Sprzedam Subaru Outback/Legacy 3.0 H 6, 245KM,2005r
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedam Subaru Outback/Legacy 3.0 H 6, 245KM,2005r
Witam,
mam do sprzedania Subaru Outback/Legacy 2005 rok produkcji , przebieg 160 000 km, silnik 3.0 H 6,
Wyposazenie:
ABS, 4x4, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat, podgrzewane fotele, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, czujnik parkowania, blokada dyferencjału, pod. przednia szyba,
Auto bardzo zadbane,garażowane,serwisowane.
Pozostale informacje wraz ze zdjeciami przesle na maila. Mozliwy rowniez kontakt telefoniczny kom.722 275 686
Polecam i zapraszam.
Pozdrawiam.
mam do sprzedania Subaru Outback/Legacy 2005 rok produkcji , przebieg 160 000 km, silnik 3.0 H 6,
Wyposazenie:
ABS, 4x4, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat, podgrzewane fotele, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, czujnik parkowania, blokada dyferencjału, pod. przednia szyba,
Auto bardzo zadbane,garażowane,serwisowane.
Pozostale informacje wraz ze zdjeciami przesle na maila. Mozliwy rowniez kontakt telefoniczny kom.722 275 686
Polecam i zapraszam.
Pozdrawiam.
Re: Sprzedam Subaru Outback/Legacy 3.0 H 6, 245KM,2005r
A wiela to kosztuje
Dam 10 tysi 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Kto wie, kto wie, może byłbym zainteresowany. Czy auto jest bezwypadkowe? Można prosić o zdjęcia oraz cenę?
Auto jest bezwypadkowe , serwisowane , drugi własciciel .
Najlepiej byłoby jakbym mogła dostac numer telefonu lub adres e-mail . Cene i zdjecia przeslalabym e-mailem lub podala telefonicznie .Ja jestem dostępna pod numerem kom.722 275 686 .
pozdrawiam i czekam na kontakt :)
Najlepiej byłoby jakbym mogła dostac numer telefonu lub adres e-mail . Cene i zdjecia przeslalabym e-mailem lub podala telefonicznie .Ja jestem dostępna pod numerem kom.722 275 686 .
pozdrawiam i czekam na kontakt :)
A to jakaś tajemnica to autoaga.sun1 pisze: Cene i zdjecia przeslalabym e-mailem lub podala telefonicznie

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Nie, ktoś sobie po prostu korzysta z darmowego słupa ogłoszeniowego. Na allegro trzeba te parę groszy wysupłaćPiter 35 pisze: A to jakaś tajemnica to auto A cena rozumiem ,że jest śmiesznie niska iż Aga boi się by klienci nie pobili się między sobą o furę

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
i takie ogłoszenia powinny lecieć w otchłań
robienie sobie jaj z ludzi !

robienie sobie jaj z ludzi !
Piter 35, wydawaloby sie ze to forum dla pasjonatow Subaru. Tymczasem Twoje wpisy zaprzeczaja tej tezie. Zenada. Jak Ci sie nudzi to sie rozbierz i popilnuj ubran a nie wypisuj glupot na forum.Piter 35 pisze:A wiela to kosztujeDam 10 tysi
Piter 35 pisze:A to jakaś tajemnica to autoaga.sun1 pisze: Cene i zdjecia przeslalabym e-mailem lub podala telefonicznieA cena rozumiem ,że jest śmiesznie niska iż Aga boi się by klienci nie pobili się między sobą o furę
Podaj mi kolego ilosc ogloszen tu umieszczonych z podana cena.
minimus pisze:Nie, ktoś sobie po prostu korzysta z darmowego słupa ogłoszeniowego. Na allegro trzeba te parę groszy wysupłaćPiter 35 pisze: A to jakaś tajemnica to auto A cena rozumiem ,że jest śmiesznie niska iż Aga boi się by klienci nie pobili się między sobą o furę
A skad pewnosc ze na Allegro nie ma tego ogloszenia ?
aguniu, na tym forum można występować tylko pod jednym nikiem.
Postawa wybitnie roszczącacicho pisze:
Podaj mi kolego ilosc ogloszen tu umieszczonych z podana cena.

Więc traktujmy się poważniecicho pisze: Piter 35, wydawaloby sie ze to forum dla pasjonatow Subaru

A dlaczegóż tocicho pisze: Tymczasem Twoje wpisy zaprzeczaja tej tezie

Tak się do mnie zwracaszcicho pisze: Zenada. Jak Ci sie nudzi to sie rozbierz i popilnuj ubran a nie wypisuj glupot na forum.

Obraziłem Cię Kolego lub Koleżanko

Więc kultura by wymagała by tu też podać cenę i zdjęciacicho pisze: A skad pewnosc ze na Allegro nie ma tego ogloszenia ?

A co do mojego wpisu ocenie 10 tysi , to jak Byś Wiedział/wiedziała , poczytał i troszeczkę się porozglądał po innych tematach to

Więc wyluzuj warkoczyki

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: może ostatnią bańkę oleju wykupiłem
i tu masz rację, brak oleju jest dużo gorszy od braku benzyny

Słuchajcie , zadna tajemnica nie jest ani cena auta ani pozostałe infomacje o aucie ... nie chcialabym jednak podawac ceny na forum . Dlatego jezeli ktos jest naprawde zainteresowany kupnem auta takiego jak ja obecnie chce sprzedac , to poprosze o telefon lub adres e-mail. Wowczas przesle informcaje co do ceny i zdjecia ... nie ma problemu .Ja podaje raz jeszcze moj numer telefonu kom.722 275 686
Ja powaznie chce sprzedac samochod i nie robie sobie ani z nikogo zartów a uzytkownikow forum traktuje powaznie :)
A jezeli jest to forum dla pasjonatow SUBARU , to chyba kazdy pasjonat wie ze TAKIE auto nie kosztuje 10 tys...
... i jeszcze jedna sprawa : wystepuje pod jednym nikiem
pozdrawiam
Ja powaznie chce sprzedac samochod i nie robie sobie ani z nikogo zartów a uzytkownikow forum traktuje powaznie :)
A jezeli jest to forum dla pasjonatow SUBARU , to chyba kazdy pasjonat wie ze TAKIE auto nie kosztuje 10 tys...
... i jeszcze jedna sprawa : wystepuje pod jednym nikiem
pozdrawiam
AGA możesz mi wrzucic na PW jaka cena cię interesuje i parę fotek twojego OBK?
Myśle, że nie ma sensu tego ciągnąć. Od tego kto sprzedaje zależy czy poda cene czy nie, możliwe że nie może po prostu podać ceny na publiku. Jedyna wada takiego ogłoszenia jest to, że nie każdemu chce się pisać o cenę. Woli zobaczyć czy jest dla niego odpowiednia czy też nie. Czasowo również to znacznie ułatwia.
Co do Piterka to kto jak kto ale on zna wartości rynkowe
BTW Piter 10k za GT
Co do Piterka to kto jak kto ale on zna wartości rynkowe

BTW Piter 10k za GT

niuniek, uważaj bo On to liczy w EURniuniek pisze:BTW Piter 10k za GT

Czarownica prawdę Ci powie :D
zofija pisze:niuniek, uważaj bo On to liczy w EURniuniek pisze:BTW Piter 10k za GT
O cholerka zapomniałem