Biokominek
Biokominek
Zastanawiam się czy to dobry pomysł zrobić sobie w domu biokominek,znalazłam już fajną firmę do wykonania go.
To mnie przekonało o tym:
"W biokominku na biopaliwo płonie żywy ogień,niewysuszający powietrza tak, jak to się dzieje w przypadku tradycyjnego kominka. W biokominku spalane jest biopaliwo, którego głównym składnikiem jest bioetanol. Jego skład sprawia, że produktem bezdymnego spalania jest para wodna i dwutlenek węgla w stężęniu podobnym do składu w ludzkim wydychanym powietrzu.
Biokominek nie wymaga przewodu kominowego! ..."
Chętnie poznał opinie innych ludzi na ten temat,czy faktycznie jest to dobry pomysł???
Gdyby ktoś chciał namiary na firmę podam na priv.
Pozdrawiam
To mnie przekonało o tym:
"W biokominku na biopaliwo płonie żywy ogień,niewysuszający powietrza tak, jak to się dzieje w przypadku tradycyjnego kominka. W biokominku spalane jest biopaliwo, którego głównym składnikiem jest bioetanol. Jego skład sprawia, że produktem bezdymnego spalania jest para wodna i dwutlenek węgla w stężęniu podobnym do składu w ludzkim wydychanym powietrzu.
Biokominek nie wymaga przewodu kominowego! ..."
Chętnie poznał opinie innych ludzi na ten temat,czy faktycznie jest to dobry pomysł???
Gdyby ktoś chciał namiary na firmę podam na priv.
Pozdrawiam
Re: Biokominek
Skąd się tacy biorą, pewno jeszcze myślą że tak genialnie się reklamują 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Kominek, nie ma się co tajniaczyć, dawaj na publiku, a nie na priv.Kominek pisze: namiary na firmę podam na priv
Przynajmniej bedzie wiadomo, u kogo nie kupować

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ja poproszę namiary e-mailem.Kominek pisze: Gdyby ktoś chciał namiary na firmę podam na priv.
Oj ja też sobie zafunduję 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
To jesteś pierwszy, bo jak kupować nie zamierzałemKruszyn pisze: Oj ja też sobie zafunduję![]()

Biokominki są bez sensu

Ostatnio zmieniony 7 paź 2011, o 23:15 przez So What!, łącznie zmieniany 1 raz.
So What!, no to przez Ciebie Kominek, stracił klienta 

- So What!
- 6 gwiazdek
Kruszyn, może trochę przesadziłem. Oglądanie płonącego biopaliwa, którego produktem spalania jest para wodna i dwutlenek węgla, to orgia dla zmysłów 

A tego etanolu nikt nie zauważył ? Ciekawe jak długo paliwa by starczyło. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
So What! pisze: lądanie płonącego biopaliwa, którego produktem spalania jest para wodna i dwutlenek węgla, to orgia dla zmysłów![]()
So What!, wam w tym Krakowie to juz się powaliło do końca

Kominek, ale mógłbyś się trochę wysilić i wymyślić jakiś bardziej konspiracyjny nick, nikt by nie zauważył nawet

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- So What!
- 6 gwiazdek
Dopiero się rozkręcamKruszyn pisze:
So What!, wam w tym Krakowie to juz się powaliło do końca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()