Zmienisz fotel kierowcy i będzie gitgregski pisze: siedzialem w imprezie.
bez przerobienia fotela nie ma to sensu zupelnie![]()

Zmienisz fotel kierowcy i będzie gitgregski pisze: siedzialem w imprezie.
bez przerobienia fotela nie ma to sensu zupelnie![]()
gregski pisze: musze jeszcze posmigac kilkoma furkami z wypozyczalni..
siedzialem w imprezie.
bez przerobienia fotela nie ma to sensu zupelnie
Лукашэнка pisze:i do tego jeszcze pantoflarze....![]()
esilon pisze: nie podkrecaj atmosfery bo jeszcze kogos poniesie i kupi pierwszy z brzegu![]()
vibowit pisze: gregski, w której imprezie i z jakimi fotelami siedziałeś?
gregski pisze: siedzialem w imprezie.
bez przerobienia fotela nie ma to sensu zupelnie
vibowit pisze: Podoba mi się wasza dyskusja. Mniej więcej tak to wygląda.
- Nie kupię niebieskiego auta z wielkim skrzydłem, bo jest zbyt krzykliwe
- Ważne, żeby się tobie podobało
- ale właśnie mi się takie auto nie podoba
- za bardzo przejmujesz się opinią innych.
Witek pisze: Esi powiedział, że mu się nie podoba, bo nie podoba się innym, czyli tak naprawdę nie ma w tej kwestii własnego zdania, tylko cudze
esilon pisze: nic takiego nie powiedziałem, tym bardziej nie pomyslałem, co oczywicie nie oznacza że nie miałes prawa zrozumieć po swojemu i na dodatek napisac to tuale na to już nic nie poradzę
Witek pisze: Powiedziałeś, że spojler jest zbyt krzykliwy i nie pasuje do Twojego wieku.
Trudno coś wyjaśnić operując pojęciami abstrakcyjnymiesilon pisze: przyjmij do wiadomości prosze co ogólnie mówiąc miałem na mysli: w moim wieku sa sytuacje słuźbowe i inne w których normalna niezwracająca uwagi zabawka jest lepsza niz wiaderko z łopatką![]()
A8 4,2 Quattro za 10 k EUR? Do zabawy?WitAce pisze:gregski, Jezeli jeszcze nie siedziales i nie jechales A8 4,2 Quattro w benzynie to musisz koniecznie wyprobowac. Moj przyrodni brat ma 1.99m wzrostu i nie musial do konca odsuwac fotela. Ja w swojej mam zwykle fotele i nie sa zbyt wygodne, ale slyszalem, ze te w S8 to Recaro i sa nieporownywalnie lepsze. Z reszta niektore A8 maja te same fotele montowane.
Dodatkowo wlozysz sobie do tego gaz i bedziesz jezdzic na prawde ekonomicznie.
gregski pisze:dla przypomnienia: mowa o zabawce ktora nie zrobi w roku wiecej niz 7-8kkm i zmiesci sie budzecie do max 10k
Gregski,gregski pisze:przejechal bym sie tez wrx'em... nikt sie nie wybiera na zachod?
Witek pisze: esilon, przemalujesz felgi na niewinny kolor i będziesz miał niepozorne dla laika auto http://www.22b.com.pl/index.php?s=full&id=30
W STI są upsidedowny, w WRX nie. Mają nieco inną charakterystykę.gregski pisze: zamontowal amorki z sti.. ciekawe czemu...
Czy Ty byłeś kiedyś na jakiejś pojeżdżawce? Rally sprincie itp? Wiesz w ogóle o czym tu mowa?WitAce pisze:zofija, A8 4.2 Quattro jest produkowana od 94r. wiec mozna znalezc cos z poczatku naszego wieku do 10k Euro. Poza tym ponad 300KM zapewnia swietna zabawe, chodz nie az tak swietna jak w Subaru - glownie ze wzgledu na wage ponad 1800kg. Jak sama stwierdzilas auto swietne na autostrade wiec jest to jakis kompromis. No i pali mniej na autostradzie niz Subaru
Czyli z forumowego wyjścia na tańce nicijarmaj pisze:jak świnia do baletu