90lecie rajdu polski
Re: 90lecie rajdu polski
Witek, mysle ze forum to ludzie a nie sztywne podzialy... Bylem na spocie "pod mostem" bo tak ktos wybral miejsce. Chodzilo mi o spotkanie z ludzmi. W Walbrzychu jak wiesz tez chcialem byc ale nie wyszlo z czasem. Zaluje ale nic na to nie poradze. Jednak po Twoim wpisie poczulem sie "inny" - not fair...
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Pavel, mój wpis był bardziej "instytucjonalny, a nie personalny"
Nie chciałem Ciebie urazić. Przepraszam, że tak się poczułeś.
Zauważ, że na tym forum nikt nie pisze o "kreskowym spocie w Wałbrzychu" tylko o subarowym. Natomiast osoba, która pisała o spotkaniu pod mostem podkreśliła fakt "kropkowe". Kreska łączy, kropka dzieli. Tak jest nie tylko w gramatyce, ale w podejściu osób powiązanych z tym i z tym forum. Wszyscy, który byli w Wałbrzychu stanęli murem za Markiem i chcieli pomóc mu oraz babci. Nikogo kompletnie nie interesowało, że teoretycznie jest przedstawicielem sipu. Dla osób tutaj liczy się wspólna pasja, a nie forum. Niestety o wielu osobach z tamtego forum nie można powiedzieć tego samego.

Zauważ, że na tym forum nikt nie pisze o "kreskowym spocie w Wałbrzychu" tylko o subarowym. Natomiast osoba, która pisała o spotkaniu pod mostem podkreśliła fakt "kropkowe". Kreska łączy, kropka dzieli. Tak jest nie tylko w gramatyce, ale w podejściu osób powiązanych z tym i z tym forum. Wszyscy, który byli w Wałbrzychu stanęli murem za Markiem i chcieli pomóc mu oraz babci. Nikogo kompletnie nie interesowało, że teoretycznie jest przedstawicielem sipu. Dla osób tutaj liczy się wspólna pasja, a nie forum. Niestety o wielu osobach z tamtego forum nie można powiedzieć tego samego.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2011, o 17:03 przez Witek, łącznie zmieniany 1 raz.
Luzik. Bywam tu i tu i nie czuje podzialow. Ale no coz. Do tej pory tylko czytalem, teraz mam okazje poznawac ludzi w realu. Wszystkich nas chyba laczy to samo ;) Mam nadzieje, ze kiedys bedzie okazja do spotkania again. Pozdro.Witek pisze:Pavel, mój wpis był "instytucjonalny, a nie personalny"Nie chciałem Ciebie urazić. Przepraszam, że tak się poczułeś.
no to było piękne jak nikt nie wyrwał się na kostkę oglądać tylko wszyscy czekali aż Marek naprawi Babcię i dopiero wtedy wszyscy razem tam pojechaliśmy
Fakt ,że nie zobaczyłem GT-Ra w akcji ale co tam 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Witek
- 6 gwiazdek
burat pisze: Fakt ,że nie zobaczyłem GT-Ra w akcji ale co tam
Obrazek
Babcia ważniejsza niż jakiś tam komputerek zwany gtrem.

to akurat było podkreślenie, że tam ktoś wrzucał info i wg mnie Twoja wypowiedź właśnie bardziej dzieliła, niż łączyła i miała zdecydowanie gorszy wydźwięk, niż wypowiedź Lafoo, który wspomniał o tym spodzie, a którego znam osobiście i na pewno nie jest osobą utrwalającą podziały, tak więc komentarz niepotrzebnyWitek pisze: Zauważ, że na tym forum nikt nie pisze o "kreskowym spocie w Wałbrzychu" tylko o subarowym. Natomiast osoba, która pisała o spotkaniu pod mostem podkreśliła fakt "kropkowe". Kreska łączy, kropka dzieli.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Witek
- 6 gwiazdek
eMTi, nie znam Lafoo. To, tak napisałem. Źle wyszło.
Ważne, że impreza dobrze wyszła, że Markowi się udało, że była Babcia.
Chętnie bym się przejechał pojeździć po tamtejszych okolicach póki śniegu nie ma, aby Mały nie czuł się nielubiany.
Co wy na to?
Ważne, że impreza dobrze wyszła, że Markowi się udało, że była Babcia.
Chętnie bym się przejechał pojeździć po tamtejszych okolicach póki śniegu nie ma, aby Mały nie czuł się nielubiany.

Co wy na to?
Re: Wrocławskie spociki
Nie mędrkuj. W piątek nawet Hołek nie wiedział, że będzie tam Babcia.Witek pisze:Lafoo pisze:O 17 pod milenijnym jest spocik kropkowy więc jeżeli macie ochotę to wpadajcie
I tym się właśnie różni "-" od ".". Podczas gdy "." spotyka się w swoich lanosach pod mostem "-" upala na Walimiu z Hołkiem i najbardziej klasycznymi Imprezami.![]()
eMTi filmiki miałeś dać

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
ojtamojtam, już prawie gotowe. Dzisiaj miałem niespodziewany wypad z krzyśkiem ma rallysprint koło Oleśnicy. Tomek Śliwa znalazł wojskowe, meeega równe lotnisko z płaską łąką dookoła - idealne miejsce na ostre, bezpieczne upalanie, może wreszcie dolny śląsk doczeka się fajnych, szybkich zawodów amatorskich z prawdziwego zdarzenia!!
szczur był, to pewnie potwierdzi!
Zjem coś i będę wrzucał conieco.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, no to ładnie, ładnie będzie gdzie Knight Ridera poupalać w sposób kontrolowany ,a filmiki masz tylko z przejazdów czy z innych atrakcji też

niestety tylko z przejazdów, sam widziałeś, jak wyglądała akcja z Babcią, nie było czasu kręcić. Mam jeszcze kilka sekund z warsztatu, ale kompletnie nic ciekawego, tak więc wrzucę tylko przejazdy. Filmiki już się wgrywają na YT, ale trochę to potrwa, tak więc cierpliwości. 

