eMTi pisze: Na ślubie dymił
he he, niezła reklama
eMTi pisze: Na ślubie dymił
Czyli że kolejny Subarak z Dolnego Śląska znika? Ludzie, to czym Wy po tym Szwarcwaldzie będziecie latać?eMTi pisze:cóż mogę napisać, szczegółów za dużo nie znam, oprócz tego, że był odpicowany polerką na ślub, miał też lekką zimową przygodę z jakimś ogrodzeniem, więc przód był lekko uszkodzony, ale zostało to naprawione i jest cacy, dużo jeżdżony nie jest, bo właściciel jest zawodowym kierowcą i często go nie ma w domu. Na ślubie dymił, ale nie wiem, czy coś w tej kwestii zostało zrobione. Jakby co, to namiary mogę dać.
eMTi pisze: oni nie chcą 2.5l
Pewnie 2.0 jest trwalsze tyle, że zwykle starsze.Azrael pisze: So What!, jesteś pewien?
Boziu, jak można być takim wieeeeelkim golumemeMTi pisze:ja tam go chętnie zobaczęA właśnie.. pytałeś się, ile gregu ma wzrostu, że się nie mieści do imprezy... no to Ci pokaże fotkę, jaką mu zrobiłem u Ala
![]()
Suuuper, thx! Siedze w obku :)eMTi pisze:ja tam go chętnie zobaczęA właśnie.. pytałeś się, ile gregu ma wzrostu, że się nie mieści do imprezy... no to Ci pokaże fotkę, jaką mu zrobiłem u Ala
![]()
Widzisz geregu a ja mogę nawet stanąć i nic i szyberdachu nawet nie muszę otwieraćgregski pisze: Maly, smiesznie to ja wygladam w samolocie gdy nie ma miejsca na nogi.. Wtedy musze siedziec "wsuniety" i siedzenie sie konczy na wys. szyji :)
eee nie, jeszcze nie ta ligagregski pisze:
Burat, w takim razie ty jesteś klasa naszej Kruszynki
Se w przejściu trza było zabukować...gregski pisze: Maly, smiesznie to ja wygladam w samolocie gdy nie ma miejsca na nogi.. Wtedy musze siedziec "wsuniety" i siedzenie sie konczy na wys. szyji :)
Tak, i zarobic wozkiem z napojami w noge. Nie raz dostelem ;)FUX pisze:Se w przejściu trza było zabukować...gregski pisze: Maly, smiesznie to ja wygladam w samolocie gdy nie ma miejsca na nogi.. Wtedy musze siedziec "wsuniety" i siedzenie sie konczy na wys. szyji :)