esilon pisze: liwit napisał(a):bo to rzeczywiście najtrudniejszy egzamin związku
własnie trenujemy na razie na kominku własnie![]()
No to możecie się poparzyć jak będzie mocno rozpalony

esilon pisze: liwit napisał(a):bo to rzeczywiście najtrudniejszy egzamin związku
jak jednocześnie trenujesz i piszesz to nie wiemFUX pisze: własnie trenujemy na razie na kominku własnie![]()
FUX pisze: esilon, nie słuchaj Go...
ta, ale być może nie powieli już wymienionychFUX pisze: Wtopek nie unikniesz.
Jakbyś porady potrzebował, to daj znaćesilon pisze:
j33mbo, na razie chyba mi się udało bo: wszędzie tynki cem-wap tylko szpachlowanie gipsem na gładko(poza garażem),j33mbo pisze: *zainwestuj parę zł w troszkę twardszy tynk, jeżeli robisz gipsowy, myśmy jeszcze przed wprowadzeniem mieli już wgniotki
*jeżeli masz gdzieś ściany/sufity GK to zapłać za nie dopiero po pomalowaniu farbą docelową, po odbiorze w nocy z lampką
*sprawdź jaką masz wodę, ja teraz muszę kuć dziurę pod stację zmiękczania wody, bo okazało się, że woda jest na maxa zakamieniona (właśnie naprawiam pralkę)
*lodówka z kostkarką potrzebuje doprowadzania wody , tak tak nie wszyscy o tym pamiętali
*umywalka w garażu - obowiązkowo
*nie fuguj płytek przed zakończeniem prac związanych z kurzeniem
Mogę dużo na ten temat powiedzieć.Kruszyn pisze: od razu nie neguj ,że"ta glazura jest brzydka i nie potrzebna....o firankach i zasłonach nie wspomnę... ":giggle:
Jeszcze jedno. Nie zawsze pierwszy gat. jest prosty.esilon pisze:FUX pisze: Szukaj płytek w końcówkach serii
OK
fakt, źle.FUX pisze: inquiz, a czy Ty aby dobrze cytujesz?![]()
to juz zrobione ( wg wytycznych vibka :) ) ale czy rzeczywiście 2 kable to nie wiem bo kolega robił i go nie kontrolowałemSo What! pisze: Rozprowadzając kable antenowe pamiętaj, że współczesne dekodery telewizji cyfrowej z opcją nagrywania, korzystają z dwóch kabli
A w sypialniach, pokojach gościnnych itp.?esilon pisze: na telewizor 2 miejsca z pełnym uzbrojeniem w tzw salonie![]()