Ale poza tym, wydawało mi się (przejechałem się nim raptem ze 3-4km), że jechał całkiem przyjemnie, a nawet mniej się bujał niż ten z rocznika '06.
Poza tym ma prześwit o 15mm większy...

Zawsze można sie napic przed jazdą....Gal pisze: on jest tylko taki jakby polukrowany...
Daimler-Benz (czy jak to sie teraz ta korporacja nazywa) ma jaja, zeby kontynuowac prawie bez zmian (a w kazdym razie na gorsze) G-classe.esilon pisze:musieli cos zmienić żeby nie konkurowac z tym:
http://www.worldcarfans.com/9080312.001 ... ife-photos
to jeden z niewielu mercedesów, który ewentualnie chciałbym miec (na dzień dzisiejszy :) )
nie straciłbyś moim skromnym zdaniemOlleo pisze: to zainwestowalbym pieniadze w ich akcje
To dotyczy chyba wszystkich miłośnikow poprzednich Foresterów, bez względu na wersje i rocznik. Gdy widzę każdą taką sztukę na drodzę to lekko sie uśmiecham. Nie dotyczy MY08 - niestety. Chyba do niego nie dorosłemradekk pisze:To jest nas już dwóchesilon pisze: teraz nie jestem gotów![]()
![]()
a zaczęli wreszcie produkować firmowe kołpaki do ForesterówOlleo pisze: Nowy Forek moglby sie kolpakami nakryc
Olleo pisze: Tak sie czasem zastanawiam nad moim autkiem. Szkoda, ze stac mnie jedynie na codzienne uzytkowanie i najpilniejsze oraz pilne w nim sprawy. A przydaloby sie wymienic wszystko, co stuka, harczy i trzeszczy - doprowadzic do stanu, jak w nowce, zakuc silnik, zrobic porzadnie skrzynie i jakis 2, czy 3 stage z Mapteka.
Już co chwilę widzę ogłoszenia "Kupię Forestera 2,5XT" i bynajmniej nie chodzi o tego nowegoesilon pisze: Olleo, wystarczy poczekać i forki jak gieteki będą poszukiwane, serie w szczególności
Olleo pisze: zeby kontynuowac prawie bez zmian (a w kazdym razie na gorsze) G-classe
Z profila to może i jakieś podobieństwo jest tylko czemu ten koleś z lewej tak sie nadąłesilon pisze:na Cynie była okazja "ustawkę" zrobić![]()
Mercedes-Benz może sobie na to pozwolić, bo prawdziwy zysk robią gdzie indziej. klasa G jest BARDZO niszowa i sama na siebie by nie zarobiła, gdyby nie ... ceny. a jak usprawiedliwić cenę? samochodu który jest robiony właściwie ręcznie? trzeba wyposażyć samochód we wszystko i zrobić z niego symbol statusu majątkowego. i tak robią. G klasa i tak nie jest rentowna, ale ... jest PR. i to poważny, bo jest to prawdopodobnie najlepsze auto w swojej klasie (mowa o samochodach seryjnych), robione prawie w całości ręcznie itd... tak jak maybach, należący do tej samej grupy.WRC fan pisze: Olleo napisał(a):zeby kontynuowac prawie bez zmian (a w kazdym razie na gorsze) G-classe
Czyli doposażenie klasy G jak co najmniej S-klasę to zmiana na lepsze ?
Co nie zmienia faktu, że robotnicy do roboty sie nie przykładają....damaz pisze: klasa G jest BARDZO niszowa
EterycznyŻołądź pisze:Kolejny powód, że nowy Forester niewątpliwie nie jest dla mnie: http://moto.pl/MotoPL/10,88301,5219775, ... auto!.html
No jestem pod wrażeniem: jakiś dowcip, przewrotność, kpina ze schematów i standardowych oczekiwań...EterycznyŻołądź pisze:http://moto.pl/MotoPL/10,88301,5219775, ... auto!.html
Żeby jeszcze fury w innowacyjności za reklama nadążały....Gal pisze: Tylko tak dalej!