Jednak jakby tak zebrać się w kilka osób i obiecując bycie grzecznym poprosić o "wyłączenie" niebieskich flag, to może by się udało...
Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
Walka bezpośrednia i wyprzedzanie solą kartingu jest
a ten tor nawet się do tego nadaje. Jest kilka szerokich miejsc z dohamowaniem, choć napewno sprawa łatwa nie jest. Obsługa też chyba nie pozwala na taką walkę z uwagi na potencjalna demolkę sprzętu.
Jednak jakby tak zebrać się w kilka osób i obiecując bycie grzecznym poprosić o "wyłączenie" niebieskich flag, to może by się udało...
Kierunek wschód, tam musi być jakaś cywilizacja!!!
my się zawsze wyprzedamy 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
YEAHH!!! Więc więc spotkania na torze wyczekiwał będę 
My CIEBIE zawsze wyprzedzamyeMTi pisze: my się zawsze wyprzedamy![]()
Kiedy zatem?
Panowie i Panie na kropce padla porpozycja spotkania 22.10 w sobote pod mostem Millenijnym ok godziny 18:00. Looknijcie i milo jak sie spotkamy. 
a miejscówka nie będzie zajęta przez fanclub bmw, golfa, albo calibry? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Chętnie pojechałbym pojeździć, póki jest jeszcze czarno, aby Małego przegonić. Pędzić wśród opadających żółtych liści na drogę jest pięknie.
Może jakaś wspólna wycieczka w okolice Wałbrzycha i Bielawy
Jestem zaWitek pisze:Chętnie pojechałbym pojeździć, póki jest jeszcze czarno, aby Małego przegonić. Pędzić wśród opadających żółtych liści na drogę jest pięknie.![]()
No i stało się - zarezerwowałem tor na Rakietowej, na czwartek 3 listopada, na godzinę 9.00 do godziny 10.00
Cena to 250 PLN za cały tor. Nie spodziewam się aż takiej frekwencji, ale na wszelki w. dopiszę, że jest limit do 30 samochodów
Do dyspozycji są różnego rodzaju pachołki i inne opony. Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę dopisywać się do listy, w razie pytań/wątpliwości można też dzwonić do mnie pod 602 702 083:
1. kris82
2. eMTi
3. krzysiek
4.
Zdaję sobie sprawę, że termin w tygodniu nie dla wszystkich jest optymalny, ale cena jest niższa (250 PLN vs. 325 PLN), a wyrwanie terminu w weekend jest bardzo trudne.
1. kris82
2. eMTi
3. krzysiek
4.
Zdaję sobie sprawę, że termin w tygodniu nie dla wszystkich jest optymalny, ale cena jest niższa (250 PLN vs. 325 PLN), a wyrwanie terminu w weekend jest bardzo trudne.
Może to szczegół i może to się rozumie samo przez się, ale te 250 to jest za cały tor do podziału na wszystkich, a nie na głowę 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Tak czy inaczej - miłej zabawy!!!! Będę w pracy

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

eMTi, w pierwszej chwili nawet tak napisałem, ale pomyślałem, że to raczej oczywiste, że jak 250 PLN za cały tor, to za cały tor i oczywiście do podziału, więc wykreśliłem to, ale niemniej jednak dzięki, że czuwasz
pawlaswrc, szkoda bardzo. Może kolejny raz jakoś w weekend w takim razie powalczymy? Tyle tylko, że trzeba to z dużym wyprzedzeniem zaplanować. W tygodniu zresztą też zazwyczaj nie ma terminów, bo cały tor wynajmuje jakaś szkoła, a teraz wyjątkowo przez Wszystkich Świętych odpuścili sobie jeden tydzień. Gdybyś jednak chciał 22B któremuś z nas pożyczyć, to wal śmiało!
pawlaswrc, szkoda bardzo. Może kolejny raz jakoś w weekend w takim razie powalczymy? Tyle tylko, że trzeba to z dużym wyprzedzeniem zaplanować. W tygodniu zresztą też zazwyczaj nie ma terminów, bo cały tor wynajmuje jakaś szkoła, a teraz wyjątkowo przez Wszystkich Świętych odpuścili sobie jeden tydzień. Gdybyś jednak chciał 22B któremuś z nas pożyczyć, to wal śmiało!
pożyczymy jeszcze od kogoś do tego turbo i będzie miód malyna 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
To może jakaś forumowa zrzuta na turbo-graty do Błękitnej? Przeca ona już jest jak dobro wspólne 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
pawlaswrc pisze: To może jakaś forumowa zrzuta na turbo-graty do Błękitnej? Przeca ona już jest jak dobro wspólne![]()
Dlatego forumowicza, który odkadrował mnie ze zdjęcia z Hołkiem?!
P.S. Tak na szybko, GT-R jest duuuuuużo fajniejszy niż Gallardo (jeździła nim w lasku
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Witek, Powtórzę jeszcze raz i wyraźniej:
Nie mój aparat, w kadrze byli wszyscy, a na wyświetlaczu nie było nic, tylko jakieś cyferki, co oznajmiłem głośno. Hołek nie miał czasu tylko dla nas, więc musiałem się streszczać, zresztą wszyscy mnie poganiali, więc złaź ze mnie

Nie mój aparat, w kadrze byli wszyscy, a na wyświetlaczu nie było nic, tylko jakieś cyferki, co oznajmiłem głośno. Hołek nie miał czasu tylko dla nas, więc musiałem się streszczać, zresztą wszyscy mnie poganiali, więc złaź ze mnie

Witek, ale masz z Gacem więc nie marudź

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
mówiłem Ci, żeby brała GT-Ra, a nie Prosiaka.. Jak widać, nie pożałowała!Witek pisze: GT-R jest duuuuuużo fajniejszy niż Gallardo
A może by tak karting dziś wieczorem? 
Może więc takie coś - wyścig 3 godzinny na Malej Monzie (11.11.2011)
Szukam dwóch osób do zespołu
Miejsca jeszcze są.
Może więc takie coś - wyścig 3 godzinny na Malej Monzie (11.11.2011)
Szukam dwóch osób do zespołu
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Panowie i Panie: na Grouponie znowu są oferty na trzy 10 minutowe jazdy na Małej Monzie, ale tym razem trzeba się określić przy zakupie czy w listopadzie, grudniu, czy styczniu. No to na kiedy????? Oferta tylko do północy dzisiaj.

jak w listopadzie będzie śnieg, to można brać.. a nie, to nie te fury 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Póki co, piękną mamy wiosnę tej jesieni..... a śniegu nie widać 

Właśnie chciałem kupić i zostały już tylko na styczeń... Chyba sobie odpuszczę, bo na bank w styczniu zapomnę o nich 
Uwaga, obwieszczenie SUPER PILNE
Szukamy z Krzysiem 3go zawodnika do zespołu na jutrzejsze zawody na M.Monzie.
3 godziny zawodów
jazda w dwie strony
ściganie i rywalizacja
taktyka
i generalnie chyba niezły FUN
Niechaj Kreska ma swoją reprezentację. POKAŻMY CO POTRAFIMY

Szukamy z Krzysiem 3go zawodnika do zespołu na jutrzejsze zawody na M.Monzie.
3 godziny zawodów
jazda w dwie strony
ściganie i rywalizacja
taktyka
i generalnie chyba niezły FUN
Niechaj Kreska ma swoją reprezentację. POKAŻMY CO POTRAFIMY