nie miałbyś jak dotrzeć, to zadzwoń proszę tak chwilę po 20, to może coś wykombinuję

1. kris82
2. chińczyk 1
3. chińczyk 2
4. eMTi
5. krzysiek
6.
Ja niestety muszę wyjść teraz z biura i przy necie już mnie dziś nie będzie, więc po prostu spotkajmy się na Małej Monzie koło 21-21.15. W razie czego mój numer telefonu to 600 070 904

siewcu, ja chyba nie dam rady Ciebie odebrać, ale gdybyś był chętny na Monzę, a zupełnie nie miałbyś jak dotrzeć, to zadzwoń proszę tak chwilę po 20, to może coś wykombinuję

1. kris82
2. chińczyk 1
3. chińczyk 2
4. eMTi
5. krzysiek
6. siewcu
Dobrze, że akurat na foruma zajrzałem :D Zaraz spróbuję coś zakombinować i się odezwę w razie czego.
EDIT: Transport już załatwiony :)
2. chińczyk 1
3. chińczyk 2
4. eMTi
5. krzysiek
6. siewcu
Dobrze, że akurat na foruma zajrzałem :D Zaraz spróbuję coś zakombinować i się odezwę w razie czego.
EDIT: Transport już załatwiony :)
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
http://www.racingforum.pl/index.php?sho ... =0&start=0 a tak na prezent ode mnie, cały temat na temat toru jazdy gokartem - przewija się tam gdzieś też Mała Monza 

Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Ech... wszystko się sprzysięgło żeby mnie w środę we Wrocławiu nie było
. Nic to, życie się nie kończy i będą jeszcze okazje do wspólnej jazdy.

W takim razie upuszczoną okazję odbiję sobie dzisiaj o 20tej
Niech więc drżą rekordy 
---------
Jednoosobowy spot się udał
, było całkiem sympatycznie tylko nie było z kim rywalizować, jako że obecni na torze kierowcy stanowili raczej formę ruchomych przeszkód
Jednak na parkingu przed torem nie widziałem ani jednego Subaru, co wyjaśnia niemoc owych uczestników 

---------
Jednoosobowy spot się udał

no to teraz powiedz, jakie czasy wykręciłeś 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, jeździłem jak się okazało tylko po długiej wersji toru i wyszło mi 39,40 s. Był to pierwszy raz i nie wiem jak by mi poszło na krótkiej wersji, ale byłbym kontent wykręcając czas w 1s. od rekordu toru ... tak na początek
j33mbo a byłem byłem. Nie będę błyskotliwy jeśli powiem, że pewnie i Ty byłeś
ale odnoszę wrażenie, że jeździłeś czarnym forkiem i do tego z niewiastą 

j33mbo a byłem byłem. Nie będę błyskotliwy jeśli powiem, że pewnie i Ty byłeś

ja mam pecha, bo nigdy na długą wersję nie trafiłem, więc też nie wiem, co te 39,4 oznacza 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Dłuższa wersja tworzy dwa ciekawe fragmenty przy wyjeździe i wjeździe do hali. Przejazd przez te fragmenty sprawiał mi najwięcej frajdy 

spokojny, wszystko się zgadza, do tej pory miło wspominam tego Twojego S-turbo.
rozumiem, że we Wro na dłużej? już niedługo zima i nasze lokalne alpejskie trasy już się nas doczekać nie mogą
rozumiem, że we Wro na dłużej? już niedługo zima i nasze lokalne alpejskie trasy już się nas doczekać nie mogą

Czas tu nie miał znaczenia , liczył się lans i zimny łokiećeMTi pisze: no to teraz powiedz, jakie czasy wykręciłeś

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Oj tam, zimny łokieć to już nie żadne aj waj. Dwa zimne łokcie są lansemPiter 35 pisze:Czas tu nie miał znaczenia , liczył się lans i zimny łokiećeMTi pisze: no to teraz powiedz, jakie czasy wykręciłeś

j33mbo Ano fajowe to było spotkanie. Mam nadzieję na alpejskie spotkania na Śląsku Dolnym

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Koledzy (i koleżanki) szukam pokoju we Wrocławiu. Blisko centrum, z jakimiś normalnymi ludźmi najchętniej. Jakbyście coś wiedzieli to dajcie znać.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Arti coś z Tobą nie tak, że co pół roku zmieniasz lokum? W ogóle coś widzę, że chyba ostatnio jakaś zła passa..... 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Może chleb ludziom wyjadasz? 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
pawlaswrc, passa zła na maksa ale trzeba jakoś ciągnąć do przodu.
Z chlebowym nałogiem już skończyłem. 

Arti, nie wiem czy już Ci kiedyś mówiłem, ale mam dostęp do pokoi na ulicy Olsztyńskiej (obok Korony i Mercedesa). Wystrój niestety trochę hotelowy, do tego konieczny raczej samochód, zwłaszcza zimną zimą
ale jest ok. Moja dziewczyna tam kiedyś mieszkała i sobie chwaliła
Ceny są bardzo ciekawe, wszystkie media w cenie, także gdybyś był zainteresowany, to mój telefon masz 

Wczorajszy wypad na MM i krótki tor zakończony rezultatem: 27.890 . Niby ok, ale nadal 8 dych do rekordu brakuje.eMTi pisze:no to teraz powiedz, jakie czasy wykręciłeś
spokojny, Ty to taka cicha woda jesteś
Gruubo... Z forum tylko krzysiek zszedł poniżej 28. Gratki 

eMTi, oj tam oj tam
... Żeby obraz był pełny, powiedzieć muszę że ten czas wykręcić udało się na zdecydowanie najszybszym karcie.
Jeździłem też wczoraj na słabszym i nie udało mi się wyjechać z 29 sekund. Poza tym na torze było tłoczno więc nie można się było porządnie wjeździć.
A to że troszkę wprawy mam to inna sprawa, ale ja skromny jestem i chwalić się nie lubię (co widać w moim poprzednim poście
)

A to że troszkę wprawy mam to inna sprawa, ale ja skromny jestem i chwalić się nie lubię (co widać w moim poprzednim poście

ocho, i dochodzimy do sedna sprawyspokojny pisze: A to że troszkę wprawy mam

Ale to fakt, że karty są nierówne i to jest największy problem