Trza kopyta chować....gregski pisze: Tak, i zarobic wozkiem z napojami w noge.
I tyle nie wołać wózka z napojami...

Trza kopyta chować....gregski pisze: Tak, i zarobic wozkiem z napojami w noge.
Azrael pisze:zofija, ja mam odwrotne wrażenia, czasem jeżdżę do Zabrza. Ogólne na Śląsku drogi są o parę klas lepsze, ale inne sprawa że Ty w Wawie jednak stacjonowałaś w centrum.
Przy czym to porównanie dotyczy głownych ulic (Zabrze) do zapuszczonych dróg fefnastej kategorii na terenach kolejowych i poprzemysłowych (W-wa Odolany)jarmaj pisze:Co do stanu dróg to nawet nie ma jak tego porównywać do W-wy. Inna liga i to nie sąsiadująca. No jedyne do czego można by spróbować to porównać, to do przejazdu w W-wie przez Odolany. Niektórymi ulicami w Zabrzu to i pojazdem gąsienicowym strach byłby jechać.
eMTi pisze: a dla odmiany u nas we Wro zaczyna być cycuś glancuś.. Fakt, że od 2 lat jest wszystko rozkopane, ale lepsze zrobienie wszystkiego na raz, niż rozciąganie tego w nieskończoność..![]()
esilon, czyżbyś kupił?esilon pisze:gregski, przypomniałem sobie dzisiaj o Tobie w trakcie ustawiania fotela w WRXie,
Tak szybkoliwit pisze:
esilon, czyżbyś kupił?
ja np. mam fotele GTkowe i siedzi się niżej niż u Marty. Może to byłoby wyjście poszukać takich foteli.esilon pisze: trakcie ustawiania fotela w WRXie, cholernie krótkie siedzisko, generalnie wygodnie , fajne bczne trzymanie ale jak na dłuższej trasie to nie wiem
Zgadzam się! Ilekroć wsiadam do jakiegoś GTka, to mówię: kurde, ale wypasione te krzesła. Wg mnie dużo wygodniejsze i fajniejsze niż w sti.Alan, Alan, Alan! pisze: Wogle to najlepsze fotele w jakich siedziałem, pomijając kubły
Azrael pisze: są tacy co z przelotami przechodzą, pytanie gdzie i jak, DE to nie Szwajcaria
Azrael pisze: gregski, są tacy co z przelotami przechodzą, pytanie gdzie i jak, DE to nie Szwajcaria ;)