esilon pisze: *chyba![]()
esilon, napij się , bo marudzisz jak stara panna.

esilon pisze: *chyba![]()
esilon pisze: przyjedź to się napijemy razemjak posiadacz legacy z posiadaczem legacy
![]()
prędzej jak posiadacz legacy z mężem posiadaczki legacyesilon pisze:
przyjedź to się napijemy razemjak posiadacz legacy z posiadaczem legacy
![]()
seryjny wydech od A do Z i prawy reflektor lekko zadrapanyKruszyn pisze:A co zostało Ci z forka![]()
bo to najbardziej "damski" model w Subaruesilon pisze:Forestera teraz chce![]()
![]()
jarmaj pisze: 450 KM też?
esilon pisze:Wituś, przez gigantyczny spojler jest krzykliwy a nie przez wydech![]()
niby w niczymWitek pisze: w czym Ci to przeszkadza?ale jeżeli byłby wybór to zdecydowanie bardziej wersja z naleśnikiem
po prostu starzeję się a ekscentryczność to nie skóra w której dobrze bym się czuł*, ot co![]()
Лукашэнка pisze: bo to najbardziej "damski" model w Subaru![]()
Witek pisze: Ty jakaś miękka pipa jesteś po prostu.
nareszcie coś konstruktywnegoKruszyn pisze:esilon pisze: przyjedź to się napijemy razemjak posiadacz legacy z posiadaczem legacy
![]()
To nie jest zły pomysł ...
Wytrzymaj jeszcze trochę, to może Cię zluzuję... jakoś tak mi czegoś brak, gdy nie kupuję autaesilon pisze: ktos musi dźwigac ten cholernie nieprzyjemny ciężar, ciągnąc chociaz jeden temat na tym forum związany z zakupem subaru imprezy ,
Zrób to porządnie, a wtedy go odkupięesilon pisze: swapa 2.0T do legasia
Skąd ta liczba mnoga?Witek pisze: starsze od Ciebie panie mają takie "krzykliwe" auta.
Лукашэнка pisze: super cacko!
ale co ze "skromnością"?
burat pisze: strasznie mi sie podoba tylko to hAmerykańskie wykonanie do mnie nie przemawia
Ja, w przeciwieństwie do kolegów, nie zamierzam owijać w bawełnę ani tajniaczyć. Po kolejnym, uwaznym obejrzeniu filmiku z Nurburgringu stwierdzam z całą odpowiedzialnością: nie mogę tego kupić, bo bym się w nim zabił!!!esilon pisze: za mały garaz zbudowałem, drzwi się nie otworzą
to do kosztu utrzymania dorzuciłbyś cotygodniowe szkolenie 1 na 1 w SJSie i strach by zniknął..WiS pisze: Koszty utrzymania, krzykliwosć i rozmiar garazu jakoś bym przezył. Ale wdepnięcia pedału gazu na krętym, obawiam się, już nie
Opłaca????owoc666 pisze:jarmaj pisze: 450 KM też?
No fakt, nie pomyślałem, ale to się nie opłaca Subaru kupować.
No jest to jakaś koncepcjaeMTi pisze: do kosztu utrzymania dorzuciłbyś cotygodniowe szkolenie 1 na 1 w SJSie i strach by zniknął..
Ale uzywaną - bo w salonach zdzierająjarmaj pisze: Opłaca to się Skode z małym motorem kupić i na gaz przerobić.
Oczywiście.WiS pisze: Ale uzywaną - bo w salonach zdzierają
A dzieci w kapuście się znajduje, Amerykanie nie wylądowali na księżycu a Niemcy i Rosja zawsze wszystkiego najlepszego dla Polski chcieli.WitAce pisze:Brales moze pod uwage S8? 340KM, 4.2 Quattro. Spalanie na trasie w granicach 11L
tere fere.............WiS pisze: Zrób to porządnie, a wtedy go odkupię
Nie rozumiem tego zdania.esilon pisze:Witek pisze: Ty jakaś miękka pipa jesteś po prostu.
no nie mów że jak sie jeździ Mopsem to się jest twardym sisiakiem
w czym mogę Ci pomóc Witku, co wytłumaczyć ?Witek pisze:Nie rozumiem tego zdania.esilon pisze:Witek pisze: Ty jakaś miękka pipa jesteś po prostu.
no nie mów że jak sie jeździ Mopsem to się jest twardym sisiakiem