No, na motorze lepiej nie jeździć.Konto usunięte pisze: nad jazdą motorem bym się zastanowił
Ale na motocyklu to jak najbardziej! Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać!
3m się!
No, na motorze lepiej nie jeździć.Konto usunięte pisze: nad jazdą motorem bym się zastanowił
klikam Lubię Torafalm pisze: Jeżeli okaże się, że ma jeszcze sądowy zakaz prowadzienia pojazdów, to kutasina niezłą kumulację trafi.
A ja gdzieś napisałem, że jeżdżę na motorze? To chyba jeszcze mnie morfina ze szpitala trzyma...Bergen pisze:No, na motorze lepiej nie jeździć.Konto usunięte pisze: nad jazdą motorem bym się zastanowił
Ale na motocyklu to jak najbardziej! Człowieka można ja gdzie zniszczyć, ale nie pokonać!
3m się!
znaczy po mydło sie nie schyliAlan, Alan, Alan! pisze:no dobra to skoro już luźniej, to ja dodam jeszcze jedną nadzieję na po rozprawie.
Skoro pójdzie siedzieć to mam nadzieję, że jest kur... ładny
Może trafi do odpowiedniej celiKonto usunięte pisze: naczy po mydło sie nie schyli
to nie ma znaczeniaAlan, Alan, Alan! pisze:
Skoro pójdzie siedzieć to mam nadzieję, że jest kur... ładny![]()
to już gorzej ba może kurwa trafić do elyty więziennej i się tylko wozić będzie jak bohater , jedyne pocieszenie to takie ,że trafi tam na mocniejszych od siebie czyli na klawiszyPiter 35 pisze: Może trafi do odpowiedniej celi![]()
Umazałbyś się guanem, a posadziliby Cię za człowieka.j33mbo pisze: ja jestem pojebany i prawdopodobnie znalazł bym chuja i odciął mu głowę