barbie pisze: Ale czy takie Audi zrobi coś takiego?
Ale przynajmniej wykarczowałoby kilka drzewek i zrobiłoby się tam bezpieczniej.

barbie pisze: Ale czy takie Audi zrobi coś takiego?
Niektórzy nie potrzebują informacji z zewnątrz, aby wiedzieć, że puszczanie bąków w towarzystwie, czy zakładanie wsuwek do garnituru świadczy o tym, że odebrałeś ,,staranne wychowanie salonowe'', a nie to że jesteś wybitną osobowością.Witek pisze: No i właśnie w tym problem. Esi powiedział, że mu się nie podoba, bo nie podoba się innym, czyli tak naprawdę nie ma w tej kwestii własnego zdania, tylko cudze!
Gregu, a może takie coś? ;) Trochę krowiaste, ale jak widać da się tym pojechać zarówno w trasę, jak i po bardziej krętych okolicach. Tylko znaleźć ładną, manualną sztukę może nie być łatwo.FUX pisze: Bierz bawarę 4x4 335xi![]()
raaaannyyyy... ależ Wy uparci jesteście.Лукашэнка pisze:ha,vibowit pisze:Ale nigdy bym nie wpadł na to, że A8 to auto do zabawy.
a koledzy z czeskiego klubu Subaru na to wpadli:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 79#p258810
![]()
barbie,barbie pisze:Лукашэнка, kręcić bączki na wielkim placu można każdym autem.
Ale czy takie Audi zrobi coś takiego?
Ale czemu to miałoby służyć? Żeby poprawić samopoczucie kierownika audi? Jak mu przeszkadza te 400 kg w dogonieniu Subaru, to niech je wywali.WitAce pisze:barbie, Fizyki nie pokonasz. Subaru wazy 1400, a Audi 1800kg. Zapakuj takie Subaru 5-cioma doroslymi osobami i wsadz dobrego kierowce do Audi w pojedynka dla wyrownania wagi i zobaczymy kto bedzie gora.
ale czego mam się "cykać"? Po co mam "psuć" swój samochód by się z kimś mierzyć?WitAce pisze:vibowit, Latwiej dolozyc SubaruPodejmujesz rekawice, czy sie cykasz?
Najlepsze są jak zwykle komentarze:Лукашэнка pisze: Tutaj paru kolegów z podwórka postanowiło na górce koło trzepaka sprawdzić, które auto najlepiej podjeżdża po lodzie
nowe Audi A8 4.2
nowy Mercedes S500L 4Matic
nowe BMW 750Li xDrive
nowe Porsche Panamera
no i wyszło na to, że Porsche...
być może dzięki oponom.
How about getting the fuck out of the way so we can see?
WitAce, to że Virnik driftuje Scanią :WitAce pisze: Mysle, ze kazdy widzial Ronin'a z DeNiro. Jedna z bohaterek byla tam wlasnie S8. Zobaczcie jak to ladnie sie slizga w rekach dobrego kierowcy (w klipie od 2:20)
Nie? Cholera, a już chciałem kupować. Ale, ale... może to jest auto dla grega. Przynajmniej się zmieści.WRC fan pisze: WitAce, to że Virnik driftuje Scanią :
nie oznacza automatycznie, że Scania jest idealnym driftowozem...analogicznie z A8 - to, że można w nim zapiąć boka, nie oznacza, że jest to idealne auto do pojeżdżawek...
Jarmaj w A8 w świni i patyku i na dodatek w automacie - to byłoby dobreWitAce pisze: Odcinek kretej drogi w gorach, na sniegu i wyrownanie wagi w obydwu autach. Zobaczymy co bedzie mialo lepszy czas - typowo rajdowa impreza, czy kanapowe A8... Tylko bedzie problem ze znalezieniem kierowcy testowego.
Mam zrobic z niej kabrioleta?So What! pisze:WitAce, ok. To w takim razie odchudź Odi do wagi Subaru
Z siłami się zgadza, ale różne auta różnie reagują na te siły. Subaru jako mniejsze, inaczej zawieszone i inaczej pędzone inaczej zareaguje na te same siły, co miękka kanapa, choćby miała szeset kuni.WitAce pisze:So What!, Sily dzialajace na auta w zakretach sa chyba wprost proporacjonalne do ich wagi. To samo sie tyczy przyspieszania i hamowania - chyba, ze sie myle.
Trzeba zaczekać aż wpadnie Burat i opowie, jak go chłopcy w czterech bezwładnych na pokładzie uczyli jeździć wolnym ssakiem po jodłownikuJakos nikt nie chce tej rekawicy za bardzo podjac. Ciekawe dlaczego. Nikt nigdy nie wiozl nikogo swoim Subaru?
Co nie?Azrael pisze:Co za bzdurny wątek się zrobił.
to moje stare wozidło(trochę słabsza moja byłaky pisze: Gregu, a może takie coś? ;)