my07 xt sprzedam za ile?
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
my07 xt sprzedam za ile?
Chce sprzedać leśnika 07 2.5 xt pierwszy właściciel z przebiegiem 82400 za ile realnie sie sprzeda ?Przednia szyba wymieniana- kamień przywalił :(
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: my07 xt sprzedam za ile?
Fajny kolor i felgi
W niemieckim necie niedawno widziałem podobny rocznik i przebieg w okolicy 15 tys. euro. Czyli, u nas, pewnie rozsądną ceną wywoławczą byłoby jakieś 70 tys. złotych, albo nieco więcej. A za ile się realnie sprzeda, i kiedy...

W niemieckim necie niedawno widziałem podobny rocznik i przebieg w okolicy 15 tys. euro. Czyli, u nas, pewnie rozsądną ceną wywoławczą byłoby jakieś 70 tys. złotych, albo nieco więcej. A za ile się realnie sprzeda, i kiedy...

Wystawiłem na allegro za 64 do negocjacji i przez dwa tygodnie zero jakiego kolwiek odzewu :( a przecież zima się zbliża
- WiS
- 6 gwiazdek
I podwyżki cen paliw. Więc ludzie zimówki kupują. Co bogatsi, Skody z haldeksemwoo79 pisze: przecież zima się zbliża

Pierwotnie miałem napisać 60-70 tys., ale nie chcialem Cię tak od razu dołowaćwoo79 pisze: Wystawiłem na allegro za 64 do negocjacji

Czy za 55 tysi do końca roku się sprzeda,czy nie ma szans?-zimówki na orginalnych 17 są w gratisie 

woo79, jak z przeglądami , zawieszeniem tylnym i silnikiem ( robiłeś repasację uszczelki i szpilek ) a jeszcze jaka skrzynia biegów
I oczywiście jak bez wypadkowość

I oczywiście jak bez wypadkowość

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Przeglądy w aso, uszczelka i szpile fabryczne skrzynia ręczna, amortyzatory orginalne auto mimo tego że ma hak jeden raz ciągnelo przyczepe z motocyklami przez 1 godzinne, niebity
Ostatnio zmieniony 4 paź 2011, o 20:58 przez woo79, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
FUX, naprawdę sprzedałbyś takie auto za 45K? Mój wolnossący z tego rocznika jest na tyle wyceniony w eurotaxie. Nie rób chłopakowi wody z mózgu.
Nie robię; rok temu takie ceny chodziły za ten rocznik; mówię o wolnym ssaku.
Dlatego wziąłem poprawkę na turbo.
Dałem info, kiedy zaczną się telefony.
Cena ostateczna, to niewiadoma.
Eurotax to...
koncert życzeń...
I Wy i my daliśmy +110kpln za te auta i po 4 latach wynik +-50% ceny wyjściowej jest +- przewidywalny. To nie toyota corolla z 8 lat temu, kiedy dwulatek chodził za ca. 60-70% wartości początkowej nawet z przebiegiem 160kkm...
Dlatego wziąłem poprawkę na turbo.
Dałem info, kiedy zaczną się telefony.
Cena ostateczna, to niewiadoma.
Eurotax to...

koncert życzeń...

I Wy i my daliśmy +110kpln za te auta i po 4 latach wynik +-50% ceny wyjściowej jest +- przewidywalny. To nie toyota corolla z 8 lat temu, kiedy dwulatek chodził za ca. 60-70% wartości początkowej nawet z przebiegiem 160kkm...
Dolce far niente 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
FUX, zapomniałeś o Pasku w dizlu

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
Wydaje mi się, że samochody (normalne ) w Niemczech są 10-20% droższe niż w Polsce dlatego sądzę, że realna cena to 50-55 tPLN. Samochody te wymagają znawcy/konesera więc musisz poczekać. Jeżeli ten Forek jest taki jak piszesz to nigdy bym go nie sprzedawał no chyba, że sytuacja finansowa drastycznie by się zmieniła in + lub in - . Te nowe samochody to zlepek psujących sie bajerów/gadżetów i za podobne pieniądze to nic lepszego nie widzę na rynku. Cena poniżej 50 tPLN to nonsens. 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie, no oczywiście, można wystawić za 10k i zejść do 8 też pójdzie na pniu.
woo79, jeżeli nie musisz, nie oddawaj auta za friko. Szkoda i auta i szmalu. Myślę, że powyżej chłopaki napisali dobrze. Nie chce mi się sprawdzać, ale ~55-60 to chyba realne jest.
woo79, jeżeli nie musisz, nie oddawaj auta za friko. Szkoda i auta i szmalu. Myślę, że powyżej chłopaki napisali dobrze. Nie chce mi się sprawdzać, ale ~55-60 to chyba realne jest.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Też tak uważam.Alan, Alan, Alan! pisze: ale ~55-60 to chyba realne jest.
Wątki Ci się pomyliły...Chloru pisze:FUX, zapomniałeś o Pasku w dizlu![]()

Dolce far niente 

Kurcze
a jednak musze sprzedać 50k "negocjacja" są chętni? przebieg 92tyś.

Naprawde sprzedać jest ciężko ,tak naprawde to chyba sprzedać można tylko w cennie wolnosącej ,chyba że naprawde zostanie do końca ze mną ale zmuszony będe go zagazować
a Jako sie nie odzywa 

- WiS
- 6 gwiazdek
woo79, aktualizuj ogłoszenie i się nie poddawaj - znajoma szuka dobrego Forka, może będzie zainteresowana.
Rozumiem, że rozrząd trzeba niedługo zrobić?
Gdzie auto do obejrzenia?
Rozumiem, że rozrząd trzeba niedługo zrobić?
Gdzie auto do obejrzenia?
-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
- Polubił: 0
Jak zejdziesz do 40 to będę chętnywoo79 pisze:Kurczea jednak musze sprzedać 50k "negocjacja" są chętni? przebieg 92tyś.

-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
Rozważyłbym jednak opcję +LPG . Na rynku jest tyle padliny więc ryzyko jest duże a tak wiesz co masz. Jest to smutna opcja ale ja bym tak zrobił.