Rajdy 2011
Re: Rajdy 2011
eMTi, ale że co "niby co" 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

myślałem, że kometarz do filmiku ma coś z nim wspólnego, tylko za mała ma wiedza o rajdach... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, komentarz jest do tego ,że jest to młody Orski ,a jego tata słyną z "Colinowego" stylu jazdy jeszcze zanim sam Colin go wymyślił 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

a.. no i o takie wyjaśnienie mi chodziło 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
proszem 

i wszędzie gdzie wydzwonił stawiał kapliczkiburat pisze: jego tata słynął z "Colinowego" stylu jazdy

Kajtek zobaczył kiedyś jak należy jeździć.
No... i zaczął wygrywać.

No... i zaczął wygrywać.

czarne jest piękne...
A mówiłeś ,ze nie pijeszvibowit pisze:Kajtek zobaczył kiedyś jak należy jeździć.
No... i zaczął wygrywać.![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
vibowit,
eMTi, tutaj to ten pan z 3.44 min.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=D8DCHgZKEaE
każdy ten zakręt znam na pamięć ,na wszystkie biegałem między przejazdami oj łezka się zakręciła troszkę
Bergen, niezły zestawik kredensów i poldolotów plus wypowiedzi gwiazd tamtych lat

eMTi, tutaj to ten pan z 3.44 min.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=D8DCHgZKEaE
każdy ten zakręt znam na pamięć ,na wszystkie biegałem między przejazdami oj łezka się zakręciła troszkę

Bergen, niezły zestawik kredensów i poldolotów plus wypowiedzi gwiazd tamtych lat

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Michał Kościuszko 2 miejsce w Katalonii
A tak naprawdę to chciałem się pochwalić, że to tylko dzięki temu, że osoiście życzyłem mu powodzenia na jakieś 15 minut przed startem do pierwszego OSu
Było przezajebiście. Szutry, asfalty, hiszpańska szynka, piękne drogi, kupa kurzu i jakiś 1000 zdjęć do przejrzenia.

A tak naprawdę to chciałem się pochwalić, że to tylko dzięki temu, że osoiście życzyłem mu powodzenia na jakieś 15 minut przed startem do pierwszego OSu

Było przezajebiście. Szutry, asfalty, hiszpańska szynka, piękne drogi, kupa kurzu i jakiś 1000 zdjęć do przejrzenia.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, gratki
u nas też nie było nudno popatrz
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 25#p260340

Chloru, o super wyjazd , sam czy z jakąś ekipą
Pozazdrościć

Pozazdrościć

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Chloru, nie pitol tylko wrzucaj wszystkie 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Zostalem zmotywowany i szybko przebrałem https://picasaweb.google.com/1080843612 ... /RACC_2011 
Piter 35, pojechałem z Łukaszenką i Kasią. Serdecznie dziękuje niniejszym za kooperację i towarzystwo. Było zacnie chociaż momentami zimo
2 stopnie z rana a ja w krótkich spodenkach, w końcu to Hiszpania
Wyjazd krótki ale intensywny. 1,5 dnia oglądary wymuszone rozkładem lotów Ryanair
W międzyczasie zwiedzilismy w trybie przyspieszonym Beauvais oraz Tarragone (w trybie ekspresowym)
. Rajd polecam wszystkim. W przeciwienstwie do Rajdu Niemiec tutaj safeciarze są mocno wyluzowani 

Piter 35, pojechałem z Łukaszenką i Kasią. Serdecznie dziękuje niniejszym za kooperację i towarzystwo. Było zacnie chociaż momentami zimo

Wyjazd krótki ale intensywny. 1,5 dnia oglądary wymuszone rozkładem lotów Ryanair

Chloru,
ja też wam gorąco dziękuję za ten bardzo mile i intensywnie spędzony czas w przepięknej Katalonii.
Mam głowę pełną wrażeń!

- i, cholera, to mu dało wynik
Sam już nie wiem, czy zamiast Lotosu Dynamic nie zacząć tankowac Lukoil Super Plus
A mówiąc serio, to Michał w Australii drugi, w Katalonii drugi, to wypadałoby mu teraz pokibicować w Walii, żeby w końcu wygrał!

ja też wam gorąco dziękuję za ten bardzo mile i intensywnie spędzony czas w przepięknej Katalonii.
Mam głowę pełną wrażeń!

Pamiętasz, na trzecim oesie widzieliśmy, że subarak Flodina generuje dwa razy więcej kurzu niż evo Kościuszko:Chloru pisze:Michał Kościuszko 2 miejsce w Katalonii

- i, cholera, to mu dało wynik

Sam już nie wiem, czy zamiast Lotosu Dynamic nie zacząć tankowac Lukoil Super Plus

A mówiąc serio, to Michał w Australii drugi, w Katalonii drugi, to wypadałoby mu teraz pokibicować w Walii, żeby w końcu wygrał!

Chloru, zacne fociska 

Kasia, to mam nadzieję, została na plaży i nawiązywała kontakty międzynarodowe a nie kurzyła się i wąchała smród spalinChloru pisze: pojechałem z Łukaszenką i Kasią. Serdecznie dziękuje niniejszym za kooperację i towarzystwo

przy
Arti, filmiki już widziałeś z Walimia? Wrzuciłem do wątku.
to pewnie nie było nic ciekawego dla CiebieChloru pisze: 2 stopnie z rana

- Chloru
- 6 gwiazdek
Dido, co Ty... korzystala z zabiegow kosmetycznych, taki np. peeling z szutru ;)
Chloru, Super Ci te fotki powychodzily... Masz jakies specjalne szkielko na takie okazje?
- Chloru
- 6 gwiazdek
WitAce, tak, na kazdy rajd biore inne.
Nie mam dluzszego obiektywu, wiec pozyczam od kogo sie da. Tym razem byla to Sigma 70-210 f/4-5,6 czy jakos tak. Starsza, raczej budzetowa konstrukcja. W tym miejscu naleza sie podziekowania Vibkowi

to ogranicz się do rajdów asfaltowych, trudniej dostać na nich kamieniem w obiektywChloru pisze: na kazdy rajd biore inne.

Długi obiektyw jest dla mięczaków, prawdziwi hardkorowcy stoją na krawędzi drogi

A tak do rzeczy, to właśnie przeczytałem, że Loeb pobił rekord i zapisał się w historii jako jedyny kierowca, który wygrał już 803 OeSy