Eeeeee, to już późne lata 80-teBergen pisze: A mój pierwszy kaseciak wyglądał tak:
Bergen pisze:rrosiak, no to pochwal się jakiego Ty sprzęta miałeś, bo jak na razie jest 2:1 dla zacnej marki "International" :D
Bergen pisze: Pffffff "ojca".
To w ogóle był wypas. Automatyczna regulacja poziomu nagrywania, nawet mój high-endowy kasetowy Japończyk tego nie mamaf1 pisze: ZK145 z Kasprzaka. Można było tricki robić![]()
Bergen pisze:To w ogóle był wypas. Automatyczna regulacja poziomu nagrywania, nawet mój high-endowy kasetowy Japończyk tego nie mamaf1 pisze: ZK145 z Kasprzaka. Można było tricki robić![]()
![]()
Nie trzeba było się wpatrywać we wskazówkę jak zahipnotyzowany :) Chociaż w ZK145 chyba było magiczne oko?
Ej, Hipstery, a pamiętacie co to jest?
maf1 pisze: Chociaż w ZK145 chyba było magiczne oko?
ky pisze: Ej, Hipstery, a pamiętacie co to jest?
Bergen pisze: Przyznać się staruchy, kto jeszcze pamięta co to jest![]()
Chodziło mi raczej o:Konto usunięte pisze: To jest lutnia. Cały czas się na niej gra, nawet mam kolegę koncertującego...
Za:Zawsze na hasło hipster przypomina mi się tekst mojego kolegi:
"Masz to na winylu? Ja to mam na wędrującym minstrelu."
Nic z tego. Za gruby, za stary i nie poparzyłem się przy jedzeniu pizzy.Bergen pisze: ky, sam jest kryptohipsterem
Ależ proszę, audiomiś odeń drąga nie dostaje Reloop RP-2000 MkIIIBergen pisze: Pochwal się Rufjan swoim gramofonem![]()
No co Ty, tak-z-napędem-bezpośrednim? Przecie to wprowadza Nierównomierność Biegu i Przenosi Drgania od Silnika! ;)Bergen pisze: A zacny
Mój papa ma identyczny, ale już niefunkcjonujący.Bergen pisze:Ja mom taki http://imageshack.us/photo/my-images/714/obraz1321.jpg
Wjazd był na chatę?vibowit pisze: ale ukradli.
jak byście mieli wyrzucić...vibowit pisze: taśmy bym wygrzebał
Myślę że każdy sprzęt będzie źle grał (bas mało mięsisty, płytki środek, soprany nie wyeksponowane) dopóki nie podłączysz go do sieci Siltechem za dwieście patyków. Fakturę za kabel koniecznie należy powiesić w złotej ramce obok prawego Nautilusa, na pewno spowoduje to rozszerzenie sceny :)ky pisze: No co Ty, tak-z-napędem-bezpośrednim? Przecie to wprowadza Nierównomierność Biegu i Przenosi Drgania od Silnika! ;)
Jeśli padło cokolwiek oprócz silnika, można małym sumptem uruchomić.vibowit pisze: Mój papa ma identyczny, ale już niefunkcjonujący.