Zima w górach 2011
Re: Zima w górach 2011
ciekawe, czemu Hołka się nie czepiacie, który ma w 100% takie same podejście i mówi o tym wyraźnie w wywiadzie, którego fragment wrzucił żemol 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
i to daje mu immunitet i go nie można skrytykować?
Nie widzę związku... Ja bym powiedział inaczej, że tym bardziej można go skrytykować, ponieważ będąc osobą publiczną jest w pewnym sensie opiniotwórczy 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, nie. To znaczy, że jemu przynajmniej wypada mówić, że musi się martwić o innych.
czarne jest piękne...
ciekawe tylko, na ile to, co powiedział odbiega (jeśli w ogóle) od tego, co naprawdę myśli..Anyway, let's drift, not make war 

@lbert pisze: Moje plany "zbrojeniowe" ( JDM'owy Classiczny STi ) nieco sie odsunely, bo
kupilem cos innego. Dupą niezle rzuca, choc ma naped na przod, oznaczenie ma 1.6T...
i nazywa sie Linde
Panowie, takiej akcji wyciągania z zaspy jeszcze nie widzieliścieArti pisze: Przydałoby się takie do wyciągania ze śniegu. Zamiast godzinę szarpać się i odkopywać po prostu nabijałoby się auto na widły i stawiało na twarde

Link: http://www.youtube.com/watch?v=P8x_Q9YG ... re=related
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
To jakaś porażka jest u nas się to robi takimi maszynami i jeszcze troszkę nowszej generacji, wystarczy jedna nie do zajebania
Link: http://www.youtube.com/watch?v=SsIX7HmU1gw

Link: http://www.youtube.com/watch?v=SsIX7HmU1gw
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
eMTi, Wiekszego debilizmu nie widzialem. Lepiej jakby podczepili kilka ciagnikow rownolegle i pojedynczo, a nie szeregowo. Moze wtedy daliby rade z ta ciezarowka.
niby mogli, ale to byłoby ciężkie do zrealizowania biorąc pod uwagę ilość miejsca, jakie mieli na drodze i rozmiar tych ciągników.... I kolejny raz sprawdza się powiedzenie: power is nothing without traction 

I rowniez kolejny raz:
"Im wiecej mocy, tym dalej trzeba isc po traktor"
Taka ciezarowka pewnie 460 kucy ma
"Im wiecej mocy, tym dalej trzeba isc po traktor"

Taka ciezarowka pewnie 460 kucy ma

Life is a Joke !
nie nie, to było: "im lepsza terenówka, tym dalej trzeba iść po traktor" 

W takim przypadku to czolg by sie przydal, albo traktor z Top Gear'a - ten na gasienicach, ktorym probowali zasiac rzepak 

przyjmuje Twoja wersje ( choc moja bardziej mi sie podobaeMTi pisze: nie nie, to było: "im lepsza terenówka, tym dalej trzeba iść po traktor"

EDIT: a propos, czy w koncu zobacze NIEPUBLIKOWA..LNY material ??

Life is a Joke !
tzn?
e no zara zara ja zaliczałem każdą bandę@lbert pisze: w zeszlym sezonie najwieksze problemy byly z najmocniejszymi autamic

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

szczegolnie zalezy mi na "on-boardzie" Artiego podczas wyciagania piotr_ka (?) z lukwol'em w Roli GłównejeMTi pisze: tzn?

eee, jestes wyjatkiem potwierdzajacym regule. Poza tym....burat pisze: e no zara zara ja zaliczałem każdą bandę
... nie umiesz jezdzic

Life is a Joke !
@lbert, to ja nie mam pojęcia o jaką sytuację Ci chodzi 

@lbert pisze: ... nie umiesz jezdzic![]()
![]()
![]()
![]()

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

@lbert pisze: lukwol'em w Roli Główne
Rola pierwszo planowa wódka, ja dopiero gdzies z boku, fakt trakcji miałem zero.

zobaczymy, jaką trakcję będziesz miał w tym sezonie 

o! i tego się będziemy trzymać.
Na pierwsze śniegi musisz wpaść przechrzcić to Twoje padło 

@lbert, ja pieprzę taką robotę, jak Ty się zaturbisz, to my się już w ogóle za Tobą nie utrzymamy
a tutaj mała zajawka i pokazanie, że nie tylko w górach można się bawić, trzeba mieć tylko rosyjskie zimy
Link: http://www.youtube.com/watch?v=OQmzGUzK ... r_embedded

a tutaj mała zajawka i pokazanie, że nie tylko w górach można się bawić, trzeba mieć tylko rosyjskie zimy

Link: http://www.youtube.com/watch?v=OQmzGUzK ... r_embedded
Ja Cie bardzo prosze, bo sie zaczerwienieeMTi pisze: @lbert, ja pieprzę taką robotę, jak Ty się zaturbisz, to my się już w ogóle za Tobą nie utrzymamy

Life is a Joke !