nie było opcji, nawet w STi. Dopiero od hawk eye'a były soczewkowe xenony. Ale jakby co, to ja u siebie zakładałem - taki sam rocznik. Mam zestaw philipsa i działa mega super, świeci idealnie, badania techniczne przechodzi też bez zająknięcia (a nie powinien chyba, ze wzgl na brak spryskiwaczy). Badali już go urządzeniem do sprawdzania snopa światła i wszystko tip top, przez kikadziesiąt tys km nikt mi nie mrugał, że go oślepiam, na CB też nie mówili, a różnica w świeceniu MEGA. Super zakup
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Panie i Panowie jak wyglądają zbrojenia przed sezonem ?
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą... "Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
W piatek po pracy wybralem sie na przedsezonowy objazd terenu. W pewnych partiach, na letnich oponach jechalo sie "niemilo" - zrobily sie twarde.
Gdy na droge wyskoczyly sarny moja mina wygladala tak: - zaczelo nosic autem od lewej do prawej. GriinWald posypany piaskiem
no tak właśnie pomyślałem, że przez brak subaru się nie poddacie i dalej będziecie napierać... sidor swoją już sprzedał, czy nadal ma? Bo nam się frakcja dolnośląska przetasowywuje...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Też powoli się zbroje, planowałem swapa, ale po przejażdżce 2,5 stwierdziłem, że to nie jedzie, po drugie trzeba mamie pomoc, więc ekonomicznie będzie troszkę skromniej, wpadnie skrzynia z reduktorem zamiast klasycznej, 4 tłok z przodu + tulejki poliuretanowe w zawiasie. Arti nie ma co się łamać pamiętasz tą bume, która niegdyś towarzyszyła nam na Szwarc... . Koleś dawał radę. Nie auto czyni kierowce, po prostu jak to u nas przed wyjazdem z bazy mówiono "trzeba mieć obrośnięte jaja" ;)
PS. Musimy się spotkać w jakimś doborowym towarzystwie i wypić morze wódki bo udało mi się wrócić w jednym kawałku. :)
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą... "Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Żemol, no chłopie. Pewnie, że trzeba oblać fakt, że wróciłeś w czarnym kombinezonie a nie czarnym worku. Ja jestem mobilny i chętny. Czy to pub w Świdnicy czy to ognisko w górach, coś trzeba zorganizować.