gregski pisze: Przy okazji: jake toto ma spalanie przy np 160 czy 180 kmh?
Gregu , błagam wszyscy tylko nie Ty.....nie zadawaj durnych pytań...

gregski pisze: Przy okazji: jake toto ma spalanie przy np 160 czy 180 kmh?
Kruszyn pisze: Gregu , błagam wszyscy tylko nie Ty.....nie zadawaj durnych pytań...
mały 5150 pisze: Wiesz, że nowych na forum za takie pytania to golimy do goła i nago puszczamy w Warszawie na starą Pragę
coś koło tego możesz przyjąć w WRX pewno.gregski pisze: 100kmh - 10 litrow, 150 kmh - 15 litrow, 200kmh pow 20 litrow
WRC fan pisze:Zdziwiłbyś sięЛукашэнка pisze: A u nas wiesz... nie tylko nikt nie sprawdzi stanu katalizatora, ale nawet nie zainteresuje go czy tak w ogóle jest jakiś katalizator... nie mówiąc o innych drobiazgach...![]()
eMTi pisze: zderzaki??? a to niby od czego u Ala mają pójść zderzaki![]()
![]()
Ja już mam zapas na najbliższą zimę
pożyjemy zobaczymygregski pisze:wrx nie bedzie na LPG
Лукашэнка pisze: pożyjemy zobaczymy
Kruszyn pisze: Skoda mało pali
no chyba nie masz zamiaru tylko ją woskować i podziwiać?gregski pisze:myslisz, ze az tak sie zakocham w furze![]()
Лукашэнка pisze: no chyba nie masz zamiaru tylko ją woskować i podziwiać?
Nie moze ;) wychodzi 18. :)))Chloru pisze:gregski, mokro i nierowno moze byc. Wiec jakies 90% warunkow
Chloru pisze:gregski, sa rozne definicje funu. Podobno FII RS jest szybszy w 90% przypadkow od 90% aut na drodze ;) Smiem twierdzic, ze jak nie bedzie bialo to bedzie szybszy od seryjnego STi.
Chloru pisze:BTW jak jezdziles Szprotem to nie uwazales, ze daje fun?
Chloru pisze: gregski, sa rozne definicje funu.
obecny, tylko natchnienia dzisiaj nie mam.Chloru pisze: wyznawcy SAWD
nooo, ćwiara to piękny sport.Chloru pisze: Smiem twierdzic, ze jak nie bedzie bialo to bedzie szybszy od seryjnego STi.
Chloru pisze: gregski, sa rozne definicje funu.
On nie doganiał WRXów tylko baby w WRXach. A to zasadnicza różnicaChloru pisze: Alan, Alan, Alan!, Ty wbrew pozorom całkiem normalny jesteś, po prostu potrollować lubimyNaprawdę ten Ford jeździ bardzo fajnie i niekoniecznie na ćwiarę... w końcu WRXy na lotnisku doganiał po śniegu :-P