dobra, filmiki już są... Niestety tylko z telefonu, ale co ma być, to widać
Przejazdy Hołka:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=WZCobvByfik&hd=1
Przejazd Marka:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=TY6TmwJXTDE&hd=1
Przejazdy reszty:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=tOIKXGi_CcI&hd=1

Przejazdy Hołka:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=WZCobvByfik&hd=1
Przejazd Marka:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=TY6TmwJXTDE&hd=1
Przejazdy reszty:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=tOIKXGi_CcI&hd=1
ta.. Zabawne jest to, że jak Marek naprawiał przewód, to się go spytałem, czy nie lepiej byłoby sprawdzić pozostałe, na co odparł, że puściło najsłabsze ogniwo i skoro reszta się nie wysypała, to będzie trzymać i nie ma co ruszać. No i co się wysypało za drugim razem? Obejma z drugiej strony węża

aha - te filmiki są w HD, tylko trzeba to zmienić już na stronie YT - to tak, jakby ktoś chciał pooglądać w ciut lepszej jakości

aha - te filmiki są w HD, tylko trzeba to zmienić już na stronie YT - to tak, jakby ktoś chciał pooglądać w ciut lepszej jakości

- Witek
- 6 gwiazdek
Mam nadzieję, że niedługo pojawi się jeszcze trochę fotek subarowej kawalkady.
Widziałem, że były robione, ale ich tutaj jeszcze nie ma.
Wiem, nie o to mi chodziło. Ważne, żeby informacje o spotkaniach były wrzucane na obu forach, aby subaru łączyło.

szczur75 pisze: Nie mędrkuj. W piątek nawet Hołek nie wiedział, że będzie tam Babcia.
Wiem, nie o to mi chodziło. Ważne, żeby informacje o spotkaniach były wrzucane na obu forach, aby subaru łączyło.

eMTi, Hołek użył twojego filmu do podsumowania wydarzenia na fejsie

Chcialbym ze swojej strony bardzo podziękować całej grupie wspaniałych ludzi
, którzy kochają subaru,bo bez WAS nie udala by sie ta impreza w Walimiu,wielki szacun za zaangażowanie
, również chciałbym podkreślić fakt, że subaru powinno nas tylko łączyć nie dzielić i tego cały czas sie trzymam.Jak napisał eMTi jedną opaskę zrobiłem a drugiej niestety nie i to się zemściło
ale ważne, że Krzysiek pojechał wszystkie przejazdy, ja to nieważne,nie o mój przejazd tu chodziło.Mam nadzieję, że Jesteście w miarę usatysfakcjonowani i mam nadzieję, że powtórzymy takie przejazdy razem nie raz, nie dwa.Pozdrawiam serdecznie i do następnego zlotu, mam nadzieję, że już zbudowaną Babką, tak jak doradzał mi Krzysiek.Dodam, że auto bardzo Mu się spodobało,podkreślil, że jest ok zrobione,podpowiedział co dorzucić, w sumie tylko dwie rzeczy, mianowicie korektor hamowania manualny i popracować nad dołem mapy, co jest w 2l-kach trudne do ogarnięcia bo to nie 2,5l.Mamy trochę czasu więc zaraz po zamontowaniu klatki będziemy nad tym pracować. 

mtsmarek, to ja chciałem tobie podziękować za to ,że tak świetnie spędziliśmy czas ,że poczułem znowu się jak nastolatek dla którego nic innego na świecie nie istniało w tym momencie
Mina Hołka mówiła wszystko
jeszcze raz gratki za te ZAJEBISTE chwile
(do tego znowu szukałem Turbo na alledrogo
)
Zastanawiamy się tylko z chłopakami ,że w styczniu na mazurach pod namiotem może być zimno
ale co tam damy rade

Mina Hołka mówiła wszystko

Zastanawiamy się tylko z chłopakami ,że w styczniu na mazurach pod namiotem może być zimno

- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Marku - szacunek dla Ciebie za to ,że zbudowałeś "Babcie" i dzięki temu dajesz nam wszystkim możliwość choć na chwile powrotu do tamtych chwil ,kiedy rodziła się w nas fascynacja rajdami. Często właśnie dzięki temu ,że mieliśmy okazje wtedy podziwiać takie auto na "pełnym ogniu" , teraz kochamy ten sport. Dla mnie osobiście ta sobota i te chwile były czymś niesamowitym, pełnym wrażeń i WIELKIEJ RADOCHY, za co dziękuje..

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Marek , zawsze jak się widzimy to widzę fascynację w Twoich oczach
Super ,że chce Ci się

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
burat pisze: eMTi, Hołek użył twojego filmu do podsumowania wydarzenia na fejsie

marek, było genialnie, my również dziękujemy, że mogliśmy Ci towarzyszyć i być niejako bliżej serca tej imprezy. A przejazdy to sobie odbijesz w zimie

A to nie wiedziałem, że mamy grupowe zaproszenieburat pisze: Zastanawiamy się tylko z chłopakami ,że w styczniu na mazurach pod namiotem może być zimno

eMTi, no zaproszenia nie ma ale tu też nie było i jakoś sobie poradziliśmy