Skąd bierzesz info że to sama policja bez badania podała ,że jest oki. Ja już rano na drugi dzień na konferencji prokuratury słyszałem ,że Prokurator był 20 min po zdarzeniu i jakiś eksperci też byli zaraz (co innego ,że średnio mogli sprawę badać bo kamienie latały nisko
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Piter 35, nie wszystkie takie sprawy trafiają do sądu ,skoro prokurator tutaj sprawę zbadał w jego gestii jest czy przedstawi komuś zarzuty czy nie.
Skąd bierzesz info że to sama policja bez badania podała ,że jest oki. Ja już rano na drugi dzień na konferencji prokuratury słyszałem ,że Prokurator był 20 min po zdarzeniu i jakiś eksperci też byli zaraz (co innego ,że średnio mogli sprawę badać bo kamienie latały nisko
) ale już w tedy prokuratura była zdania ,że to nie była wina kierowcy. A w takiej sprawie to i tak długo trwało ,że dopiero teraz podali o niewinności policjantów. Świadków też tam ponoć trochę było i przesłuchania były szybko. Tylko ja do końca nie wiem o co ci chodzi o to że Policja i organy działają za szybko
to pewnie nie jest jakaś trudna sprawa ,wyliczenie prędkości jest łatwe po obliczeni drogi hamowania i miejsca uderzenia (takie magiczne kółeczko z jakim chodzą na wypadkach) i już wiesz ile jechał kolo. Dalej jak był trzeźwy ,auto sprawne to już praktycznie po wyjaśnianiu sprawy 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
So What!, My ( Ja ) nie ferujemy wyroków
. Tylko komentuję -my , lub jak kto woli dyskutujemy o wydanym przez policję oświadczeniu 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
dokładnie choć zastanawia jedno
-jechali na interwencje 40 km/h ?
-potrącili faceta - lusterkiem ! nie maską, przodem a lusterkiem - czy aby prowadzącego nie poniosła fantazja i chciał skarcić złego pieszego? ot taki psikus który się nie udał
- po akcji z pijaną policjantka (1,40) złapaną za kierownicą a potem uniewinnioną bo ma problemy rodzinne nic już mnie nie zdziwi, są nietykalni
ps:
- obiektywny nie jestem jako kibol
-jechali na interwencje 40 km/h ?
-potrącili faceta - lusterkiem ! nie maską, przodem a lusterkiem - czy aby prowadzącego nie poniosła fantazja i chciał skarcić złego pieszego? ot taki psikus który się nie udał
- po akcji z pijaną policjantka (1,40) złapaną za kierownicą a potem uniewinnioną bo ma problemy rodzinne nic już mnie nie zdziwi, są nietykalni
ps:
- obiektywny nie jestem jako kibol
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jedno z drugim jest ściśle związanePiter 35 pisze:So What!, My ( Ja ) nie ferujemy wyroków. Tylko komentuję -my , lub jak kto woli dyskutujemy o wydanym przez policję oświadczeniu
Konto usunięte, to z lusterkiem się nie potwierdziło według prokuratury już na drugi dzień to mówili na konferencji 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Re: Re: Coś niedobrego
No właśnie.So What! pisze:Jedno z drugim jest ściśle związanePiter 35 pisze:So What!, My ( Ja ) nie ferujemy wyroków. Tylko komentuję -my , lub jak kto woli dyskutujemy o wydanym przez policję oświadczeniu
Jak nie wydadzą szybko oświadczenia to psioczymy, że na pewno coś chcąc namotać. Jak wydadzą to na pewno zbyt pochopnie. Ludziom to nie można dogodzić.
Tapatalknięto...
czarne jest piękne...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jak nie jak takSo What! pisze: Ferowanie wyroków przed prawomocnym rozstrzygnięciem sądu jest bez sensu. Takiej sprawy nie da się rzetelnie ocenić na podstawie informacji dostarczonych przez media.
a poza tym to Piter ma rację i Wy macie rację
a ja uważam, że sierżantowi na90% nic nie będzie niezależnie od tego co się stało.
Teraz ma.FUX pisze:2,78 promila miał ten potrącony w Zielonej Górze....
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
A co to kurna pić w tym kraju nie możnaFUX pisze: 2,78 promila miał ten potrącony w Zielonej Górze....![]()
Kruszyn miał 5 promili w srebrnej
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Ależ wcale nie przeczę, aczkolwiek ja użyłem innego czasu zupełnie nieprzypadkowo.FUX pisze:leon, użyłem czasu przeszłego.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Pożyczyłem kilka dni temu H6 z 2002 r. Po odpaleniu silnika zaczęło nim telepać jak starą pralka franią . Zimny ledwo co trzymał obroty . Zadzwoniłem do właściciela , ale ten stwierdził że to może wina nowych świec albo kabli . Na ciepłym silniku było trochę lepiej ale telepało na wolnych obrotach co kilka sekund a na wyższych nie było czuć . Zapaliła mi się kontrolka paliwa , więc zatankowałem i przeszło . Wcześniej tankowany na BP i tym razem też na BP . Co za świństwo było zatankowane ? Myślałem że to się już na markowych stacjach nie zdarzy ? Po kilku dniach to chyba nie ma co szukać dziury w całym 
Nie woda .Bergen pisze:Może woda?
Zabrałem kanisterek paliwa i pojechałem w trasę do Lublina . Na trasie wyjeździłem zbiornik do zera i nic się nie powtórzyło . Dla mnie to oznacza że benzyna była trefna
Ostatni raz kupiłem Ferodo
Blaszki piszczące z nich odpadają
Nie spojrzałem (bo i jak?) i tarcza nadgryziona 
Jakaś chujowa ta jesień, w ciągu tygodnia posypały się 2 związki moich znajomych, dziś posypał się mój...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Barthol, może jeszcze nic przesądzonego, czasem trzeba trochę ochłonąć, odczekać i sprawy wracają do normy..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Bergen pisze:Ostatni raz kupiłem FerodoBlaszki piszczące z nich odpadają
Nie spojrzałem (bo i jak?) i tarcza nadgryziona
Taki duży i nie wie.
Te bezsensowne blaszki urywa się zawsze kombinerkami przed założeniem klocków do auta
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Widocznie był do dupy. Nie ma co płakać. Fajnych towarów jest na pęczki.Barthol pisze: Jakaś chujowa ta jesień, w ciągu tygodnia posypały się 2 związki moich znajomych, dziś posypał się mój...

Barthol, szkoda że mieszkasz cokolwiek daleko, poszlibymy się najebać
Teraz nie pozostaje Ci nic innego jak polubić grupę "dupeczki" na fejsiku, jak zrobił jeden z Forowiczów
Teraz nie pozostaje Ci nic innego jak polubić grupę "dupeczki" na fejsiku, jak zrobił jeden z Forowiczów
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hehehe, ''dupy, dupeczki''
Ale i tak ''kocham kobiety w szpilkach'' rozbija wszystko.