Bug US. Pierwsza rejestracja w Polsce w 2005r. Przywieziony jako poobijany. W kraju jestem 3m właścicielem. Aktualny przebieg to 110mil.
Większych przygód brak, był bity przodem prawą stroną za kadencji poprzedniego właściciela, naprawiony w Auto Adamski w Łomiankach.
W moich rękach jedynie delikatnie przytarty prawy błotnik, którego nawet nie robiłem i mały wgniot na prawym błotniku z tyłu (mam zdjęcie z przed naprawy)
Samochód był malowany cały dookoła bez dachu. Użytkowany głównie na terenie Warszawy stąd dużo obcierek, wgniotków i malowanie całego samochodu dookoła.
Poprzedni właściciel serwisował samochód w Fantazji Mocy, ja serwisuję w niezależnym serwisie Subaru w Józefowie/Michalinie na ulicy Granicznej.
Z dodatków zainstalowanych w samochodzie:
- Kompletne wnętrze z STi Bug Eye (boczki przód i tył, kanapa, fotele)
- Downpipe 2,5"
- 4 amortyzatory z STi na grubej sztycy (kupione od GRAF`a na początku tego roku). Zrobiłem na nich max 1000km
- hebel 4 tłoczki z WRX EU
- Walbro 255
- Maska z dużym wlotem z STi Bug
- front lip
- różowy znaczek

Ostatnio wymienione:
- 4 Amorki z STi na grubej sztycy (używane, u mnie nie cały 1000km)
- Przednie tuleje na wachaczach - OEM
- Gumy mocujące maglownice - Whiteline
- Sworzeń na wachaczu przód lewy - OEM
- Tuleje metalowo gumowe na tylnych wachaczach poprzecznych - OEM
- Łączniki stabilizatorów przód -OEM
Sam remont zawieszenia + ustawienie geometri kosztował mnie ponad 3200pln. Poza amortyzatorami wyżej wymienione elementy zawieszenia nie mają przejechanych nawet 300 mil.
- Olej Shell 5/40
- filtr oleju K&N
Olej i filtr wymienione 16.09.2011.
Do wymiany:
- łożysko w lewym kole tył (Wymienione 11.10.2011)
- Klocki przód (Wymienione 11.10.2011)
Ubezpieczenie do 01.09.2012
Przegląd do 01.09.2012
Zdjęcia:

Na lepsze zdjęcia trzeba będzie poczekać do następnego weekendu.
Cena... hmmm nie mam pojęcia, zacznijmy od 28 500 pln.
Samochód do obejrzenia na terenie Warszawy po wcześniejszym uzgodnieniu, Mińsku Mazowieckim, Otwocku i wszystkim co po drodze

Subaru sprzedaję na felgach z WRX EU!!! Zimówki zostają u mnie.
Kontakt: najlepiej gg 3548534, PW, lub ewentualnie tel. 793 366 808
Pozdrawiam maciekkkk