To znaczy?? Że bez drutowania?burat pisze:jasiem, w wersji mocno profesjonalnej
Impreza swap EJ20 -> EJ25 N/A
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Impreza swap EJ20 -> EJ25 N/A
Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
jasiem, w ASO
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
ke? dwutłok w wolnossącej?Arti pisze: dwutłok w Imprezie GC8 wolnossącej
Miś, może ja z innego wszechświata jestem, ale mam dwie Imprezy wolnossące i obie mają jednotłoki z przodu.
I fucktycznie, wtedy 14-tki wchodzą bez problemu
Żemol, Twój wózek jest przed 99 czy po?
Bergen, przed `97 chyba
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Znaczy że co, Impreza Żemolskiego?burat pisze: Bergen, przed `97 chyba
No to moim skromnym zdaniem różnica 115KM a 160, czy ile te 2.5 mają, będzie OMFG jak zauważalna i opłaca się wyciągnąć te 5 patyków.
Pamiętam jak ongiś byłem pod wrażeniem Subarbie ver. 1.0, a tam wszakże "stare" 2.2 jedynie siedziało.
Bergen, też tak uważam ale Żemyk po przejeździe forkiem z tym silnikiem mówi ,że nie ma różnicy ,ale forek to nie impreza i dla mnie dlatego nie czuł różnicy 
Stalówka 14" wchodzi na dwutłoczkowe? Może mogłem trochę naciągnąć
Tak jak pisał burat oryginalne alusy 15" weszły ale tarły odważniki. Wulkanizator, który robił mi przekładkę opon, przesunął je trochę względem zacisku i jest OK.
cześć, odświeżam temat bo jestem zainteresowany takim swapem a nikt nie podał żadnych konkretów odnośnie tego co trzeba zmieniać przy takiej przekładce a co może zostać?
Witam jestem nowy na tym forum i mam pewne pytanie: od 1,5 roku jeżdżę legacy 2.0 i planuje zrobić mu swapa na 2.5 również z legacy (anglika podobno 170 koni), czy wystarczy sam silnik i komp do starej wiązki podłączyć czy wiązke też musze z anglika wyciągnąć? Z tego co widziałem nie jest ona w pełni rozłanczalna pod deską