vibowit pisze: esilon, WiS, bardzo podobywuje mnie się perspektywa spotkania.

vibowit pisze: esilon, WiS, bardzo podobywuje mnie się perspektywa spotkania.
esilon pisze: nr kom do WiSa mam to poszukamy go wśród tych studentek
Mimo wszystko wyławianie może trochę potrwać.WiS pisze:esilon pisze: nr kom do WiSa mam to poszukamy go wśród tych studentek
Wśród studentek łatwo mnie znaleźć - dość wyraźnie odróżniam się paroma szczegółami...![]()
Zabraklo Ci czegos!vibowit pisze:No to zostałem prawie dresiarzem i prawie kibicem Legii. Przynajmniej w końcu prawie poznałem swoją tożsamość.
O! Wlasnie!!!Bilex pisze:O! To ja - wypisz wymaluj!gruby pisze: Lomianki to siedlisko dresiarzy i kibicow legii.![]()
Pewnie każdy by chciałesilon pisze: ja chcę gieteka
Piter 35 pisze: wiesz jak ciężko się je przerabia ze skody fabii w garażu
Hihi. Szewc bez butów chodzi.Piter 35 pisze:Pewnie każdy by chciał
vibowit pisze: Hihi. Szewc bez butów chodzi.
vibowit pisze: esilon, dziękuję.
Popieram Esilon'a miałem okazję zobaczyć perełkę Vibowit'a na Cynie - ślicznaesilon pisze:vibowit pisze: esilon, dziękuję.
wyjątkowo zadbany GT , ten Twój
Chadzasz?Bilex pisze:może na meczyk KSu?
Grzesiek_67 pisze: ...i budziki masz ładne !
Boisz sie ultrasów?vibowit pisze:
Sam to nie mam odwagi.
Tak jest. Wjeżdzamy w koleiny i auto zna drogę do domu.Piter 35 pisze:Grzesiek_67 pisze: ...i budziki masz ładne !
On tak ma, często zasypia za kierownicą
.Na tych naszych drogach to taka nuda
To też. Czasami ich widuję, jak grasują po okolicy.bilex pisze:Boisz sie ultrasów?
E musisz się przełamaćvibowit pisze: Ja generalnie śmiałości nie mam.
Nie nazwałbym tego rodzaju konsumpcji kolacją...Piter 35 pisze: zaprosic na kolację
Pełna kulturka, wino, te sprawy...Bilex pisze:Nie nazwałbym tego rodzaju konsumpcji kolacją...Piter 35 pisze: zaprosic na kolację